Doktorlar da çözüm bulamadı bakar misiniz

Allah sizden razı olsun cok kimsem de yok sizlere iyi ki yazmışım

Bide ilac kullanıyorum zerre hafiflemiyor agri sag kasiktan bacaga kadarr

Cok korkuyorum eskiden duyardim ne kadar uzak gelirdi bana derdim ne ki bu nasıl birsey insanoglu iste
Beta bir düşer bi yükselir kese gözükmez başka doktora gidin bu riski bir durum iç kanama geçirip tüpünüzü kaybedebilirsiniz

Allah sizden razı olsun cok kimsem de yok sizlere iyi ki yazmışım
Ne yaptım ki tatlım yeterki sen iyi ol
Hala ağrın var mı
Acile gitmen gerek bence çünkü ağrın varsa Allah korusun daha kötü bişey olmasın ondan diyorum
Ben artık doktorları da çözmüş değilim sırf para gelsin de hasta ne olursa olsun diyorlar
İnşallah bebişin vardır ve çok sağlıklıdır
Beni haberdar edersen sevinirim aklım kaldı çünkü sende

Haberdar edeceğim canimmm

Bide ilac kullanıyorum zerre hafiflemiyor agri sag kasiktan bacaga kadarr
Tatlım hemen git acile hamilelikle evet sağ ve ya sol kasıkta ağrı olur bu normal ama seninki ilaçta içsen geçmiyormuş bilemedim ya lütfen acile git

Yarın poliklinikler kapalı. İmkanın varsa Marsa'ya ya da şehir hastanesi acile git. İkisinde de acilde kadın doğum doktoru var. Tüm tahlilleri de yanında götür.

Merhaba ne yaptınız konuyu okudum şimdi. Gittiniz mi hastaneye? Ben diş gebelik geçirdim valla aynı şeyleri anlatıyorsunuz. Sakın ihmal etmeyin. Bende ne kese göründü ne bişey ama doktorum çok iyiydi sağolsun. Bendr 10 15 gün böyle gidip geldim kan verrim 2 günde bir sonunda bu diş gebelik daha fazla bekleyelim ameliyata gerek kalmadan iğne vuralım sana hemen dedi. Igneyi vurdu tekrar gel 2 gün sonra dedi gittim düşmüştü değer 3 gün sonra gene gel dedi gittim bu sefer artmıştı. 1 hafta icinde Cok şükür düştü 3lere kanama falan da vardi bendr en basindan beri zaten ve ağrı. Sakın bir doktorun lafiyla beklemeyin Allah korusun sonucları kötü olabiliyor . Allah yardımcınız olsun .

Kızlar ben eğitim ve araştırma hastanesi acil de beta yapıldı bana 56 çıktı beta hcg 2 gün sonra tekrar gel dedi bir daha bakacağım dedi ayrıca alttan ultrasonla baktı birşey demedi uterus normal deyip durdular

Uterus rahim demek. Tüplere de baktıklar mı ki. Insallah kurtulursun bian önce bu durumdan. Şimdiye sana çoktan iğne vurmaları gerekirdi.

Canım durumumu anlattım ben dedim dış gebelikten şüphe ediyor doktorlar takip diyor başka birşey demiyor
Takip etmeleri güzel bari. Diğer doktor kum deyip yollamis başından savmış resmen. Insallah belli olur ne olduğu da rahatlarsın sende canım.

Geçmiş olsun düşmesi çok iyi değer 0 a düşene kadar takip edilir.

Ben en iyisi yarın doktora tekrar gideyim ağlıyorum her seye ağlıyorum psikolojim cok bozuk kum döküyorsun dediler bu kadar agri yaoar mi ya yapabilirmi
kum dokmek gercekten agri yapar coookca ama sizinkinin kumla alakasi oldugunu sanmiyorum betaya bakinca. bence tuplerine baktir derim gecmis olsun

O idrar tahlilini görünce O kadar mutlu olmuştum ki eczaneden alıp alıp yapıyordum bilmiyordum sorunlu olduğunu inşallah sağlıklı bir hamilelik geciririm bir daha bebeğim olsun çok istiyorum

kum dokmek gercekten agri yapar coookca ama sizinkinin kumla alakasi oldugunu sanmiyorum betaya bakinca. bence tuplerine baktir derim gecmis olsun
Canım bu tüplere nasıl bakılıyor alttan muayene ile bakıyor doktor zaten birşey görse söylerdi diye düşünüyorum ben çünkü ektopik şüphesi diye gittim

Canım bu tüplere nasıl bakılıyor alttan muayene ile bakıyor doktor zaten birşey görse söylerdi diye düşünüyorum ben çünkü ektopik şüphesi diye gittim
valla hic bi bilgim yok fakat ben dusuk yaparken vajinal ultrasonla tupleride kontrol etmisti betanin bukadar inisli cikisli olmasi kumla alakali olamazki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…