Bu dusuk degerlerde bana zarar verir mi canimDıs gebelik gibi görünüyor ama neden surekli tek doktor da kalmadın ki . Kol omuz ağrısı falan da var mı o da dış gebelik belirtisi bence arkadaşların da dedigi gibi tekrar git baksınlar tüplerine yumurtalklarna falan allah korusun dış gebelikse cok riskli senin icin.
Dr sordum :) sebebi henüz tıpta tam bilmiyor dedi. Sağlıksız bir dölkenme işteBu neden başımıza gelir ki canim problem mi var bizde
Ama normal hamile kalınıyor aptal gibi bundan pozitif dusunmeye calisiyorumDr sordum :) sebebi henüz tıpta tam bilmiyor dedi. Sağlıksız bir dölkenme işte
Önemli olan ağrı sızı demişti dr. En basit bir ağrıda acik doğuma git demişti bana. Zaten dış gebelikte hastaneye yatış yapılıyor tedavi bitene kadarBu dusuk degerlerde bana zarar verir mi canim
Önemli olan zaten çok düşük değerlerdeyken kucukken farkedilmesi insallah oyle bisey yoktur. Ihmal etme sen emin olana kadar amaBu dusuk degerlerde bana zarar verir mi canim
Kumu kim dedi?? Kum için hiç bilgim yok. Sizin kadın doğumcuyu görmenz gerekirSağ kasığımda inanilmaz agri var kum dediler eve geldim agri kesici içmekteniflahim kaydi tabi idrar yolu ilaci da aliyorum dis gebelik oldugunu anlamak icin değerlerin yukselmesi gerekiyor diyor e ne yapayim tüpte mi patlasin niye teşhis edemiyorlar canim ya
Keske öyle birsey olmasa ama sebep bu galibaÖnemli olan ağrı sızı demişti dr. En basit bir ağrıda acik doğuma git demişti bana. Zaten dış gebelikte hastaneye yatış yapılıyor tedavi bitene kadar
Acilde idrar verdim ya orda dedilerKumu kim dedi?? Kum için hiç bilgim yok. Sizin kadın doğumcuyu görmenz gerekir
Hem kum hem düşük karışık olmuş sizinki.Acilde idrar verdim ya orda dediler
Var eşime söyledim kumdan olabilir diyor durumun ciddiyetinin hic farkında degilŞu anda ağrınız varsa hemen kalkıp gidin acile.ama doğum hastanesine gitmeniz gerekir.
Benim de ağrım vardı dr 300 lerdeyken değer gece vakti kürtaj yaptırdı dış gebelikse sabahı bekleyemem dedi.Var eşime söyledim kumdan olabilir diyor durumun ciddiyetinin hic farkında degil
Allah razı olsun bilgi verdigin ilgilendigin icin canim sag ollBence bu değerler dış gebelik gibi kolay atlatrsnz inş ama ciddi bir durum bunu gözardı etmeyin. İyi geceler size
Dış gebelik sanırımIyi geceler diliyorum herkese ben 25 haziran da adetimin 2. Gunu hormon tetkiki vermek icin kadin doguma gittim bebek olmuyordu 1 yildir doktor beni aradi beta istemisim yanlışlıkla dedi 21 cikmis dedi iki gun sonra gittiğimde 48 di yine tekrarladık 64 olmustu sonra 33 e düştü doktor bana düşük yapıyorsun eve git dedi allah buyuktur dedim eve geldim 1 hafta agri sizi olmadi sonra 2 gun once asiri sag kasik agrisiyla doktora gittim beta 200 cikti doktora derdimi anlattım yarin poliklinige git dedi gittim beta verdim beta sifirlanmis gozun aydin dedi aksam yine kotulendim gittim 146 ya cikmis doktor alttan bakıyor birsey demiyor dis gebelik boyle birsey degil diyor bana idrar tahlilinde kum döktüğm cıktı ortaya kasik agrisi ondan dedi neyim var benim ben hiçbirşey anlamadim bana yardımcı olun tecrübelianneler ben ne yapayım sizce bu durum nedir kusura bakmayin cok uzun oldu psikolojik olarak iyi degilim ben
Inşallah olur rabbim nasip eder insallahBir de hep tekrarlar diye düşünmeyin çok şükğr sağkıjlı bir evladım var benim:)
Cok korkuyorum eskiden duyardim ne kadar uzak gelirdi bana derdim ne ki bu nasıl birsey insanoglu isteDış gebelik sanırım
Kum döken biri olarak bana göre öyle çok ağrım olmamıştı regli ağrısının 2 katı gibiydi ağrı bana göre diyorum üstüne basa basa benim ağrı eşiğim çok çok yüksekBen en iyisi yarın doktora tekrar gideyim ağlıyorum her seye ağlıyorum psikolojim cok bozuk kum döküyorsun dediler bu kadar agri yaoar mi ya yapabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?