İyi de bunun evin olmasıyla alakası yok, gelirinle alakası var. Pekala da kirada oturup bakıcı da tutabilir insan eğer geliri az biraz uygunsa.
Öncelikle çok fevrisin, çok agresifsin. 70 yaşındaki kadından çok fazla şey bekliyorsun. Bebeğine bakıyor ya daha ne olsun? Evi temizlemek vs vs annenin görevi işi vs değil. O senin ve eşinin görevi. Eşten yana şanssızsın evet, ama sen de bile bile lades demişsin. O kadar kavgaya çocuk mu yapılır yahu?! Ayrıca yatılı bakıcı falan bilemiyorum yani tek başına bakamayacak kadar sorunlu bir çocuğun olduğunu da düşünmüyorum, yanlış anlama ama biraz pireyi deve yapmışsın geldi. 8 aylık oğlum var, ben de ramazanda doğum yaptım. Tuvalete gidemediğim, saçımı toplayamadığım, banyo yapamadığım, aç kaldığım çok oldu, hala da olur. Ama bebek bu yani. Gece de 5-6 kere kalktığı olur ben bakarım, üstelik bu ara eşim evde, bense çalışıyorum. Sabahları aç karnına 1.5 saat yol gidiyorum çünkü yol çok uzun ve zamanım çok kısıtlı. Ama bunları gözümde büyütmeden yapıyorum. Ev temizliği, çamaşır, bulaşık vs hep bana bakıyor, eşim bir yemek yapıyor arkasını toplamak yarım saat. Her şeyi dört dörtlük yapmaya kalksam ne yetişir ne ruh hali kalır. Yapabildiğin kadarını yap gerisini boşver.