• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktorlar da çözüm bulamadı bakar misiniz

Bence sen dış gebelik yaşıyorsun bence bekleme şuan acile git canım
Dış gebelik çok ağrı yapar ben apandistm patlıyor sandım aşırı sancı vardı. İçerde bir yerin patlıyor gibi bir his oluyor. Özellikle hep aynı tarafta sancı oluyor
Sağ kasığımda inanilmaz agri var kum dediler eve geldim agri kesici içmekteniflahim kaydi tabi idrar yolu ilaci da aliyorum dis gebelik oldugunu anlamak icin değerlerin yukselmesi gerekiyor diyor e ne yapayim tüpte mi patlasin niye teşhis edemiyorlar canim ya

Dış gebelik çok ağrı yapar ben apandistm patlıyor sandım aşırı sancı vardı. İçerde bir yerin patlıyor gibi bir his oluyor. Özellikle hep aynı tarafta sancı oluyor
Sağ tarafım sanki dogum sancisi derler ya beteri ama kanama yok leke var kahverengi pembe bu kadar

Canim seninde mi boyle düşüp yükseldi
Bebim ilk test gece 350 sabah 270 çıktı. 2 gün arayla 220 sonrab180 falan 3.4 gün sonra tekrar 350 sonra 900 e kadar çıktı. İlaç falan düşük iğnesi verildi çok düşmedi değer 1200 e çıktı sanırım. Sonra 2.doz iğne yavaş yavaş düştü 180 olduğu gün artık sevindim değer düşüyor diye. Ama aynı akşam çok sancım oldu. İçerde damar çatlamıştı kanama olmultı dr acil ameliyata aldı.ilk düşük yaotığımı öğrenmemle amelyat 20 günü buldu. Bu arada günde 3.5 defa da kan veriyrdm 15 gün kadar haatanede yattım. Siz in bu kadar zor olmaz umarım. Çabucak atlatrsnz

Bebim ilk test gece 350 sabah 270 çıktı. 2 gün arayla 220 sonrab180 falan 3.4 gün sonra tekrar 350 sonra 900 e kadar çıktı. İlaç falan düşük iğnesi verildi çok düşmedi değer 1200 e çıktı sanırım. Sonra 2.doz iğne yavaş yavaş düştü 180 olduğu gün artık sevindim değer düşüyor diye. Ama aynı akşam çok sancım oldu. İçerde damar çatlamıştı kanama olmultı dr acil ameliyata aldı.ilk düşük yaotığımı öğrenmemle amelyat 20 günü buldu. Bu arada günde 3.5 defa da kan veriyrdm 15 gün kadar haatanede yattım. Siz in bu kadar zor olmaz umarım. Çabucak atlatrsnz
Canim benim neler yasamissin sen ya allahim korusun allah esirgesin

Sag yumurtaligin buyuk dedi digerine göre adet olacaksin galiba dedi orda rahmin arkasinda sivi var dedi ama normal dedi o bana

Genelde alttan ama karıbdan da inceliyordu Dr günde 2 defa kontrol ediyordu. Benim de geç göründü kese. Kese görünmediği için küryaj oldum zaten. Kürtajdan vikaç gün sonra tüpte kese göründü
Canim bu dis gebelik disinda baska birsey olabilir mi belli sagliksiz bir sey bu

Bana da ilk başta kist demişlerdi hatırladım şimdi. Dr kürtaj yaoacağı zaman gem rahinde gem tüpte bişey görünüyor biri gebelik biri yumurta kist falandır dedi. Kolayı rahmi temizlemwk ve sobradınsa hcg bakmak dedi. Kürtaj sonrası hcg bakıldı dr tüpteki gebelikmiş dedi yani jürtajı boş yere oldum. Sonrasında zaten tüpteki baya velirgin kese oldu

Dıs gebelik gibi görünüyor ama neden surekli tek doktor da kalmadın ki . Kol omuz ağrısı falan da var mı o da dış gebelik belirtisi bence arkadaşların da dedigi gibi tekrar git baksınlar tüplerine yumurtalklarna falan allah korusun dış gebelikse cok riskli senin icin.

Bana da ilk başta kist demişlerdi hatırladım şimdi. Dr kürtaj yaoacağı zaman gem rahinde gem tüpte bişey görünüyor biri gebelik biri yumurta kist falandır dedi. Kolayı rahmi temizlemwk ve sobradınsa hcg bakmak dedi. Kürtaj sonrası hcg bakıldı dr tüpteki gebelikmiş dedi yani jürtajı boş yere oldum. Sonrasında zaten tüpteki baya velirgin kese oldu
Bu neden başımıza gelir ki canim problem mi var bizde

Dıs gebelik gibi görünüyor ama neden surekli tek doktor da kalmadın ki . Kol omuz ağrısı falan da var mı o da dış gebelik belirtisi bence arkadaşların da dedigi gibi tekrar git baksınlar tüplerine yumurtalklarna falan allah korusun dış gebelikse cok riskli senin icin.
Sadece sağ kasık ağrısı bu kadar ne omuz ne sirt hicbirsey yok meme hassasiyeti var istahim cok iyi

Bana doğum hastabesindeki farklı 5.6 dr hep inş dış gebelik değildir diyorlardı niye dediklerini anlamamştım.. Ama yaşayınca anladım ki düşüğün en pis hallerinden biriymiş.. Kimyasal da düşen hcg değeri bir daha yükselmiyor diye biliyorum. Çom kolay test yapmasan bilmezsin bile

Back