Doktorumu nasıl seçmeliyim?

askkadinn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2022
23
11
26
arkadaşlar estetik çok ciddi bir alan herkes sonucundan memnun olmak ister tahmin edersiniz ki ciddi rakamlar ödeniyor. Ben bu sektörün içindeyim ve Antalya’da ki bütün plastik cerrahları tanıyorum hem iş olarak hemde şahsi olarak doğru hekim seçimi çok önemli. Hem cebiniz açısından hem sonuç açısından arkadaşlar lütfen google a en iyi plastik cerrah yazınca reklamlı doktorlardan kaçının google da en üstte çıkmak ücretle yapılan bir şey maalesef yani en iyi estetik doktoru yazdığınızda maalesef en iyisi çıkmıyor. Plastik cerrah ararken instagram takipçi sayısına bakmakta yanlış maalesef takipçi de satın alınıyor. Gelin bu konunun altına herkes yaşadığı iyi ve kötü durumları paylaşsın bende herkese yardımcı olabilirim 🙏🏻

ya tamamen sans ısı bu bence uzun yıllarca aklımda hep gogus kucultme karın germe vardı ama maddı acıdan ve amelıyatda zorlanırım dıye hep oteledım

okuldan ıkı arkadasım burun amelıyatı olunca ve guzel gozukunce ya bende bır sorsam dedım oyle bır adım atmıs oldum sonra fıyatda esım sorun yaratmayınca bodozlama hıc baska doktor arastırmadan oldum ufaktefek sorunlar olsada genede sukur sıfır agrısız bes gunde araba surup alısverıs yapacak haldeydım tamamen sans ısı olduguna ınanıyorum

arkadaşlar estetik çok ciddi bir alan herkes sonucundan memnun olmak ister tahmin edersiniz ki ciddi rakamlar ödeniyor. Ben bu sektörün içindeyim ve Antalya’da ki bütün plastik cerrahları tanıyorum hem iş olarak hemde şahsi olarak doğru hekim seçimi çok önemli. Hem cebiniz açısından hem sonuç açısından arkadaşlar lütfen google a en iyi plastik cerrah yazınca reklamlı doktorlardan kaçının google da en üstte çıkmak ücretle yapılan bir şey maalesef yani en iyi estetik doktoru yazdığınızda maalesef en iyisi çıkmıyor. Plastik cerrah ararken instagram takipçi sayısına bakmakta yanlış maalesef takipçi de satın alınıyor. Gelin bu konunun altına herkes yaşadığı iyi ve kötü durumları paylaşsın bende herkese yardımcı olabilirim 🙏🏻

beni yanlış anlamayın da bu site tavsiye sitesi değil. Üyelerimiz estetik operasyonda yaşadıkları süreci anlatıyor. Siz yanlış siteye gelmiş olabilir misiniz? Yani burada amaç ben şu operasyonu geçirdim, şöyle bir süreçten geçtim memnunum veya memnun değilim. Doktor tavsiyesi zaten suç ki sizin bütün mesajlarınızda bunu görüyorum. Birde sektörün içindeyim diyorsunuz ama kanunlardan bir habersiniz. İyi niyetli dahi saağlık sektöründe yardımcı olsanız bu suçtur biliyorsunuz değil mi?

ben operasyon oldum ve süreci geçirdim bir doktora veya bir hastaneye bağlı değilim sadece sektörde olduğum için yardımcı olabilirim anlamında bunun için bir talebim olmaması bence iyi niyetimin göstergesidir.

ben operasyon oldum ve süreci geçirdim bir doktora veya bir hastaneye bağlı değilim sadece sektörde olduğum için yardımcı olabilirim anlamında bunun için bir talebim olmaması bence iyi niyetimin göstergesidir.
Merhaba, özelden bana Antalya'da plastik cerrah tavsiyenizi yazar mısınız?

Kime oldunuz ameliyati ve maliyeti ne kadar oldu acaba ? Özelden yazma şansını varmı.

X