• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dokunmatik telefonlar kullanışlı mı?

TLAYSI

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2008
283
0
621
İstanbul
Arkadaşlar yeni telefon almak istiyorum.... dokunmatik telefonların kullanışlı olup olmadığı hakkında fikirlerinizi bekliyorum.Sizce hangi marka ve modeli tercih etmeliyim fiyat limitim 350TL. şimdiden teşekkürler......:16::16:

dokunmatikler çok iyi canım ben 5800 aldım.ama onu satıp samsung alacağım..canım samsung s5620 monte alabilirsin

5800 da var ama o baya pahalı 450 -500 arası
samsung senin istediğin gibi fiyatı falan.3gli ve kamerası 2 mp güzel telefon..

Hepsiburada.com : Samsung S5620 Monte ( 2 Gb Hafıza Kartı Hediye ) | Telefon

linkde ekledim bakabilirsin.
sana tavsiyem sakın başka marka alma dokunmatik olduğu için..

bende 1 ay kadar önce samsung 5233 wifi aldım memnunum gercekten, tavsye eder,m... fiyatı 360 tl şarjı falan iyi gdiyor, kullanımı da oldukça rahat....:6:

bende araştırma içerisindeyim,ama henüz karar veremedim,Samsung monte 5620 ve LG nin bi modeli vardı ama şu an aklımda değil onlar arasında gidip geliyorum.Yazacak olan arkadaşlar fikir verirlerse bende sevinicem:52::60:

Bana verdiğiniz fikirler için sonsuz teşekkürler..... Samsung S5620 Monte oldukça şık gözüküyor onu da düşünebilirim ama Samsung S5233'ü (beyaz renk) çok beğendim sanırım onu alacağım.

Bana verdiğiniz fikirler için sonsuz teşekkürler..... Samsung S5620 Monte oldukça şık gözüküyor onu da düşünebilirim ama Samsung S5233'ü (beyaz renk) çok beğendim sanırım onu alacağım.

E hadi canım şimdiden güle güle iyi günlerde kullan diyim o zaman,ama kullanınca fikirlerini yaz olur mu?:34:

canım gene kendin bilirsin ama onda 3g yok
artık herkes 3g telefon alıyor.sonradan değiştirmek zorunda kalmazsın.bende bunu alacaktım ama sırf 3gsi var diye 5800 aldım :71:

E hadi canım şimdiden güle güle iyi günlerde kullan diyim o zaman,ama kullanınca fikirlerini yaz olur mu?:34:
Canım çok teşekkürler:) sonunda Samsung 5233 star aldım. Ben beğendim tek sorun menüde ilerlemeye çalışırken yanlışlıkla sayfalar açılıveriyor ama sanırım yakında alışırım. Birde 3.2 megapiksel olmasına rağmen video ve fotoğraf kalitesi çok düşük.

canım gene kendin bilirsin ama onda 3g yok
artık herkes 3g telefon alıyor.sonradan değiştirmek zorunda kalmazsın.bende bunu alacaktım ama sırf 3gsi var diye 5800 aldım :71:

5800'ü bende beğenmiştim ama benim bütçemi aşan bir fiyata sahip ne yazık ki:( Canım 5800 çok güzel telefonunu iyi günlerde kullan inşallah:) Ben 5233'ü aldım, umarım pişman olmam.....

Canım çok teşekkürler:) sonunda Samsung 5233 star aldım. Ben beğendim tek sorun menüde ilerlemeye çalışırken yanlışlıkla sayfalar açılıveriyor ama sanırım yakında alışırım. Birde 3.2 megapiksel olmasına rağmen video ve fotoğraf kalitesi çok düşük.

5800'ü bende beğenmiştim ama benim bütçemi aşan bir fiyata sahip ne yazık ki:( Canım 5800 çok güzel telefonunu iyi günlerde kullan inşallah:) Ben 5233'ü aldım, umarım pişman olmam.....

sağol canım=)
inşallah pişman olmassın ya:71:

mrb ben yeni aldım telefonumu yanı yaklasık 1 ay önce benımkı samsung un bır modelı şimdi tam hatırlayamıcam kullanışı guzel ama bazen kapanıyor ve 1 --2 saat acılmıyor artık teleondan mı yoksa dokunmatık olusundanmı bılemem hasas telefon

bana sorarsanız en ıyısı dokunmatık olmayanlarr

Back