- 19 Ağustos 2016
- 558
- 214
- Konu Sahibi izzetgullufan
Amın kardescım bebegınız cok kucuk A
Amın kardescım bebegınız cok kuck Rabbım sızın de yardımcınız olsun en zor gunlerdımdı hatrlamak ıstemıyorum. Ben sılıp atmk ıstemıyorum tamam kowuyorum esımı sınırlenıp ama snra gerı gelsın de ıstıyorum ozluyorum.ama geldıgınde gene bana yardıfm etmıo yoruluyorum gene ayrılmak ıstıyorum ama ıcım ayrılmak ıstemıor keşke ıyuı bır baba ıstedıgım koca olsa cok sevsem ayrılmak ıstemesem dıyorum.benım de ıcım ıstemıyor aslında... ama ofkem oyle buyuk kı! sındıremıyorum olanları.Esım ıste dırek o jenerasyondan yani sılıp atmak ıstıyor bosabnmak ıstıyorum dıye tutturdu.etrafımdakıler sende gurur yokmu benı ıstemeyenı ben hoc ıstemem dıor. ıstemıyorum senı, ruh halını cekemıorum benı cok bunalttın.seni haayatımda ıstemıyorum boşanmak ıstıyorum dıyor.neden böyle dyor bılmıyorum bıktığını soyluyo neden bebek olunca bıktın dıyorum önceden de kuserdık barısıtrdık.son raddeye geldm artık dıyor.sen cok takıntılı cok ınatcı oldun önceden bukADAR bunaltmıodun dıyo.senı sureklı olumsuz görmek istemorm dior. kapıdan girdiğim andan ıtıbaren bır olumlu ıfade yok suratun asık sureklı soylenıos diyo.bosanıcam dıyiro Nuh dıyor peygamber demiyor.degismiceksn emınım diyor.Bence büyütücek bir durum yok biraz sakin olun..aç mezarı yoktur derşer ya derdi veren allah dermanıda verir.benzer sorunları bende yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum.şuan 2 aylık bir bebeğim var sanki sadece benim çocuğum eşim sadece arada eline alır babam diye sever o kadar bana hiç yardımcı olmaz hiç bir işime yaramaz çocuk bakımından evin işelerine kadar demek istediğim bir çok kadın böyle şeylere maruz kalıyor..ama biraz güçlü olup sabırlı olmasın.size tavsiyem evliliğinizi bir kez daha gözden geçirin konuşun arabulucularla falan çünkü hayat kolay değil tabii bir de küçük bir bebeğin sorumlulu ve geleceği var hemen silip atmayın derim..ananelerimiz annelerimiz neler çekmiş dimiiii.. Bizim jenerasyon herhalde hemen silip atmaya meyilli..ama ben evliliğin bu kadar kolay bitmesi taraftarı değilim..düşünün tekrar konuşun derimm.allah hepimizin yardımcısı olsunn...