sonunda oluşmayabiliyormuş olcak yanlış yazmışım :))
kızlar aynen dediğiniz gibi eşlerimiz çok rahatlar, ve kendi akıllarını yormak istemiyorlar
tamam o zaman sizinde fikrinizi aldığıma göre bu ay bırakayım en iyisi
ama yine gitmeden kan testi yapayım dimi ne olur ne olmaz.
yoksa kızlar korunsak mı bu ay sizce, o zaman kan testi ne oldu doğru mu yanlış mı diye hiç düşünmem. ama korunmakta bana şu an çok tuhaf gelecek
slm kızlar pazartesi sabahı 9da çatlatma iğnemi oldum ama kasıklarımda ağırlıktan başka hiçbir etki yapmadı dünde ilişkiye girdik 5 gün ilişki aralıksız ilişki olucak sonrasında Allah Kerim hayırlısı olur inşallah hakkımızda
slm kızlar pazartesi sabahı 9da çatlatma iğnemi oldum ama kasıklarımda ağırlıktan başka hiçbir etki yapmadı dünde ilişkiye girdik 5 gün ilişki aralıksız ilişki olucak sonrasında Allah Kerim hayırlısı olur inşallah hakkımızda
5 gün aralıksız mıııııı bana gün aşırı verdi doktor. 5 gün üstüste sperm kalitesi düşmez mii kafam karıştıohaoldumsmile
kızlar aynen dediğiniz gibi eşlerimiz çok rahatlar, ve kendi akıllarını yormak istemiyorlar
tamam o zaman sizinde fikrinizi aldığıma göre bu ay bırakayım en iyisi
ama yine gitmeden kan testi yapayım dimi ne olur ne olmaz.
yoksa kızlar korunsak mı bu ay sizce, o zaman kan testi ne oldu doğru mu yanlış mı diye hiç düşünmem. ama korunmakta bana şu an çok tuhaf gelecek
5 gün aralıksız mıııııı bana gün aşırı verdi doktor. 5 gün üstüste sperm kalitesi düşmez mii kafam karıştıohaoldumsmile
merhaba..ben hergunku ılışkıde sperm kalıtesının dusecegını dusunmuyorum...
ya canım ne biliyim doktorlar falan hep öyle derler bilirsin. günaşırı derler hep o yüzden. sonuçta o bir günlük aradaki zaman zarfında zaten içerde spermin canlı kaldığı düşünülür ya. gerçi bu şans kısmet işi tek ilişkiyle de kalanlar var akannehir
bu arada günaydın kızzzlarrr kimse yok muuu huhuuuuuuuuuuuuubayanssulusmile
Günaydın arkadaşlar,Adilemir ve halev canım bende sık ilişkinin sper kalitesini düşürdüğünü sanıyordum, bilgileriniz için teşekkür ederim. Koçiş yandı yumurtlama gününde hergün diye tuttururum artık ben sempatiksalakcinni, ya ben sanki grip oldum bu sıcaklarda -tatlicadiarzu-
yok canım dusurmedıgıne ınanıyorum ben...
çalıssın kocışler tabı...zatten yumurtlama gunu 5 gun...5 gunden bırsey olmaz...sempatiksalakcinni
kızlar bizde dün akşam karar verdik eşimle yum.takibi yaptırıcaz bu ayda olmazsa ama buay adetim bittiğinden beri gün aşırı ilişki oluyor:kedi: birde e vitamini içiriyorum eşime ama olmazsa artık takip yaptırıcam nasıl olucak bu doğru doktoru nasıl bulucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?