Doktora tekrar gitmeli miyim ?

1gull

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2014
206
297
113
Merhaba arkadaşlar 2 ay önceye kadar 10 mg lıkhafif bi antidepresan kullaniyordum.

Doktor anksiyete+depresyon teşhisi koymuştu.İlacı kullandım.

Doktor kullanma artik dedi.Zaten iyi hissediyordum.Ama bi kaç hafta önce yine üzüldüğüm olaylar oldu.İlk hafta yataktan çıkasım gelmedi.Halsizlik vs oldu.Bu yavaş yavaş gectı ama yine kaslarım geriliyor gibi ayrıca dislerim de sızlıyor.Farkında olmadan sıkıyorum galiba.

Doktor ilaç bitince gelme demişti.O yuzden cekiniyorum biraz.Ben mi abartiyorum yoksa gitmeli miyim ?

Doktor kendinizi iyi hissettiğiniz için gelme demiş. Tabiki bir sıkıntınız varsa gidin. Abartıyor muyum diye düşünmeyin sağlık bu

Doktor kendinizi iyi hissettiğiniz için gelme demiş. Tabiki bir sıkıntınız varsa gidin. Abartıyor muyum diye düşünmeyin sağlık bu

Teşekkür ederim Doktor biraz sert ondan da çekindim.Belki başka doktora giderim

Teşekkür ederim Doktor biraz sert ondan da çekindim.Belki başka doktora giderim
Psikiyatristin sert olanını da ilk defa duyuyorum. Kesinlikle başka doktora gidin bence de. Rica ederim. Rahat olun. Başınız ağrıdığında doktora gitmek gibi birşey. Baş ağrım geçmiyorsa giderim yani kime ne.

Durumunuz varsa psikoloğa gidin.Bu şekilde bir sorun çıktıkça ilaç kullanmak hoş olmuyor insanın kendisi açısından.Sonra başka bir sorun çıkacak hayat bu sonuçta gene ilaç ilaç.Bunun sonu yok.

Durumunuz varsa psikoloğa gidin.Bu şekilde bir sorun çıktıkça ilaç kullanmak hoş olmuyor insanın kendisi açısından.Sonra başka bir sorun çıkacak hayat bu sonuçta gene ilaç ilaç.Bunun sonu yok.

Son günlerde ben de öyle düşünmeye başladım.İlaç geçici çözüm.Ya da tek başına yeterli değil

Antidepresanlar genelde zamana yayılarak yavaş yavaş bırakılır. Ani birakmalarda genel psikolojik genelde bedenen travmalar tepkimeler verir vucudumuz. Ama siz düşük dozda başlamissiniz belkide ilaciniz agırdı ondan dolayi düsük doz vermis doktorunuz. Çekinmenizi anlayamadim durumunuz daha da kötüye gidebilir. Doktorunuza yada baska bir doktora danismanizda fayda var şahsi görüşüm.

pskolojik sendromlar devam ediyor gidin tabi.kas ağrıları belirtilerden bi tanesi

Cevaplar için teşekkür ederim.Yarın doktor randevum var.Gideceğim.Şimdiye kadar belki geçer diye bekledim.Ama geçmedi.Diş sıkmam gecti ama kas ağrılarım ve uykusuzluğum devam ediyor.

Doktorun ilaç bitince gelmesi demesi çok garip, bu tarz ilaçlar öyle oat diye bırakılan ilaçlar değil, azar azar azaltmak gerekiyor. Yoksa şikayetler daha şiddetli dönüyor... Bence başka bir doktor işe görüşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…