Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

sonunda oluşmayabiliyormuş olcak yanlış yazmışım :))

Kız tam 3 kere okudum evet bunu bana dr um da demişti ,klomenim bitince kontrole gitmiştim ve sanki rahim duvarında incelmiş gibi mi ince gibi mi ne demişti , o zaman tam anlamamıştım kendimce klomenin yan etkisi heralde demiştim hemen araştırmıştım ama incelttiğine dair bişey bulamamıştım buraya ve birkaç toniğe sormuştum herkes öyle bişey duymadık demişti . bende demekki klomen değil de stres yaptı sanmıştım , demek sen de duydun bunu , hatta bana dr o zaman estrofem diye bir ilaç vermişti , belkide onun için verdi.

evet canım kadın infertilitesi diye bir bölüm var ya orda pko ile ilgili bir topici okurken gördüm pko için farklı bir yöntem uygulamış bir arkadaşın doktoru her pko olana da hemen klomen verilmemesi ile ilgili bir şeyler söylemiş ve o arkadaş ilk aydan hamile kalmış okuduğum kadarıyla.orda yazmış doktorun söylediklerinde
gıymatlım korunma kısmını bilemedim şimdi.dediğin gibi kafan rahat olur ama korunmak da bunca zaman sonra acaip bi duygu olur gibi geliyo sen ne dersin small

Canımcım neden korunacaksın ki , korunma bence bu ay rahat bi şekilde normal yolla dene, chabliss in dediği gibi çok şükür ki hamile kalabiliyorsun, yumurtaların da oluyor , bal-ç.otu-tarçın dene bu ay bence. Gitmeden de kan testi yapabilirisn tabi , ona göre rahat olursun

evet canım smallun dediği bence de mantıklı. korunmak bana da saçma geliyo şu an. kan testi %95 falan doğru sonuç verir sonuçta

slm kızlar pazartesi sabahı 9da çatlatma iğnemi oldum ama kasıklarımda ağırlıktan başka hiçbir etki yapmadı dünde ilişkiye girdik 5 gün ilişki aralıksız ilişki olucak sonrasında Allah Kerim hayırlısı olur inşallah hakkımızda

5 gün aralıksız mıııııı bana gün aşırı verdi doktor. 5 gün üstüste sperm kalitesi düşmez mii kafam karıştıohaoldumsmile

Canım hayırlı olsun iğnen bu sefer gelir bebişin inşallah.:ecrin_bebek: Drun 5 gün hiç ara vermeden mi çalışın dedi yani :1ninca: günaşırı derlerde normalde .

5 gün aralıksız mıııııı bana gün aşırı verdi doktor. 5 gün üstüste sperm kalitesi düşmez mii kafam karıştıohaoldumsmile

yok tatlım drum gün aşırı dedi ama kaybedecek vakit yok bende ayrıca bi yerde okudum kk'da araştırma yapılmış hergün yapılan ilişkide erkeğin sperm kalitesi düşmüyormuş tam tersi hızı artıyormuş canım

erkekler rahatlar herzaman canım...
bılıyorum canım..ben hiçbırsey demıyordum eşıme..
çunku bu kadar bu olaya kafa yormamı anlamıyordu..
olursa olur dıyordu..aslında haklıydı...olucaksa olacak..neden kendımı yıpratayım...
gıymatlımcım hatırlarsan artık bende adet gecıkmelerı yuzunden stres yapıyordum..evde yaptıgım test ayrı..kanda baktırmam ayrı..
en sonunda kendımı rahatlatmak ıçın "gelmessen gelme bebek .senınle gunlerımı gecıremem .artık baska seyler dusunmek ıstıyorum" dıyordum kendıme..ve hıç bebek dusunmemeye calısıyordum..aklıma geldıkce hemen ne yapıp ne edıp baska seyle ılgılenıyordum..yada baska bırsey dusunuyordum...
ama sonunda oldu çok sukur...senın rahat olman çok onemlı..
sende baska bırseylerle ılgılensen ınan kı çok rahat bebek olucak..
doktorlarında soyledıgı bu..bu konuya fazla takılma ..çabuk olur...
hayırlısı gıymatlımcım..ınşallah yakında gelıcek bebişin..emın ol...
allah herkese nasıp etsın..herkes bu duyguyu yasasın ınşallah..

merhaba..ben hergunku ılışkıde sperm kalıtesının dusecegını dusunmuyorum...

ya canım ne biliyim doktorlar falan hep öyle derler bilirsin. günaşırı derler hep o yüzden. sonuçta o bir günlük aradaki zaman zarfında zaten içerde spermin canlı kaldığı düşünülür ya. gerçi bu şans kısmet işi tek ilişkiyle de kalanlar var akannehir

bu arada günaydın kızzzlarrr kimse yok muuu huhuuuuuuuuuuuuubayanssulusmile

herkese günaydın chablisss bu senin için canım

SIK CİNSEL İLİŞKİ SPERM KALİTESİNİ ARTTIRIYOR

Uzmanlar erkeklere hemen hemen her gün seks yapmayı öneriyor. Seks yapan erkeklerin sperm kalitesi, 3-7 gün boyunca seks yapmayan erkeklere oranla yüzde 30 daha yüksekmiş.

