Doktorlar da çözüm bulamadı bakar misiniz

Bebepopi

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2020
151
39
13
28
Iyi geceler diliyorum herkese ben 25 haziran da adetimin 2. Gunu hormon tetkiki vermek icin kadin doguma gittim bebek olmuyordu 1 yildir doktor beni aradi beta istemisim yanlışlıkla dedi 21 cikmis dedi iki gun sonra gittiğimde 48 di yine tekrarladık 64 olmustu sonra 33 e düştü doktor bana düşük yapıyorsun eve git dedi allah buyuktur dedim eve geldim 1 hafta agri sizi olmadi sonra 2 gun once asiri sag kasik agrisiyla doktora gittim beta 200 cikti doktora derdimi anlattım yarin poliklinige git dedi gittim beta verdim beta sifirlanmis gozun aydin dedi aksam yine kotulendim gittim 146 ya cikmis doktor alttan bakıyor birsey demiyor dis gebelik boyle birsey degil diyor bana idrar tahlilinde kum döktüğm cıktı ortaya kasik agrisi ondan dedi neyim var benim ben hiçbirşey anlamadim bana yardımcı olun tecrübelianneler ben ne yapayım sizce bu durum nedir kusura bakmayin cok uzun oldu psikolojik olarak iyi degilim ben

Aynı doktora mı gittin bunları yaşarken

Aynı doktora mı gittin bunları yaşarken
Canım ilk gittigim özel hastanede bir doktordu hamilesin diyen ben tatmin olmayıp daha iyi bir doktora gittim düşük yapıyorsun eve git dedi kimyasal dedi sonra kendimi iyi hissettim 1 hafta kasik ağrısından ciglik atmaya baslayinca acile gittim surekli bana tekrar poliklinige git dediler gittim sıfırlanmışdedi ama fenalaşıp tekrar doktora gidince yükselmişti cok korkuyorum

Tüplere vs bakıldi mi acaba, dış gebelik böyle olmaz demişler ama dış gebelik ihtimalini göz önünde bulundurarak rahim, karın bolgesini detaylı muayene etmeleri gerekli diye düşünüyorum. Geçmiş olsun

Bence burada ki tek problem bir çok doktora gitmen tek doktora gitmelisin bence kesin bir tedavi için sağlığın çok önemli bence biran önce düzgün bir doktora git ve yatışını yaptır ben yatmak istiyorum niye böyle oluyor deyip doktorlara çemkir bence sağlığın gidiyor bunun sonu hiç iyi değil ya rahmini kaybedersen Allah korusun kötüyü çekmek için demiyorum ama sen bu hayata bir kere geliyorsun sağlığına dikkat et bir doktor bul ehli olsun ve git mutlaka

Alttan muayene ediyor sadece suan birsey yapamam kese görünmüyor diyor zaten bu degerlerde gorunmez diyor hamile değilsindir diyor bana bir doktor nasıl böyle der hamile kalmamışsam neden kanli akinti beta yükseliyor ki canim cok sıkkın

Ustelik bu durumu doktorlara açıklayana kadar canım çıkıyor
Kağıtların yok mu göster hepsini sistemde kayıtlı nasıl olsa aç veya çıkarttır hepsini hangi doktorlara gittiysen ne yaşadıysan resmini çek madem kanıt istiyorlar ve bu zamanlarda ilişkiden kaçın

Bence o doktora dön deki bana mezuniyet belgenin göster de görünüyor mu bir bakayım de töbe ya şuan çok sinirlendim Yarabbim ya resul insan olan varya asla bırakmaz öyle Allah bildiği gibi yapsın bu doktorları

Kanlı kahverengi akıntı var beta da sacma sapan değerlerde düşüyor yükseliyor ne oluyor bilmiyorum

Ben en iyisi yarın doktora tekrar gideyim ağlıyorum her seye ağlıyorum psikolojim cok bozuk kum döküyorsun dediler bu kadar agri yaoar mi ya yapabilirmi

Kanlı kahverengi akıntı var beta da sacma sapan değerlerde düşüyor yükseliyor ne oluyor bilmiyorum
Canım sen araştır acil doçen olur uzman olur bir doktor bul İstanbulda otursan sana bir doktor öneririm de Bağcılar yüzyılda ( ışık tıp polikliniği) var metin bey işinde uzman bir doktor İstanbulda oturuyorsan ona git canım

Doktorun aciklamasi benim içime hiç sinmedi açıkçası. Kese gorunmuyor deyip kestirip atmak olmuş bu resmen. Dış gebelimte zaten bebek dollenir ama rahim boşluğu veya tüplerde kalır..almudahale edilmezse Allah korusun tüpün alınabilir veya rahimin alınabilir. Bence en kısa zamanda işinin ehli bir doktora gitmelisiniz.

Ben en iyisi yarın doktora tekrar gideyim ağlıyorum her seye ağlıyorum psikolojim cok bozuk kum döküyorsun dediler bu kadar agri yaoar mi ya yapabilirmi
Hiç stres yapma inşallah gececek hepsi canım aç inşirah suresi dinle o kadar rahatlarsın ki

Dış gebelik böyle olabiliyor. Ben gerdim Bi düştü Bir yükseldi sonra düzenli düştü sonra tekrar yükseldi. 10 günü buldu dış gebelik teşhisi konulana kadar. Ha bir de kürtaj oldum kesin teşhis için

Ben adanadayim canim keske orda olsaydım koşarak giderdim göğüslerim inanilmaz hassas kanli akinti beta yükselişi düşüşü hamileligi göstermez mi nasil doktorlar bunlar nasillll bu arada adet baslangicim 25 hazirandı 26 hazıran da verdim tahlili hormon icin gittim ben

Canim seninde mi boyle düşüp yükseldi

Bence sen dış gebelik yaşıyorsun bence bekleme şuan acile git canım

Dış gebelik çok ağrı yapar ben apandistm patlıyor sandım aşırı sancı vardı. İçerde bir yerin patlıyor gibi bir his oluyor. Özellikle hep aynı tarafta sancı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…