DOKTORUMUN SAPIKLIGI. YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

Her şeyi ilk mesajda açıkça yazarsanız ona göre yorum yapar herkes

Katılıyorum

Bimere de sikayet yazabilirsiniz.
Kolluk kuvvetlerine de sikayette bulunabilirsiniz..
Elinizde bi mesaj olmasi kanitlamaniz icin yeterli..
Sekreter olaya neden dahil olmus onu anlamadim

Taciz sadece bedene dokunarak yapılmıyor, arkadaşın anlattığı da düpedüz taciz..

Özel görüşme ayarlamaya çalışan,sürekli arayan kişi "istenmiyorsa" tacizdir. Kaldı ki konu sahibi nişanlı bir bayan yani elinde yüzük var, kör olması lazım...
Annem, ablam meme muayenesine gittiğinde hiçbir zaman el muayenesi yapılmadı, hadi diyelim annem yaşlı ablam gencecik kız ve gittiği doktor da genç... Adam yüzüne bile bakmadı..

20 yaşında genç bir kızdan bahsediyoruz burada, herşeyi anında çözüp, durumu algilayamayabilir kaldı ki koskoca kadınlar bile anlayamıyor... Hoşlanan adam böyle davranmaz, hiç sapık doktor yok mu sanıyorsunuz ? Sırf iki üç vajina göreyim diye kadın doğumu seçenler var yapmayın...

Arkadaşım, sende neden bu kadar ileri gitmesine izin verdin ?

Elle yapilmamis muayene gercek muayene degildir yanlistir.
Kimse vajina gormek icin kadin dogumcu olmaz bu sehir efsanesidir.kadin dogum stajinda 1 tane erkek arkadasi hevesle staja gelirken gormedim. Genital muayene sizi rahatsiz ettigi kadar doktorlari da eder.

Yaninizda bayan calisaniniz olmadan genital muayene yapmayin denir bu tip yanlis anlasilmalara karsi kendini koruman ve hastanin rahat hissetmesi icindir.
Arkadaslik teklifi icin rahatsiz ettiyse sucludur.sikayeti yapsin kolluk kuvvetleri ve bimer arastirsin

Elle yapilmamis muayene gercek muayene degildir yanlistir.
Kimse vajina gormek icin kadin dogumcu olmaz bu sehir efsanesidir.kadin dogum stajinda 1 tane erkek arkadasi hevesle staja gelirken gormedim. Genital muayene sizi rahatsiz ettigi kadar doktorlari da eder.
Yaninizda bayan calisaniniz olmadan genital muayene yapmayin denir bu tip yanlis anlasilmalara karsi kendini koruman ve hastanin rahat hissetmesi icindir.
Arkadaslik teklifi icin rahatsiz ettiyse sucludur.sikayeti yapsin kolluk kuvvetleri ve bimer arastirsin.
Her meslek grubunda oldugu gibi doktorlar arasinda da sapkin davranisi olan vardir ama meme muayenesi yaptigi icin adama sapik demek dogru gelmiyor ..

bir erkeğin bir kadından hoşlanması gayet normal taciz varsa şikayet edin hani istemediğinizi belirtip ısrarla devam ediyorsa.
ama ben de doktorumla şakalaşıp konuşurum hiçbir zaman sekreteri bana gel bende kal demedi. sizin yaklaşımınız nasıl ki? bu samimiyeti nerden bulmuş olabilirler?
bence abartıyorsunuz. çok rahatsız olsaydınız aynı doktora gitmezdiniz. bilemedim

Ara b

Ara bimeri anlat. Aninda mudahele ederler muhakkak gorev yeri degistirilir. Sakin birakma peşini

İstemediğini söylememiş ki. Açık bir dille tavrından hoşlanmadığını söylemeliydi.

Bu denli rahatsız olupta 4 kere aynı doktora gidilmez ki, konu ne alanında tek doktor o mu o ilde, ben sağlık için batmandan ankaraya taşındım sürekli,mantık hataları var

Ya bir de kimseye rizasi olmadan muayene yapilmaz ki. Istemiyorum deme hakki sonuna kadar var.bir gariplik var

Rahatsızlık hissettiğin birine 4 kere neden gidersin, konuyu kafanda ya kadın pazarlıyolarsaya kadar getirdikten sonra hemde?
Bunun mantıklı tek açıklaması çok ufak bir ilçede yaşayıp alanında tek doktorun o olması gösterilebilir ki o durumda bile bu denli tedirginlik yaşıyorsam gitmem yani, yakın başka bir ile giderim

Hala devam ediyor mu bu konu?

Yani buradan öyle teşhis koymak haddime falan değil ama paranoya mı var konu sahibinde diye düşünüyorum ben açıkçası. Eğer konu gerçekse tabii..

Çünkü normal bir insan kadın pazarlıyorlarsa? Mantığına kolay kolay erişemez.

Ondan habersiz meme muayenesi yapmış sanki doktor. Hayır sanırım bunun için de gitmemiş (gitmiş olsa normal bir muayene olarak görürdü) o halde meme muayenesi deyince neden sesi çıkmıyor?

Tacizin savunulur tarafı yok ama insanlara kadın pazarlamacısı yaftası da böyle kolay yapıştırılmaz. Ortada başka bir sorun var ama tam olarak yazamıyorum her neyse.

Arkadaslarina ailesine vs anlatmistir burda okuma ihtimalleri var nick aciga cikar diye dusunuyor bence

Zaten erkek arkadaşına anlatmış adam vuracam demiş bu kadar detayları bile arkadaş ve ailesi anlayabilir

Ayrıca konu sahibi ücra bi yerde ve sinirli bir ortamda değil konularına bakılırsa rahatlıkla başka bir hastaneye gidebilir

Sağlık hizmetini istediğiniz kurum ve doktordan alabilirsiniz istemediğiniz hiçbir tetkik ve tedaviyi de size uygulayamazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…