• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorlar da çözüm bulamadı bakar misiniz

valla hic bi bilgim yok fakat ben dusuk yaparken vajinal ultrasonla tupleride kontrol etmisti betanin bukadar inisli cikisli olmasi kumla alakali olamazki😞
Baya inceledi ama bence tüplere de bakıldı diye düşünüyorum alttan muayeneden korktuğum için korkudan doktorla konuşamıyorum sadece susuyorum

Merak edeniniz olur diye yazıyorum kızlar 32 den 11 e düşmüş beta doktor kaybedilen oluşmadan kaybedilen gebelik dedi dış gebelik değilmiş üzülüyorum ama allaha da şükrediyorum kızlar bu bir yıldan sonra normal yolla hamile kaldigimanlamına geliyor diye kendimi avutuyorum sizce de öyle değil mi

Merak edeniniz olur diye yazıyorum kızlar 32 den 11 e düşmüş beta doktor kaybedilen oluşmadan kaybedilen gebelik dedi dış gebelik değilmiş üzülüyorum ama allaha da şükrediyorum kızlar bu bir yıldan sonra normal yolla hamile kaldigimanlamına geliyor diye kendimi avutuyorum sizce de öyle değil mi
Değerin güzel düşüyor. Bi tuttunmaya çalışmış.bir dahakine sağlıklı olur inş. Çevremde çok var dişük sonrası hemen gebelik olan

Back