Benimde 7. Haftada kalbi durmuştu. Doktor ilk gebeliklerde böyle olabilir dedi. Ama benim icim rahat etmedi devlet hastanesinde tıbbi genetik bölümüne gittim doktorda anlayışlı cıktı hem genetik test hemde pıhtılaşma testi yaptırdık. Benimde pıhtılaşma cıktı . Doktor bana 2-3 ay korun demişti bende 3 regl gecirince 3. Reglden sonra tekrar hamile kaldım. Ama bu sefer folik asidi kürtajdan sonra her gün düzenli kullandım. İyisinden . Hamileliği öğrenince hemen doktora gittim bana kan sulandırıcı başladı. Şuan bende xok korkuyorum tekrar yaşarmıyım diye 5+5 teyim şuan umarım iyi haberler almaya devam ederiz yani demem o ki tedbirinizi alınBende aslında merak ediyorum sebebıni
O testlerı nasıl yaptırdınız
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebegım kalbi durdu
- Konu Sahibi MNYD
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Çok geçmiş olsun umarım bir daha aynı durum ile karşılaşmazsınız ve çocuğunuzu sağlıkla alırsınız kucağınıza .Benimde 7. Haftada kalbi durmuştu. Doktor ilk gebeliklerde böyle olabilir dedi. Ama benim icim rahat etmedi devlet hastanesinde tıbbi genetik bölümüne gittim doktorda anlayışlı cıktı hem genetik test hemde pıhtılaşma testi yaptırdık. Benimde pıhtılaşma cıktı . Doktor bana 2-3 ay korun demişti bende 3 regl gecirince 3. Reglden sonra tekrar hamile kaldım. Ama bu sefer folik asidi kürtajdan sonra her gün düzenli kullandım. İyisinden . Hamileliği öğrenince hemen doktora gittim bana kan sulandırıcı başladı. Şuan bende xok korkuyorum tekrar yaşarmıyım diye 5+5 teyim şuan umarım iyi haberler almaya devam ederiz yani demem o ki tedbirinizi alın
Ben şunu merak ettim bu kan pıhtılaşmasının olduğunu nasıl öğreniyoruz genetik test te mi oluyor bu
Çok geçmiş olsun umarım bir daha aynı durum ile karşılaşmazsınız ve çocuğunuzu sağlıkla alırsınız kucağınıza .Benimde 7. Haftada kalbi durmuştu. Doktor ilk gebeliklerde böyle olabilir dedi. Ama benim icim rahat etmedi devlet hastanesinde tıbbi genetik bölümüne gittim doktorda anlayışlı cıktı hem genetik test hemde pıhtılaşma testi yaptırdık. Benimde pıhtılaşma cıktı . Doktor bana 2-3 ay korun demişti bende 3 regl gecirince 3. Reglden sonra tekrar hamile kaldım. Ama bu sefer folik asidi kürtajdan sonra her gün düzenli kullandım. İyisinden . Hamileliği öğrenince hemen doktora gittim bana kan sulandırıcı başladı. Şuan bende xok korkuyorum tekrar yaşarmıyım diye 5+5 teyim şuan umarım iyi haberler almaya devam ederiz yani demem o ki tedbirinizi alın
Ben şunu merak ettim bu kan pıhtılaşmasının olduğunu nasıl öğreniyoruz genetik test te mi
Evet trombofili paneli testi yapılıyor bir tüp kan veriyorsunuz o şekilde öğrendimÇok geçmiş olsun umarım bir daha aynı durum ile karşılaşmazsınız ve çocuğunuzu sağlıkla alırsınız kucağınıza .
Ben şunu merak ettim bu kan pıhtılaşmasının olduğunu nasıl öğreniyoruz genetik test te mi
Aspirin kullandıgınız haldemi düştü yoksa onu kullanmadıgınız dönemdemiBende yaşadım canım bende Aspirin kullandım gebeliğin 34 haftasına kadar. İlki kendi düştü kanama ile ikincisi de kürtaj oldum hiç kanamam olmadı.
- 19 Ocak 2016
- 1.858
- 1.430
- 133
- 29
Yok canım Aspirin kullanmadığım gebelikler düştüAspirin kullandıgınız haldemi düştü yoksa onu kullanmadıgınız dönemdemi
Bende 7hafta4 günlükken kalbinin durdugunu ögrendim doktor genetip tıpa git istersen test yaptır icin rahat olsun dedi oraya gidip tahlil yaptırdım 2 ayı buluyormuş cıkmak onları beklicem ama bende tahminimde kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum hamile kalmadan önceki ay doktora gitmiştim bana polikistik görülüyor ama önemli deil demişti o ay hamile kaldım acaba ondanmı diye kafam karıştıYok canım Aspirin kullanmadığım gebelikler düştü
- 19 Ocak 2016
- 1.858
- 1.430
- 133
- 29
Bende de polikistik var canım bizde kalitesiz yumurtada oluyor ama ondan demek sadece yeterli değilBende 7hafta4 günlükken kalbinin durdugunu ögrendim doktor genetip tıpa git istersen test yaptır icin rahat olsun dedi oraya gidip tahlil yaptırdım 2 ayı buluyormuş cıkmak onları beklicem ama bende tahminimde kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum hamile kalmadan önceki ay doktora gitmiştim bana polikistik görülüyor ama önemli deil demişti o ay hamile kaldım acaba ondanmı diye kafam karıştı
Herhangi bi ilac yada polikistik icin bişey kullandınızmı acaba 28 yaşındayım cokta gec kalmak istemiyorum bende tekrardan bebek icinBende de polikistik var canım bizde kalitesiz yumurtada oluyor ama ondan demek sadece yeterli değil
- 19 Ocak 2016
- 1.858
- 1.430
- 133
- 29
Canım klomen kullandım gebelik öncesi sonrasında kan sulandırıcı ve folic asit takviyesiHerhangi bi ilac yada polikistik icin bişey kullandınızmı acaba 28 yaşındayım cokta gec kalmak istemiyorum bende tekrardan bebek icin
Teşekkür ederim bende gidicem doktora bakalım yakın zamanda randevu bulabilirsemCanım klomen kullandım gebelik öncesi sonrasında kan sulandırıcı ve folic asit takviyesi
- 19 Ocak 2016
- 1.858
- 1.430
- 133
- 29
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahTeşekkür ederim bende gidicem doktora bakalım yakın zamanda randevu bulabilirsem