• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorlar da çözüm bulamadı bakar misiniz

Dıs gebelik gibi görünüyor ama neden surekli tek doktor da kalmadın ki . Kol omuz ağrısı falan da var mı o da dış gebelik belirtisi bence arkadaşların da dedigi gibi tekrar git baksınlar tüplerine yumurtalklarna falan allah korusun dış gebelikse cok riskli senin icin.
Bu dusuk degerlerde bana zarar verir mi canim

Sağ kasığımda inanilmaz agri var kum dediler eve geldim agri kesici içmekteniflahim kaydi tabi idrar yolu ilaci da aliyorum dis gebelik oldugunu anlamak icin değerlerin yukselmesi gerekiyor diyor e ne yapayim tüpte mi patlasin niye teşhis edemiyorlar canim ya
Kumu kim dedi?? Kum için hiç bilgim yok. Sizin kadın doğumcuyu görmenz gerekir

Şu anda ağrınız varsa hemen kalkıp gidin acile.ama doğum hastanesine gitmeniz gerekir.

Bence bu değerler dış gebelik gibi kolay atlatrsnz inş ama ciddi bir durum bunu gözardı etmeyin. İyi geceler size

İçerdeki ağrı Allah muhafaza iç kanamamın ağrısı oluyor bunu söyleyeyim. İç kanamaya kaç saat dayanılır ki sizi korkutmam istemem ama bu saatte eşinizi uyandırın acile gidin. 180 değerle iç kanama yaşadım 6 ay önce. Zaman geçtikçe tedavisi de zor olur tüpü patlatr zarar verebilir

Iyi geceler diliyorum herkese ben 25 haziran da adetimin 2. Gunu hormon tetkiki vermek icin kadin doguma gittim bebek olmuyordu 1 yildir doktor beni aradi beta istemisim yanlışlıkla dedi 21 cikmis dedi iki gun sonra gittiğimde 48 di yine tekrarladık 64 olmustu sonra 33 e düştü doktor bana düşük yapıyorsun eve git dedi allah buyuktur dedim eve geldim 1 hafta agri sizi olmadi sonra 2 gun once asiri sag kasik agrisiyla doktora gittim beta 200 cikti doktora derdimi anlattım yarin poliklinige git dedi gittim beta verdim beta sifirlanmis gozun aydin dedi aksam yine kotulendim gittim 146 ya cikmis doktor alttan bakıyor birsey demiyor dis gebelik boyle birsey degil diyor bana idrar tahlilinde kum döktüğm cıktı ortaya kasik agrisi ondan dedi neyim var benim ben hiçbirşey anlamadim bana yardımcı olun tecrübelianneler ben ne yapayım sizce bu durum nedir kusura bakmayin cok uzun oldu psikolojik olarak iyi degilim ben
Dış gebelik sanırım

Ben en iyisi yarın doktora tekrar gideyim ağlıyorum her seye ağlıyorum psikolojim cok bozuk kum döküyorsun dediler bu kadar agri yaoar mi ya yapabilirmi
Kum döken biri olarak bana göre öyle çok ağrım olmamıştı regli ağrısının 2 katı gibiydi ağrı bana göre diyorum üstüne basa basa benim ağrı eşiğim çok çok yüksek
Kum dökerken kan gelir evet ama beta bir yükselip bir düşmez o tamamen hamilelikle ilgili
Okuyunca ne alaka betayla kum dökmek dedim ki öyle ne alaka
Doktorlar seni başından sağmışlar ben sana söylim canım
Sen en yakın zaman da iyi bir kadın doğumcuya başvur bu çok önemli birşey çünkü
Çok geçmiş olsun

Back