DOKTORUMUN SAPIKLIGI. YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

+1

bir doktor bir hastasına hoşlandığını belli edemez kendisine verilen özel telefon aracılığıyla.
mesleğini kötüye kullanmaktır.
bunu yapan kurye oldu mu kıyamet kopuyor. ayıp yahu hala hoşlanmış demeyin ya.

Bu konu nerelere geldi ya,konu sahibi yorum yazıyor mu aralarda falan,yoksa hepten kayıp mı oldu?

Kurye de olsa aynı şeyi söylerlerdi bence.Cunku o da mümkün.

Her erkek doktor ucundan eller nefis diyen ultrasupersonik cümleden sonra daha ne şaşırtabilir beni derken
Vajina görmek için jinekolog olan varı okudum
Gözlerim kaniyor

Lezbiyen kadın doktor olabilir gay doktor olabilir beyin okuyamayiz
Daha fenasini söyleyeyim
Erkek doktor eller görmek için doktor olur şeklindeki pis bi zihniyet kadın doktora gider
O kadın doktor muayeneden sonra arkasından acayip dedikodu da yapabilir ???

Hıc bı erkeğin kokan, akan, kanlı hatta doğumda kakasını kaçıran bı kadın ve vajinasının gormekten keyif alacağını ve bu yüzden doktor olacağını sanmam

Nasıl bi kafa bu ya Ne söylense az da.. Kendimi zor tutuyorum gerçekten. O arkadaşlarının zihniyeti bozuksa biz napalım. Her doktorun böyle olduğu da yine onların düşüncesidir kesin. Herkesi kendiniz gibi sanmayın.

Evet görevi kötüye kullanmaktır ama sapıklık ya da taciz değildir konu sahibinin betimledigi anlamda

Evet görevi kötüye kullanmaktır ama sapıklık ya da taciz değildir konu sahibinin betimledigi anlamda

Kanunlarda nasıl bilmem ama bence taciz sayılmalı. O numarı kadın sağlığı için vermiş adam da uçkuru için kullanıyor. Ben vermediğim sürece adamın teki benim numaramı bi şekilde bulup bana ulaşıyorsa tacizdir.

Bir kadın da erkek hemşireye popodan iğne yaptırdığını ve adamın facebooktan eklendiğini yazmıştı. Ona bile "doktor olsa çok hoşuna giderdi" yazanlar vardı. Nasıl bir iğrençlik bu ya?

Psikolojide nasıl bilmem ama madem taciz aynı doktora neden 3 kere daha gittiğini de açıklar mısın

Psikolojide nasıl bilmem ama madem taciz aynı doktora neden 3 kere daha gittiğini de açıklar mısın

Bence konu sahibi doğru düzgün anlatamamış olayı. O yüzden yanlış anlaşıldı. Sanırım son gidişlere doğru bu şeyler ortaya çıkmış. Konu sahibi de "o zaman ki meme muayanesi çok lazım değil gibiydi şimdi bana bunu yaptıysa o zaman da kötü niyetliydi" diye düşünmüş. İlk görüşmede abartılı ilgiden şaşırmış zaten. Adam kötü niyetini açık edince anlamış tüm bunların nedenini. En başından emin değil yani kötü niyetli olduğuna.

Bir kadın da erkek hemşireye popodan iğne yaptırdığını ve adamın facebooktan eklendiğini yazmıştı. Ona bile "doktor olsa çok hoşuna giderdi" yazanlar vardı. Nasıl bir iğrençlik bu ya?

eskiden ben de öyle diyenlere karşı çıkardım da, bu konudaki "ay cnm hoşlanmış adamceyiz" mesajlarını gördükten sonra dumur oldum.
doktor olunca böyle düşünen kdınlar varmış cidden.

eskiden ben de öyle diyenlere karşı çıkardım da, bu konudaki "ay cnm hoşlanmış adamceyiz" mesajlarını gördükten sonra dumur oldum.
doktor olunca böyle düşünen kdınlar varmış cidden.

Ben bunu kabul etmek istemiyorum.

O kadar saçma sapan bir durum ki ses kaydıda artık yasak ve yasal bir suç olarak kayıtlara geçiyor. Delil olarak sayılmıyor. Ne sebebten ve mantıktan böyle bir yasa konulmuş inanın bilemiyorum. Katiyyen mantık dışı böyle bir şeyin suç sayılıp delil sayılmaması. Napalım ölelim mi? İş işten geçsin mi ? Birde somut bir delil olmadan işlem başlatılamaz denilmiyor mu deliriyorum. Önce hastanenin baş hekimi ile görüş dava açacağım önlrm almazsanız hastanenize de sonrada emniyete git davacı ol savcılığa suç duyurusunda bulun. Sekreterini de uyar konuştur. Sekreter özel ilgi gösteriyorsa bilki bu b*ku oda biliyordur. Baktın hemşire konuşmuyor iki tehdit et seni de dava edeceğim bu suça ortaklıktan de bak nasıl öter korkudan. Sonrada sekreteri de tanık olarak dinlet bak adamın anadını nasıl ağlatıyorlar. Hem işinden kovulur, hem doktorluktan azledilir, hemde cezasını bulur. Namussuz, şerefsizler. Bu ülkede evlatlarımızı öğretmenlerine, hastalarımızı doktorlara, geleceğimizi askerlere emanet edemez olduk. Ne sapık insanlar çoğaldı ya. Diken üzerinde yaşar olduk. Harbiden bu devirde babana dahi güvenmeyeceksin sözünü iliklerimize kadar yaşar olduk resmen ya ! Allah'a emanetiz elhamdülillah...

Her erkek doktor ucundan eller nefis diyen ultrasupersonik cümleden sonra daha ne şaşırtabilir beni derken
Vajina görmek için jinekolog olan varı okudum
Gözlerim kaniyor

bunu görmedim bak. şaka mı bunlar yaa

ben de bunu merak ediyorum. sekreter kız madem resmen tel ile taciz etti, madem dr (ona göre) sapıkça yaklaştı ve alakasız bir muayene yaptı sırf dokunmak için, insan ikinciye bile gitmez. hadi ya ben yanlış anladıysam deyip 2.ye gittin 3.,4. neden? test sonucu için bile olsa gitmesin madem çıktısını başka doktora götürsün ya da yeniden başka dr da test yapsın. Tekrar tekrar gitmek çok mantıksız

Meme muaynesi yapması için memenizde kitle olması gerek.
onun dışında nasıl meme muaynesi yapabilir anlamadım durduk yere.
Hadi madem memenizle kitlesel bir şeyi yok hala daha niye gidiyorsunuz bimer diye bir sistem var.
numara engelleme diye bir olayda söz konusu. anlatmada

Ya konu sahibi geçen perşembeden beri aktif değil, hortlamasın artık bu başlık
Bıkkınlık geldi

Yo gerekmiyor. Mesela lenflerim de sorun olabileceğini düşünen doktorum koltuk altlarıma bakarken meme muayenesi de yaptı. Hatta sen smear testi en son ne zaman yaptın dedi bir de smear testi yaptı hiç alakası yoktu kanamam vs ne bileyim ağrım yoktu. Başka doktor idrar testi kan testi yaparken sadece bu doktor böyle yaptı. Yetmedi smear testi esnasında bir kitle gördü vajinamda küçük ben görmemiştim açıkçası, parça alınması için randevu verdi, parça aldılar beni uyutup. Allah ondan razı olsun kaptığım virüsün teşhisi böyle oldu, 3 ayda 1e indi smear testi yapma sürem. Gitme nedenim de iltihabik bir şeydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…