Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doktorlar Reşit Olmayan Kadın Hastalara Bakıyormu?
- Konu Sahibi Sanem_93
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #cinselbilgiler
- 7 Kasım 2019
- 5.673
- 1
- 5.318
- 198
oral yoldan ne gıbı hastalık bulastı ki? oral agızdan degıl mı?Doktorlar reşit olmayan kadınlar cinsel ilişki değil ama oral yoldan ilişki yaptığını ve hasta olduğunda bu kadınlara karışabiliyormu hamilelik söz konusu değil veya vajinaya giriş sadece oral
Evet ağız yoluyla hastalandım ateş baş dönmesi mide bulantısı vb. Hastalık belirtileri çıktıoral yoldan ne gıbı hastalık bulastı ki? oral agızdan degıl mı?
- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.717
- 798
Hahahaha doktor ne bilsin oral mi yaptılar tukurugunu kayganlastirici yapıp parmağınla kendini mi tatmin ettin?
Alt tarafı ateş baş dönmen var. O kadar yaygın ki, salgın var herhalde. Daha dün bir arkadaşım aynı belirtilerle gitti bir serum yedi. Normal yoldan giriş yap, belirtilerine göre tedavini yapsınlar. Hiç oral moral karıştırma, ne gerek var?
Alt tarafı ateş baş dönmen var. O kadar yaygın ki, salgın var herhalde. Daha dün bir arkadaşım aynı belirtilerle gitti bir serum yedi. Normal yoldan giriş yap, belirtilerine göre tedavini yapsınlar. Hiç oral moral karıştırma, ne gerek var?
18’me girmeme 3 ay var 17 yaşındayım ve korkuyorum sadece zevk suyundan hastalanmış olabilirmiyim?Hahahaha doktor ne bilsin oral mi yaptılar tukurugunu kayganlastirici yapıp parmağınla kendini mi tatmin ettin?
- 7 Kasım 2019
- 5.673
- 1
- 5.318
- 198
bunun oral seksten basına geldıgıni nerden dusundun bılmıyorum da gıttıgınde bı kan alırlar genel muayene kadın doguma bıle gondermez yuksek ıhtımal. oralla ne bıleyım sıgıl falan bulasır da . cok tedırgın olduysan kan ver bbaksınlar vıruse. penıste gorunmez mı ya olsa ucuk sıgıl vs ?Evet ağız yoluyla hastalandım ateş baş dönmesi mide bulantısı vb. Hastalık belirtileri çıktı
- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.717
- 798
Saçmalama ya, neden hastalanasin ki? Sigilin falan çıksa yine panik yap da alt tarafı ateş,halsizlik vs. Gayet yaygın bu aralar. Onla onun ne alakası var, sadece denk gelmiş tarihleri. Git de bir serum taksinlar iyiles18’me girmeme 3 ay var 17 yaşındayım ve korkuyorum sadece zevk suyundan hastalanmış olabilirmiyim?
- 1 Eylül 2021
- 4.766
- 18.196
- 158
Zevk suyu mezara bile gönderir insani18’me girmeme 3 ay var 17 yaşındayım ve korkuyorum sadece zevk suyundan hastalanmış olabilirmiyim?
- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 1
- 28.687
- 548
- 41
Siğil falan hissetmedim sadece ateş baş dönmesi halsizlik mide bulantısıbunun oral seksten basına geldıgıni nerden dusundun bılmıyorum da gıttıgınde bı kan alırlar genel muayene kadın doguma bıle gondermez yuksek ıhtımal. oralla ne bıleyım sıgıl falan bulasır da . cok tedırgın olduysan kan ver bbaksınlar vıruse. penıste gorunmez mı ya olsa ucuk sıgıl vs ?
Fakat hamilelik söz konusu bile değil ağız yoluyla oldu ve baş dönmesi ateş halsizlik mide bulantısı varBakar ama hukuki yönünden tam emin değilim. 18 yaş altı cinsel ilişki olduğu için bunu bildirme zorunluluğu olabilir belki.
- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.977
- 598
Pek sanmıyorum sadece doktor bakarmı kontrol edermi diye meraklandımZevk suyu mezara bile gönderir insani
Ama ağzıma zevk suyu geldi ve yuttum onu sanırım 5 gün oldu yapalıYaninda resit biriyle gitmen lazim hastaneye, mikrop kapmissindir abartilacak bir durumun yok bence
- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.977
- 598
Olabilir ama dr nerden bilecek sen soylemesen normal hasta olmussun işteAma ağzıma zevk suyu geldi ve yuttum onu sanırım 5 gün oldu yapalı
- 7 Kasım 2019
- 5.673
- 1
- 5.318
- 198
:) hamıle kalamazsın zaten de . hıc oral seksten hastalanmadm. orta cag gıbı ne bıleyım oz bakım ne bılmeyen bı adam degıldır yuksek ıhtımal :) korkma stres yapıyosun anladıgım kadarıyla salgın falan dıyorlar bakFakat hamilelik söz konusu bile değil ağız yoluyla oldu ve baş dönmesi ateş halsizlik mide bulantısı var
Peki cinsel enfeksiyon olduğunu bulabilirmi yoksa direk hastalıkmı der doktor?Olabilir ama dr nerden bilecek sen soylemesen normal hasta olmussun işte
- 23 Aralık 2012
- 7.463
- 50.103
- 748
Ü ğhgççjg9öpğ©0.Doktorlar reşit olmayan kadınlar cinsel ilişki değil ama oral yoldan ilişki yaptığını ve hasta olduğunda bu kadınlara karışabiliyormu hamilelik söz konusu değil veya vajinaya giriş sadece oral
- 23 Aralık 2012
- 7.463
- 50.103
- 748
Ü ğhgççjg9öpğ©0.Doktorlar reşit olmayan kadınlar cinsel ilişki değil ama oral yoldan ilişki yaptığını ve hasta olduğunda bu kadınlara karışabiliyormu hamilelik söz konusu değil veya vajinaya giriş sadece oral
Sevgilimle duştan ertesi gün yaptık:) hamıle kalamazsın zaten de . hıc oral seksten hastalanmadm. orta cag gıbı ne bıleyım oz bakım ne bılmeyen bı adam degıldır yukse ıhtımal :) korkma stres yapıyosun anladıgım kadarıyla
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.