Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımmm ben de çok özledimmmmKızlar hepinizi çok özledim eski günlerimizide
Canım merhaba konu cok uzun zaman olmuş 5 yıllık evliyim. Tup bebek denemeleri oldu. 1 kez tuttu düştü o da. Bana da bu Tılan ocagını önerdiler. Sanırım senın su an bebegın var. Gittiniz mi siz. Fayda gördünüz mü acabaayşem evet canım benim bildiğim tılan ocagı diye bi yer var adana kozanda.bebği olmayanlara muska yazıyolar osmaniyede ordada varmıs bi kaç hoca ama ben tam bilmiyom sen tam öğren ismini allahım hepimizin dualarını kabuletsin
Virüs durumu bitsin bende gideceğim hayırlısıyla inşallahCanım merhaba konu cok uzun zaman olmuş 5 yıllık evliyim. Tup bebek denemeleri oldu. 1 kez tuttu düştü o da. Bana da bu Tılan ocagını önerdiler. Sanırım senın su an bebegın var. Gittiniz mi siz. Fayda gördünüz mü acaba
Burdayım canım burdayım uzun zaman oldu vay beUmarım hepiniz cok iyisinizdir kızlar..Hepinizi çok özledim valla..Ayşeden haberi olan yokmu arkadaşlar hala banli acaba baska isimle mi acti ki