+1Beni yanlış anlamayın kesinlikle onu savunmuyorum ama bana sizden hoşlanmış gibi geldi sanki. Hani, bir erkeğin bir bayanı beğendiği gibi. Tabi ki karşılık vermek zorunda değilsiniz ki rahatsızsınız zaten. Bence yüzüne karşı bunu istemediğinizi söyleyin. Onun ve sekreterinin sizi araması kayıtlarda vardır zaten onlar kanıt sayılır
Kurye de olsa aynı şeyi söylerlerdi bence.Cunku o da mümkün.bir doktor bir hastasına hoşlandığını belli edemez kendisine verilen özel telefon aracılığıyla.
mesleğini kötüye kullanmaktır.
bunu yapan kurye oldu mu kıyamet kopuyor. ayıp yahu hala hoşlanmış demeyin ya.
Her ERKEK DOKTOR ucundan kenarından taciz eder! İstisnalar olsa bile kaideyi bozmaz. Rahatça soyabileceği elleyebileceği kadını hele buna değecek fizikte ise hangi erkek kaçırır.
Bu göğüse bakalım deyip ellemek onlar içşn sizin sandığınızdan daha büyük bir keyiftir.
Ya bu konularda zorunlu olmadıkça erke doktor tercih etmeyin, yada bu gerçekleri kabullenin.
Bir çok kadınında bu tekliflere olumlu yanıt vererek doktor fantezisi yaptığınıda yakınen bazı arkadaşlarımdan biliyorun.
bir doktor bir hastasına hoşlandığını belli edemez kendisine verilen özel telefon aracılığıyla.
Evet görevi kötüye kullanmaktır ama sapıklık ya da taciz değildir konu sahibinin betimledigi anlamda
bir doktor bir hastasına hoşlandığını belli edemez kendisine verilen özel telefon aracılığıyla.
Kanunlarda nasıl bilmem ama bence taciz sayılmalı. O numarı kadın sağlığı için vermiş adam da uçkuru için kullanıyor. Ben vermediğim sürece adamın teki benim numaramı bi şekilde bulup bana ulaşıyorsa tacizdir.
Psikolojide nasıl bilmem ama madem taciz aynı doktora neden 3 kere daha gittiğini de açıklar mısın
Bir kadın da erkek hemşireye popodan iğne yaptırdığını ve adamın facebooktan eklendiğini yazmıştı. Ona bile "doktor olsa çok hoşuna giderdi" yazanlar vardı. Nasıl bir iğrençlik bu ya?
eskiden ben de öyle diyenlere karşı çıkardım da, bu konudaki "ay cnm hoşlanmış adamceyiz" mesajlarını gördükten sonra dumur oldum.
doktor olunca böyle düşünen kdınlar varmış cidden.
Her erkek doktor ucundan eller nefis diyen ultrasupersonik cümleden sonra daha ne şaşırtabilir beni derken
Vajina görmek için jinekolog olan varı okudum
Gözlerim kaniyor
Psikolojide nasıl bilmem ama madem taciz aynı doktora neden 3 kere daha gittiğini de açıklar mısın
Yo gerekmiyor. Mesela lenflerim de sorun olabileceğini düşünen doktorum koltuk altlarıma bakarken meme muayenesi de yaptı. Hatta sen smear testi en son ne zaman yaptın dedi bir de smear testi yaptı hiç alakası yoktu kanamam vs ne bileyim ağrım yoktu. Başka doktor idrar testi kan testi yaparken sadece bu doktor böyle yaptı. Yetmedi smear testi esnasında bir kitle gördü vajinamda küçük ben görmemiştim açıkçası, parça alınması için randevu verdi, parça aldılar beni uyutup. Allah ondan razı olsun kaptığım virüsün teşhisi böyle oldu, 3 ayda 1e indi smear testi yapma sürem. Gitme nedenim de iltihabik bir şeydi.Meme muaynesi yapması için memenizde kitle olması gerek.
onun dışında nasıl meme muaynesi yapabilir anlamadım durduk yere.
Hadi madem memenizle kitlesel bir şeyi yok hala daha niye gidiyorsunuz bimer diye bir sistem var.
numara engelleme diye bir olayda söz konusu. anlatmada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?