- 9 Eylül 2007
- 21.432
- 66.517
bazı hastalara şunu yazıyım alerjim bar bunu yazıyım alerjim var diyorlar Z ve seçenek çok olmuyor . kendi istediğini tutturuyor . orada doktor var değil mi ve ilaç seçeneği çok değil . muska olmayacağına göre tedavi ve o ilacın alerji yapıp yapmadığı bilindiğine göre ? bunda ağlanacak bir şey göremiyorum ben .
benim canım doktorum (ki gerçekten çok sevdiğim için canım diyorum ironi yok) aynen sizin söylediğinizi söyledi ve bana bir mide ilacı verdi. ben alerjik bir insanım bir sorun olmaz değil mi dedim, "asla" dedi.. ben ertesi sabah aç karnına bir tane aldım tam 5 dakika sonra burnum büyümeye başladı.. bildiğiniz büyüme! sonra dudaklarım, sonra ellerim, sonra göz kapaklarım derken 15 dakikanın sonunda hormonlu patates gibi oldum. öyle ki hastaneye girerken tek kapıdan sığmadım (tabi komik değil ama şimdi gülüyorum) meğerse o gruba ciddi alerjim varmış, doktorum ölümden döndün dedi. alerji yapacağını tahmin edemediğini söyledi, çünkü ben gastrit hastasıyım zaten mide ilaçlarıyla yaşıyorum.. yani doktorlar her zaman alerji yapıp yapmadığını kestiremeyebiliyor, biraz hastaya güvenmek lazım..