• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorlar Reşit Olmayan Kadın Hastalara Bakıyormu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahahaha doktor ne bilsin oral mi yaptılar tukurugunu kayganlastirici yapıp parmağınla kendini mi tatmin ettin?
Alt tarafı ateş baş dönmen var. O kadar yaygın ki, salgın var herhalde. Daha dün bir arkadaşım aynı belirtilerle gitti bir serum yedi. Normal yoldan giriş yap, belirtilerine göre tedavini yapsınlar. Hiç oral moral karıştırma, ne gerek var?

Hahahaha doktor ne bilsin oral mi yaptılar tukurugunu kayganlastirici yapıp parmağınla kendini mi tatmin ettin?
Alt tarafı ateş baş dönmen var. O kadar yaygın ki, salgın var herhalde. Daha dün bir arkadaşım aynı belirtilerle gitti bir serum yedi. Normal yoldan giriş yap, belirtilerine göre tedavini yapsınlar. Hiç oral moral karıştırma, ne gerek var?
18’me girmeme 3 ay var 17 yaşındayım ve korkuyorum sadece zevk suyundan hastalanmış olabilirmiyim?

Evet ağız yoluyla hastalandım ateş baş dönmesi mide bulantısı vb. Hastalık belirtileri çıktı
bunun oral seksten basına geldıgıni nerden dusundun bılmıyorum da gıttıgınde bı kan alırlar genel muayene kadın doguma bıle gondermez yuksek ıhtımal. oralla ne bıleyım sıgıl falan bulasır da . cok tedırgın olduysan kan ver bbaksınlar vıruse. penıste gorunmez mı ya olsa ucuk sıgıl vs ?

18’me girmeme 3 ay var 17 yaşındayım ve korkuyorum sadece zevk suyundan hastalanmış olabilirmiyim?
Saçmalama ya, neden hastalanasin ki? Sigilin falan çıksa yine panik yap da alt tarafı ateş,halsizlik vs. Gayet yaygın bu aralar. Onla onun ne alakası var, sadece denk gelmiş tarihleri. Git de bir serum taksinlar iyiles

bunun oral seksten basına geldıgıni nerden dusundun bılmıyorum da gıttıgınde bı kan alırlar genel muayene kadın doguma bıle gondermez yuksek ıhtımal. oralla ne bıleyım sıgıl falan bulasır da . cok tedırgın olduysan kan ver bbaksınlar vıruse. penıste gorunmez mı ya olsa ucuk sıgıl vs ?
Siğil falan hissetmedim sadece ateş baş dönmesi halsizlik mide bulantısı

Fakat hamilelik söz konusu bile değil ağız yoluyla oldu ve baş dönmesi ateş halsizlik mide bulantısı var
:) hamıle kalamazsın zaten de . hıc oral seksten hastalanmadm. orta cag gıbı ne bıleyım oz bakım ne bılmeyen bı adam degıldır yuksek ıhtımal :) korkma stres yapıyosun anladıgım kadarıyla salgın falan dıyorlar bak:KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back