doktorluk bir durum var mı?

psikolojik bir durum olabilir. Kronik depresyonu falan varsa bu da etkilemiş olabilir. Belki de hormonal
Hastaneye gidebilirsiniz bence. Bir hormon testi yaptırsınlar veya psikiyatriden de randevu alabilir. Çünkü hep böyleydi diyorsunuz

kabul etmiyor . bu benim yapımda var diyor. anlamiyorum yaa. istekli bir kocam olmasini o kadar isterdim ki

yani bunun kendince dogal ve kisisel bisey oldugunu söylüyor her erkek bir olmazmis. gercekten de boylee erkekler de varmi yani. benim bildvim erkekelr istekli oljar

Merhaba canım ben 6 yıllık evliyim bu sorunu beş sene yaşadım neredeyse. Yeri geldi zorla istedim yeri geldi kavga çıkardım öyle böyle ilişki oldu bu son bir senedir düzeldi şükür ben sabrettim sende sabret belki düzene girer bunun için yapacak bir şey yok zaman sadece

Ben de çok dertliyim bu konudan. Sizin yine iki hafta iyiymiş. Benimkine iki ay dokunmasam yine gelmez. Sertleşemiyor da doğru düzgün, afedersiniz içimde birşey varmış gibi hissetmiyorum bile. Daha 5 yıllık evliyiz. Çok yaşlı da değiliz olmaz ki böyle yaşanmaz.

Ben de sizin gibiyim. Beş buçuk yıllık evliyiz aynı sizin gibi 1 senenin sonunda herife kal geldi. Bu yaptıklarınızı zaten yapıyorum. Başka bir şey yaptınız mı?

beş senedir böyle mi? sonradan mı oldu acaba çocuğunuz var mı?
İki çocuğumuz var. Ama sorun şu; ilişki olayı ben istemediğim sürece olmuyor. Haftalardır yalvarıyorum. 2 ay dokunmasam bana mısın demez. Bazen beni beğenmediğini düşünüyorum. Çok inciniyorum, 5 senedir şöyle adamakıllı bir şehvetle yaklaşmaz mı insan?

İçini rahatlatır mı bilmem.
Benim eşim de iki hafta çok rahat durur. :)
Hiç zorlanmaz.
Şaşırıyorum hatta bazen nasıl dayanıyosun diye.

Bizim ilk yıl öyle değildi tabi.
Şimdi bu konuya yorumu ''Ulan hayatımızda ilk defa gördük, yaşadık.
O zamanla şimdiyi bir mi tutuyon''

Çok valla bu işlerin bi ortası olmuyo ya kadın çok istekli ya da adam çok istekli oluyor maalesef

yani islevsel bir sorunu yoksa bu durum normal bi durum mu demek istiyorsunuz. doktorluk bir mesele degil mi yani.

sizin demekki baslarda normalmis sonra zaamanla süre uzamaya baslamis. ama bixim hic oyle bir baslangicimiz olmadi. hep boyle idi basindan beri. cok üzülüyorum off off

yani islevsel bir sorunu yoksa bu durum normal bi durum mu demek istiyorsunuz. doktorluk bir mesele degil mi yani.
Evet bence öyle bizim çocuğumuzda olmuyor tedavi için çok gittik ama ilişkiye alakası yok ha bide eskiden eşimde varikosel vardı onunla alakası yok genetik doktora sordum kendi düzeldi zaten

Allah yardimcin olsun

Su acaip kostumsel gecelikleri seven kadar sevmeyen erkek de cok. Benim esim de sevmez. Acikcasi bana da komik geliyor.
Esiniz yaklasmadan yaklasmamayi denediniz mi hic? Bir sure yaklasmayin bakalim ne zaman gelecek.
Aslinda siz de yaklasmaktan rahatsiz olmayin. Kimin baslattiginin cok da onemi yok.

esim geceliklerden hoslanmaz .bunu yadirgamiyorum sadece kisisel temizlige v bakima güzel kokmaya onem verir. benim bu dediginizi yaptim yaklasmadim 2 hafta filan surdu yani yaklasik 15 gun sonra teklif etti kendisi. kac defa denedim rahat 2 hafta geciyor gık ı vikmiyor . 16-17. gunde geliyor kendi teklif ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…