Zaten erkek arkadaşına anlatmış adam vuracam demiş bu kadar detayları bile arkadaş ve ailesi anlayabilir
Ayrıca konu sahibi ücra bi yerde ve sinirli bir ortamda değil konularına bakılırsa rahatlıkla başka bir hastaneye gidebilir
Sağlık hizmetini istediğiniz kurum ve doktordan alabilirsiniz istemediğiniz hiçbir tetkik ve tedaviyi de size uygulayamazlar
Şu iki konuya katılmıyorum bir bildiğim var ki söylüyorum... Elle yapılmamış muayene muayene değildir diyorsunuz da yakın zamanda kanser tedavisi gören amcamın eşi hiç böyle bir durumla karşı karşıya kalmadı... En başından sonuna kadar... Diğerlerinde haklı olabilirsiniz...Elle yapilmamis muayene gercek muayene degildir yanlistir.
Kimse vajina gormek icin kadin dogumcu olmaz bu sehir efsanesidir.
Orasını bilmem ben genel olarak konuştum zaten en son satırımda da söyledim, neden bu kadar ileri gitmesine izin verdi bende burayı anlamaya çalışıyorum.. neyse kendisi bir açıklama yapar elbet.. :)İstemediğini söylememiş ki. Açık bir dille tavrından hoşlanmadığını söylemeliydi.
Kızlar görmüyor musunuz? ? Gereksiz yere meme muayenesi yaptı yazıyo. . Başka şeyler de yaptı diyo.. ne kadar iyi niyetli yaklaşıyorsunuz.. şikayet et doktorunu değiştir hemen..
Bütün konuyu okumadım ilk bikaç sayfayı okudum. . Bence de gitmemeliydi bu kadar korkuyorsa. .Hastalığını bilmiyoruz
Kendisi gereksiz olduğuna kanaat getirdim ise yaptırmasaydı hadi yaptırdı bir kere,3 kere daha aynı doktora gitmeseydi
Bütün konuyu okumadım ilk bikaç sayfayı okudum. . Bence de gitmemeliydi bu kadar korkuyorsa. .
O zaman yengenin doktorunda sorun var. Gercekten bu hastalikta memeye dokunmak gerekiyor..bu adam belki kotu niyetli bakmis olabilir ama.. senin yengenin doktoruda dogru yapmamis.Şu iki konuya katılmıyorum bir bildiğim var ki söylüyorum... Elle yapılmamış muayene muayene değildir diyorsunuz da yakın zamanda kanser tedavisi gören amcamın eşi hiç böyle bir durumla karşı karşıya kalmadı... En başından sonuna kadar... Diğerlerinde haklı olabilirsiniz...
[/QUOTE]Malesef mahkrme kabul ediyor bi avukatla konuşun aynısının farklı boyutu başımdan geçti karşı taraf sesimi gizli kaydetti ve mahkeme haklı buldu karşu tarafı delillerin hepsi geçerli
peki ... Haklısınız...O zaman yengenin doktorunda sorun var. Gercekten bu hastalikta memeye dokunmak gerekiyor..bu adam belki kotu niyetli bakmis olabilir ama.. senin yengenin doktoruda dogru yapmamis.
Şu iki konuya katılmıyorum bir bildiğim var ki söylüyorum... Elle yapılmamış muayene muayene değildir diyorsunuz da yakın zamanda kanser tedavisi gören amcamın eşi hiç böyle bir durumla karşı karşıya kalmadı... En başından sonuna kadar... Diğerlerinde haklı olabilirsiniz...
Bence de,normal şartlarda tacize uğrayan bir insanın bir daha yaklaşmaması lazım.Konu bana saçma geldi.Hastalığını bilmiyoruz
Kendisi gereksiz olduğuna kanaat getirdim ise yaptırmasaydı hadi yaptırdı bir kere,3 kere daha aynı doktora gitmeseydi
O zaman yengenin doktorunda sorun var. Gercekten bu hastalikta memeye dokunmak gerekiyor..bu adam belki kotu niyetli bakmis olabilir ama.. senin yengenin doktoruda dogru yapmamis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?