Doktor, Yeğenimin Kalbinin delik olduğunu söylüyor, başından geçenler yardım lütfen:)

Dilerim bende sizin gibi bahsederim yarından sonra, teşekkür ederim. Amin..:Saruboceq:

yeğeninize çok geçmiş olsun ve acil şifalar diliyorum bu arada konu başlığınızdaki gülümseme sanırım düz parantez olacaktı

Yanlış olmuş siz deyince farkettim ama düzeltemedim, yoksa diger türlü olmasının imkanı varmı, teşekkür ederim.

Merhabalar.öncelikle buyuk gecmis olsun.tüm sayfalari okudum..anlayamadigim cocuk ameliyat mi olacak? anjiomu? cunku bunlar farkli yöntemler..benim oglumda 2003 senesinde Ege Unv.Kalp Damar Cerrahisin de Aort Koortiasyon ameliyati olmustu..yani aort damari dogustan dar imiş.tesaduf sonucu bizim haberimiz olmustu. 7 saat suren bir ameliyat idi.cok sukur cok saglikli bir ameliyat gecirdi öncesi ve sonrasi icin doktorlarimiza hemsirelerimize hep tesekkur ettim..o dönemde tabiki bir haftalik hastane maratonumuzda onlarca kalple ilgili sikayeti olan hastalarla birlikte olduk.hepside sifalarini alip gittiler.tip o kadar ilerlemis ki..benim oglumun ameliyat yeri bile gogsunden degil..koltuk altinin hemen altindan acilip sirta dogru yarim ay seklinde olan bir yer acilip oradan yapilmis..yani önden bakildiginda hic bir sey yok..sirtindaki izlerde onu hic rahatsiz etmiyor..acik kalp ameliyati olan hastalar bile bir gun yogun bakimda kalip ertesi gun servise gelip uc gun icindede taburcu oluyorlardi..ama anjiodan bahsetmissiniz..sanirim ya balon patlatacaklar ya da damar acacaklar...yine teknoloji kullanip bu yollami acik olan yeri kapatacaklar iste bunu anliyamadim..cunku anjio olan hastalarda gormustum
kasiklarindan girilip boyali su verilip kalpe ulasiliyordu...yani anlattiklari buydu...senden guzel haberler bekliyoruz.korkulacak hic bir sey yok..o daha cok kucuk ve cok daha cabuk atlatacaklar..ben hastanede nice bebekler gordum..kus gibi sifalarini alip evlerine donduler..nice yaslilar gordum
ikinci gunu yurumeye basladilar...gonlum bu yasadiklarimdan sonra artik bu tur ameliyatlardan korkulmayacagini soyluyor..sevgimle

Öncelikle teşekkür ederim, Allah razı olsun. Biraz önce görüşütüm ablamla, doktor bugün hastaneye yatırmış yarında kapalı ameliyat yapacakmış sanırım anjiyo oluyor bu. Ertesi günde çıkartıcam seni ve bisiklet süreceksin hemen demiş Yegenime.

Yegenim şu anda ameliyatta, onun içim dua edin lütfen...
Allah yardımcısı olsun, sag salim çıksın, sesini duyalım başka bişey istemiyorum:Saruboceq:

canım bende doğuştan kalp hastasıyım ve bende 4 tane delik varmış 2 kere kalp amelyatı oldum hala yaşıyorum :) tıp o kadar ilerlediki Allahın izniyle hiç birşey olmaz doktor konusunda sana yardımcı olmak isterim doktor çok önemli...

Arkadaşlar yegenim ameliyat oldu, dünde taburcu ettiler, gayet iyi Allahıma şükürler olsun. hepinize teşekkür ediyorum.

benim kide amelyat oldu iyileşti sadece biraz inatçı oldu hiçbir çocukla geçinemiyo iyileştikten sonra psikiyatriste götürürseniz iyi olur bence doktor küçük yaşta amelyatla tanışması agresif yapabilir demişti zaten

Hepinize çok teşekkür ediyorum, Allahım sizlere ve yakınlarınıza yaşatmasın inş.

canım öncelikle cok gecmiş olsun üzülme benimde kızımda doğuştan vardı biz cok zorluklarla kızımı yaşattık bizimkinde delik büyüktü ve gün gectikce kalp kasları zayıflıyordu ama cok şükür ameliyat oldu şimdi iyi beslenme cok önemli kaç yaşında olursa olsun cok iyi beslenmeli yorulmamalı umarım iyileşir ameliyattan korkma benim kızım 7 aylıkken cok gecmiş olsun

Merhabalar..

12 aylık oğlum var.40 günlükken,rutin muayenede üfürüm olduğu söylendi ve bizi kardiyoloğa yönlendirdiler.Kardiyolog,4-5 mm.açıklık tespit etti..yani delik..Tabii düşünün halimi.:çok üzgünüm:
Deli gibi ağladım,günlerce.bebeğim okadar miniktiki..ilaç kullanmaya başladık rahat nefes alıp, emmesi için..1/4 hap veriyorduk,bu beni psikolojik olarak daha çok etkiliyordu..Minicik bir bebeğe zehir gibi acı hapı içirmek nasıl zordu..her seferinde ağlıyordum..
Neyse..şuan 3mm.oldu açıklığı, çok şükür..Ameliyata gerek yok dedi Dr.6 ayda bir kontrole gidicez..Kapanabilirde,böylede kalabilirde.. dedi Dr.Tek avantajımız bu şekilde oluşu yaşam kalitesini düşürmeyecek..İlacı da kestik Rabbime binlerce kez şükürler olsun..

Sık sık oğlumun yüzüne baktığımda kalbinin delik olduğunu düşündüğümde yine feci üzülüyorum..Sonra Allahım beterinden koru ,çok şükür diyorum.Çünkü Hastanede öyleleriyle karşılaşıyoruzki..Bizimki yanında hiçbirşey kalıyor..
Tüm hastalara allah acil şifalar versin..

arkadaşlar merhaba benim oglum 3.5 ayluk dogdugunda kalbşnde ufurum var dendi son ra bir üniverste hastanesinde eko çekildi 2 deligi oldu soylendi bırı önemssiz dedi kendiliginden kapanır oburunu de takıp edicez dedi 2.konturolumuzde ilaca başladık .çooook üzgünüm bu konu aklıma geldiçe yuzune bakınca kendimi aglamaktan alıkoyamıyorum kilo almada ayına gore düşük lütfeeeen başından geçenler BURAYA BANA MORAL ÇOK IHTIYACIM VAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…