Avustralya da yapılan bir araştırmaya göre, her gün seks yapan erkeklerin sperm kalitesi, 3-7 gün boyunca seks yapmayan erkeklere oranla yüzde 30 daha yüksek.

SEKSE ARA VERMEK KALİTEYİ YÜKSELTMEZ

Araştırmayı yürüten doktor David Greening, birçok kişinin sekse ara vermenin sperm kalitesini yükselttiğine inandığını, ancak bunun yanlış bir düşünce olduğunu söyledi.

Sperm vücutta kaldıkça DNA yapısının zarar gördüğünü belirten Greening, bu bozuklukların spermin yumurtayı dölleme olasılığını da azalttığını ve düşük yapma riskini artıırdığını ifade etti. Greening, erkeklere en az 2-3 günde bir cinsel aktivitede bulunmalarını önerdi.

evet bılıyorum..
bız ılk oglumda hergun oldu..
bılmıyorduk..
hıç tecrubemız yoktu..
bebek planı yaptık 2,5 yıllık evlıydık...
6 ay sonra denemelere baslayalım dedık...
arkadasım da o ara doktor kontrolune basladı ..hamıle kalmak ıstıyordu...
o bana soylemıstı hergun degıl,ıkı gunde bır ılışkı demıs doktor...
ben esıme soyledım.hergun olmazmıs ılışkı dıye..o ise "olmaz garantıye alalım "demişti...
alllah verdı o ay hamıle kalmıstım..oğlum dunyaya geldı çok sukur...
yanı sık ılışkının sperm kalıtesını dusurecegını dusıuunmuyorum...
allah sanada yakında hamıleleık duygusunu yasatır ve kucagına almayı nasıp eder ınşallah...:Saruboceq:

Günaydın arkadaşlar,Adilemir ve halev canım bende sık ilişkinin sper kalitesini düşürdüğünü sanıyordum, bilgileriniz için teşekkür ederim. Koçiş yandı yumurtlama gününde hergün diye tuttururum artık ben sempatiksalakcinni, ya ben sanki grip oldum bu sıcaklarda -tatlicadiarzu-

yok canım dusurmedıgıne ınanıyorum ben...
çalıssın kocışler tabı...zatten yumurtlama gunu 5 gun...5 gunden bırsey olmaz...sempatiksalakcinni

kızlar bizde dün akşam karar verdik eşimle yum.takibi yaptırıcaz bu ayda olmazsa ama buay adetim bittiğinden beri gün aşırı ilişki oluyor:kedi: birde e vitamini içiriyorum eşime ama olmazsa artık takip yaptırıcam nasıl olucak bu doğru doktoru nasıl bulucam

Merhaba canım, siz ne kadardır istiyorsunuz ve ne kadarlık evlisiniz. İnşallah hayırlı olur canım. Beklenmeyen adet tarihin nedir, dr seçimi gerçekten çok önemli, bulunduğun ilde hangi drlar iyiymiş vs. bi ön inceleme yap, sonrasında karar verirsin zaten birkaç kere gittiğinde öğrenmiş olursun, senle ilgileniyormu ilgilenmiyormu ona göre değiştirirsin ya da devam edersin. İnşallah biran önce gelir bebiişler :Saruboceq:

kızlaar ben biraz geç kalmış olarak geldim yine
neler kaynatmışsınız oo yeni bilgiler var

halev sağol cnm bende okumuştum bu makaleyi gerçektende mantıklı

chablis aslında seninde dediğin gibi dr lar hep gün aşırı diyorlar ama bence bizim erkeklerin durumunu biliyor bunlar :) gün aşırı bile bazen zor geliyor yaaaaa

smalangel cnm bizim kadar hiç bi zaman fedakar olamazlar.. biz hep ılımlı taraf olmak zorunda kalıyoruz.. çünkü ancak o şekilde ortam yumuşuyor değil mi...

adilemir yazdıklarında çok haklısın.. bende senin gibi aklımdan çıkarmak istiyorum.. şöyle bi rahatlasam ama bi türlü bu olmuyor ... bide bişey sorcam canım sana.. senin hamiş kaldığın ay hergün mü deneme olmuştu

masalnaz bu ayın sonunda herşey belli olur zaten.. olmazsada doktor takibine başlarsın. mutlaka iyi bi dr bulursun bence. gebelik bölümünün içinde dr ve hastane tavsiyeleri diye bi başlık var. ordanda istifade edebilirsin belki

kızlar bugün benim 3. günümm
ve dün öğlenden beri adet bitti gibi bişey
ilk defa böyle oluyor. normalde 2. 3. günlerde hep yoğun geçerdi benim
niye böyle oldu ki kızlra ya bi fikriniz varmı
klomen mi sebep oldu acaba bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…