kızlar yaa ben sistit oldum((( idrar yolu enfeksiyonu. nöbetçi eczaneden ilaç aldım onlarda bir suda eriyen bir de antibiyotik verdiler. doktora sorma şansım yok içtim artık. zaten içme dese de içerdim acıdan ölcektim. hatta idrarımda kan bile geldi ilk defa böyle oluyorum. daha9 gün var adetime işallah bi zararı olmaz ilacın (((
kullandığın büyük ihtimal ile antiseptik suda eriyen antibiyotik olmaz ben çok çektim sisititten iyi bilirim ayrıca ilk 1 ayda zararı olmuyor 5 haftadan itibaren sakıncalı boşa üzme kendini
kızlar yaa ben sistit oldum((( idrar yolu enfeksiyonu. nöbetçi eczaneden ilaç aldım onlarda bir suda eriyen bir de antibiyotik verdiler. doktora sorma şansım yok içtim artık. zaten içme dese de içerdim acıdan ölcektim. hatta idrarımda kan bile geldi ilk defa böyle oluyorum. daha9 gün var adetime işallah bi zararı olmaz ilacın (((
inşallah canım daha adetime 8 gün var genelde adet gününden önceki şeylerin zararı olmadığı söylenir ama bilemiyorum. başka da çarem yoktu. hamile olma ihtimalim yüzünden bir senedir ilaç kullanımı konusunda özenli davranıyorum. o yüzden ne baş ağrıları çektim içmicem diye. ama bebeğim bu fedakarlıklarımı görmedi ki hala gelmedi((
arkadaşlar 1aydan beri sizi takip ediyorum yazmak kısmet olmadı 18 aydır bebek istiyoruz hep bekle dediler temmuz 5 de adet oldum ilk defa dr takibe beşladı günde 1 tane klomen içtim 2 tane yumurtam oluştu biri çatlamaya bilir dedi 17 temmuzda iğne vuruldum ağustos 1 de evde idrar tahlili yaptım hemen dr gittim kanda 391 çıktı hamileyim bu cuma tekrar bakılacak umarım artış olur biraz adet sancım var korkuyorum Allah herkese nasip etsin hepinizin yüzü gülsün
arkadaşım yazmıştım 1 hafta önce sanırım gözünden kaçtı değerlerim normal yüksel,yor keseyi gördük 10 güm snr kalp atışlarını duyacağız inşallah
arkadaşım yazmıştım 1 hafta önce sanırım gözünden kaçtı değerlerim normal yüksel,yor keseyi gördük 10 güm snr kalp atışlarını duyacağız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?