Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

estağfurullah canım burda hepimizin derdi aynı birimizin sorunu hepimizin sorunu ama dimi :) inşallah gerçekten de gelir de bebişin annesiyle umrelere bile gider

kızlar yaa ben sistit oldum ((( idrar yolu enfeksiyonu. nöbetçi eczaneden ilaç aldım onlarda bir suda eriyen bir de antibiyotik verdiler. doktora sorma şansım yok içtim artık. zaten içme dese de içerdim acıdan ölcektim. hatta idrarımda kan bile geldi ilk defa böyle oluyorum. daha9 gün var adetime işallah bi zararı olmaz ilacın (((

kullandığın büyük ihtimal ile antiseptik suda eriyen antibiyotik olmaz ben çok çektim sisititten iyi bilirim ayrıca ilk 1 ayda zararı olmuyor 5 haftadan itibaren sakıncalı boşa üzme kendini

kullandığın büyük ihtimal ile antiseptik suda eriyen antibiyotik olmaz ben çok çektim sisititten iyi bilirim ayrıca ilk 1 ayda zararı olmuyor 5 haftadan itibaren sakıncalı boşa üzme kendini

canım sağolasın ben de daha günüme çok var diye içtim suda eriyenin yanında hap antibiyotik var ama...benim de snede bir olur böyle ama ilk defa bu kadar acılı oldu. mecbur içtim eczacı da dedi antibiyotiği içmezseniz tekrarlar böbreğe sıçrar dedi.
şimdi daha iyiyim neyse ki bol su içtim bir de zorla o da çok iyi geldi

Canım çok geçmiş olsun , inşallah bi zararı olmaz tatlım

inşallah canım daha adetime 8 gün var genelde adet gününden önceki şeylerin zararı olmadığı söylenir ama bilemiyorum. başka da çarem yoktu. hamile olma ihtimalim yüzünden bir senedir ilaç kullanımı konusunda özenli davranıyorum. o yüzden ne baş ağrıları çektim içmicem diye. ama bebeğim bu fedakarlıklarımı görmedi ki hala gelmedi ((

canım benim ya dertlerimiz o kadar ortak ki , her yazılanlarda aa benim gibi dememek elde değil. Bende öyle ne migren krizleri yaşadım ilaç içmedim, 3 gün sürekli baş ağrısı çektiğimi biliyorum , ya hamişsem bebeğime bişey olursa diye kullanmadım. Evet canım bende öyle duymuştum adetten öncekilerin zararı olmaz diye ama yinede temkinli davranmakda fayda var. Bebişlerimiz birgün görecek fedakarlıklarımızı

kızlar nasılsınız bugün canlarım

chabliss çok geçmiş olsun arkadaşım ya, şimdi ne durumdasın bol su içmeye devam et, bu sıcaklarda bol bol su içmiyorsan oda yapar tatlım, eşlinden pet şişeni bırakma, bak bebiş bekliyoruz senden ortamını bozma miniğin :))

smalangel sen nasılsın varmı bi belirti gız bacım..

yabadabadu sende ne var ne yok, beklenmeyen adetin ne zaman arkadaşım hiç bahsetmiyorsun kendinden :)

kızlar dökülün bakim belirtileri biraz tahlil edelim kendi kendimize :))

tatlım bende akıntı var biraz bir gün oluyo bir gün olmuyo gibi ama
onun dışında dün mesela kasık sancılarım olmuştu adet gibi bugün olmadı öyle bişey
normalde benim göğüslerim yumurtlmayla şişip acımaya başlardı adet olana kadar da devam ederdi nedense bu ay gene biraz şiş ama hiç acı yok. iğne kullandığım için bunlar belirti mi yoksa iğnenin etkileri mi bilemiyorum o yüzden de hiç yorum yapamıorum

