öncelikle gecmiş olsun ameliyat oldumu bilmiyorum ama benim de kalbim delikmiş doğduğumda hemde damar tıkanıklığıı varmış fallot tetrolojisimi opere tof mu ne :S biri anjiyo olmak üzere biride acık kalp ameliyatı olmak üzere 3 ameliyat gecirmişim ama hatırlamıyorum en son ameliyatımı 3 yaşındayken gecirmişim ama ilk ameliyatımı 6 aylık bebekken ve suan tıp cok ilerledi ben tam 15 sene evvel ameliyat oldum bildiğim kadarıyla artık kalbi delik olanlar lazerle bile tedavi edilebiliyor ve inanın kalp hastası olupta ameliyat olanlarr normal insanlardan daha sağlıklı oluyor ve her yıl düzenli kontroller oluyoo kesinlikle moralinizi bozmayın ama sunuda söyliyicemm benim hastalığım anlaşılınca ilkten kalbimin delik olduğunu anlamışlar ama damar tıkanıklığıı olduğunu anlamamışlar annem ağladığında kalbim delik diyee doktor demiş kalbinin delik olması bişey değil asıl biz damar tıkanıklığından korkuyoruz diyee gercekten ama yeğeninizin tek sikyet ediceğii şeyy büyüdüğünde ameliyat izleri olucak :çok üzgünüm: vee normal insanlardan daha dayanıklı olucak inanın ama ve dua edin kolay bi sürecc olmuyucak kesinlikle ama inancınızı kaybetmeyin benim ailem aşırı zor günler yaşamışş ama üzerinden seneler gecti ve ben onlara kafa tutuyorum
nankör evladım ben
şaka bi yana ciddiyim en cok sizin güclüü olmanız lazım ailesinin güclü olması lazım cunku o pek bişey fark etmiicek ama herseyinde farkında olucak en büyük desteğii sizden görmesi gerek