Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana verdiğiniz fikirler için sonsuz teşekkürler..... Samsung S5620 Monte oldukça şık gözüküyor onu da düşünebilirim ama Samsung S5233'ü (beyaz renk) çok beğendim sanırım onu alacağım.
Bana verdiğiniz fikirler için sonsuz teşekkürler..... Samsung S5620 Monte oldukça şık gözüküyor onu da düşünebilirim ama Samsung S5233'ü (beyaz renk) çok beğendim sanırım onu alacağım.
Canım çok teşekkürler:) sonunda Samsung 5233 star aldım. Ben beğendim tek sorun menüde ilerlemeye çalışırken yanlışlıkla sayfalar açılıveriyor ama sanırım yakında alışırım. Birde 3.2 megapiksel olmasına rağmen video ve fotoğraf kalitesi çok düşük.E hadi canım şimdiden güle güle iyi günlerde kullan diyim o zaman,ama kullanınca fikirlerini yaz olur mu?
canım gene kendin bilirsin ama onda 3g yok
artık herkes 3g telefon alıyor.sonradan değiştirmek zorunda kalmazsın.bende bunu alacaktım ama sırf 3gsi var diye 5800 aldım
Canım çok teşekkürler:) sonunda Samsung 5233 star aldım. Ben beğendim tek sorun menüde ilerlemeye çalışırken yanlışlıkla sayfalar açılıveriyor ama sanırım yakında alışırım. Birde 3.2 megapiksel olmasına rağmen video ve fotoğraf kalitesi çok düşük.
5800'ü bende beğenmiştim ama benim bütçemi aşan bir fiyata sahip ne yazık ki Canım 5800 çok güzel telefonunu iyi günlerde kullan inşallah:) Ben 5233'ü aldım, umarım pişman olmam.....