DOKTORUMUN SAPIKLIGI. YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

Sürekli araması iletişim halinde bulunmak istemesi
Hastanede iş birliği yaptığı sekreteriyle saçma olan bir düzeyde bana yakın tavırları vs
simdi tutup gercekten giziksel taciz ettiyse evet sikayet edin ama hoslanmıs ve ulasmaya calısıyorsa ilişkim var deyin gecin

Ben biraz da sizin abarttiginizi düşünüyorum. Dava acacak boyutta bir sapkınlık yokki. Ahlaksız bir teklif ya da cinsel istismar varsa tamam. Sadece görüşme talep etti diye bu kadar tepki de aşırı. Hoşlanmıştır reddedersiniz geçer gider.

Sadece durumumu sormuş olsa dediğinizde haklisiniz. Görüşme teklifi etti reddettim hala yakın davranma çabasında. Hastaneye geldin yanıma uğramadın diyor
Madem Sonuçları değerlendirmesi için doktorla görüşmeyecektiniz, mail yoluyla atmasını isteseydiniz sekreterden. Neden ayaklarına gittiniz ki? Özel bir muayenehane ya da hastane olduğunu düşünüyorum. Genellikle öyle kurumlar mail üzerinden de çalışıyorlar.

Sekreterin ne çıkarı olucakta gel bende kal diyecek ?
Yok arabanın anahtarıbı tuttu yok testler karıştı yok aradı yok gereksiz mene muaynesi yaptı yok 4kere gittiniz yok gel yanımda dur

Ne içiyosunuz nasıl bi hayal gücünüz var anlamakta güçlük çektim.

Izinsiz ses kaydi almak suctur.esinize amlatin
Ve Yarin esinizle gidin sonuclari almaya..

Ya Allah aşkına adam bariz taciz ediyo kızı.Hala soruluyor şöyle olmasın böyle olmasın,niye kabullenmek istemiyo kimse.
Şikayet etme meselesine gelince,aramalara birşey yapılır mı bilmiyorum,meme muayenesini için de, 'ben doktorum yapmam gerekeni yapıyorum' deyip içinden çıkabilir pislik herif.
Ama yine de bimeri denemelisin,orası baya ilgili diye biliyorum.

4 kez muayeneye gitmişsiniz, haliyle sekreter de sizi 4 kez gördü. Nasıl gel bizde kala geldi konuşmanız anlamdım. Bunu demesi için samimiyet kurmanız gerekiyor. Aklımda birleştiremedim anlattıklarınızı. Hasta bilgilerine ulaşmak suç mu bilmiyorum ama hiç etik değil.

Son düzenleme:
Ses kaydı almak suç, bilginize.

Sonuçlarınızı alın ve başka doktora gidin. O doktor hakkında da hastanenin şikayet birimine şikayette bulunun. Ek olarak SABİM e şikâyet edin.

Ya Allah aşkına bariz taciz ediliyor kız
Kaç doktor asistanı size gel bende kal dedi ne munasebet
Gereksiz samimi davranışlar falan...

Siz istememenize rağmen hala arıyorsa direk savcılığa şikayet edin ve cimere yazin

Ses kaydı geçerli sayıyor mahkeme kusa süre önce yakınımda eşi ile tartıştı ses katıtlarını mahkeme delil sayıyo bence ses kaydını al ce konuşmaya başla beni neden devamlı rahatsız editorsunuz gibi suçunuda itiraf ettir ama konuşarak

Dikkat ettim de tacize uğradığını söyleyenlere ayrı bı cemkirme yapılıyor bı hesap soruluyor niyeyse
Buna benzer burda 5 konu okudum hepsinde de konu sahibine böyle çıkışlar yapilmisti
Kimse eğer şizofren değilse bu kişi beni taciz etti demez bakıştan bile anlarsın demekki kadın rahatsız oldu

İki arada kaldım resmen.

Öncelikle konu sahibi doktorun sapık olduğu kanatindeyseniz neden 4. Kere gidildi oraya? Hemen anında şikayet etmek için araştırma yapsaydınız ya da buraya konuyu o an açsaydınız. Bir de yanındaki sekreterle beraber bana yalan söylüyorlar diyorsunuz da ben anlamadım nasıl bir muhabbet geçti De iş yalan söyleme noktasına geldi? Bende kal muhabbeti de bir başka saçmalık.

Numaranızı bulup araması külliyen hata en başta bu da tacizdir illa meme muayenesi diye dokunması gerekmiyor ki bu noktaya nasıl geldiniz siz orası da tuhaf. ama ben sizi bir türlü anlayamadım. Soru işaretlerini giderseniz daha iyi olur gibi.

Sizin yapmayı planladığınız ses kayıtları delil olarak kullanılmaz. Bunu aklınızdan çıkarın. Kesinlikle yasal değil. Gerekli yerlere şikayetlerde bulunun. ama elinizde yeterince delil yok, tanık yok. Sadece sizin sözleriniz var. Onları da doktorla sekreteri elbirliğiyle çürütürler zaten. Savcılığa gitseniz bile birşey çıkmaz gibi geliyor. Doktor hakkkında farklı zamanlarda yapılmış başka hasta şikayetleri varsa hastane dikkate alır diye düşünüyorum. Hastaneye mutlaka şikayetinizi bildirin .

Sadece durumumu sormuş olsa dediğinizde haklisiniz. Görüşme teklifi etti reddettim hala yakın davranma çabasında. Hastaneye geldin yanıma uğramadın diyor
Arama kayıtları Mesajlar vs duruyor mu sekreter sizi hala rahatsız ediyor mu iki seçeceğiniz var ya bu pisliklere tahammül edip delil toplayacaksınız yada o hastahaneye hiç gitmeyeceksiniz ama mesaj vs duruyorsa başhekim le görüşürdüm ben

Böyle bi durumda aklını kullanıp ses kaydı yap ve herşeyi orTaya çıkar. Doktorlara güvenip oramizi buramizi açıyoruz demek ki hepsine güvenmek olmaz mutlaka doktor da güvenilir olmalı...

Karşı tarafın bilgisi dışında alınan ses kayıtları delil olarak kullanılamaz..Eğer kullanırsa kendisi de suçlu olur...[/QUOTE]

Böyle şeyleri erkek arkadasa ya da eşe anlatmadan kendinizi koruyabilirdiniz. Meme muayenesini de gerekli oldugu icin yapmistir belki.

Son düzenleme:
Benden yaklaşık 10 yaş büyük biri ikisinin birlik olup daha kötü şeyler yapacağını düşünüyorum. Öyle bir devirdeyiz ki. Abartıyor olabilirim ama belki de kadın pazarlıkçilari
Siz iyice kurmuşsunuz o hastane de psikiyatri varsa gitseniz iyi olur
Hoşlandıysa nişanlı yım beni aramayın diyin olsun bitsin vay delil toplucam vay o vay bu heeee sizin organlarınızı çalacak belki organ mafyası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…