chablis o sancılar bence iğneden.. bende çok yaşadım biliyorsnuz
ve aynen dediğin gibi benimde göğüsler normalde yumoş zamanı gerginleşir ve acırlardı, ama bu ay hiç olmadı öyle . hep puding gibiydi. sadece ucları acıdı gülüm
akıntıya bişey diyemiyorum çünkü belli olmuyor haliyle her gün değişiyor
sen sistitsin diyede arttı mı acaba

arkadaşım yazmıştım 1 hafta önce sanırım gözünden kaçtı değerlerim normal yüksel,yor keseyi gördük 10 güm snr kalp atışlarını duyacağız inşallah

arkadaşım yazmıştım 1 hafta önce sanırım gözünden kaçtı değerlerim normal yüksel,yor keseyi gördük 10 güm snr kalp atışlarını duyacağız inşallah

ay evet arkadaşım şimdi hatırladım hatta bende sana cevap yazmıştım o sıralar.. aklımdan gitmiş
hadi sen bari bu bekleyişlerden kurtulmuşsıun Allaha şükür. bizede dua et bu mübarek günlerde. kalp atışınıda duyarsın inşaallah hayırlısıyla

kısaca bu yoldaki hikayeni yazarmısın senide ilk sayfaya ekleyeyim.. çünki unutuluyor ister istemez sayfalar ileleyince.. hem kim ne yapmış hep gözümüzün önünde oluyor.. tecrübe sahibi olmuş oluyoruz cnm

Gıymatlım canım sen ne yaptın eşinle konuştunuzmu durumunu ? Ben öyle bekliyorum canım ya, hiç bi belirti yok , 6 günün kaldı eğer gecikme olmazsa, çevremdeki herkes bebek sormaya başladı artık ya :çok üzgünüm:, deniyoruz ama olmuyor deyiveresim geliyor , Bende artık geçiştiriyorum ev aldık ya borçlarımızı ödüyoruz daha erken falan diye. :çok üzgünüm: Neden bilmem ama geçen adetime yakın başladı göğüs şişkinliğim hala daha inmedi , hafif da ağrıyor ve aşırı hassas, başka da bişey yok bende de ,

smalangel akşam eşimle konuştum cnm.
ama anlattım anlattım anlamadı malesef. en sonunda dedi ki, sen ne yapalım demek istiyorsun yani bana kısaca söyle :)
bende dedim ki, ben ne yapcamı bilsem zaten bu kadar düşüğnmezdişm. bana yardım et diye sana anlatıyorum
hiç bi yorumda bulunmadı sen bilirsin dedi.

benimde aklım karışık canım ya, bi yandan bu ayın boşa gitmesini hiç istemiyorum, diğer yandanda acaba kısmetimiz bu ay mıdır diyorum, bide oralara gittiğimde Allah nasib ederde hamile olursam, o koşuşturmada kanamam filan olursa ben ne yaparım diyorum, çok dikkatli olmam gerekecek zaten bundan önce bi düşük var biliyorsıun
eşime dedim ki acaba 3. gün gidip dr la yinede görüşsem mi ne yapalım diye..
dr da kesin sen bilirsin dicek.. ufff :uhm:

Gıymatlım eşlerimiz bizim gibi ince ince düşünmüyorlar , benim eşimde olsa sen nasıl kendini iyi hissedeceksen onu yap derdi :):):) hiç şaşırmadım eşinin sana bırakmasına. Tatlım şöyle bi kafanı topla, 2 durumunda artılarını eksilerini yaz, ona göre karar ver derim, dr unda sana bırakır çünkü eğer çok stres oldum , birde orda rahat hareket edemem hep aklımda olur, ibadetimi aklımda bişey olmadan yapayım diyorsan bu ay normal dene. Ama diyosanki ben dikkat ederim yinede bu ay kendimi çok kasmayacagım diyorsan başla klomene hayatım. İyice düşün yani gerçekten çok karışık bir durum . Ya sanki kist kçük de olsa klomen onu büyütür diye okumuştum bi yerlerden, benim aklımda şuan o var 10 mm de olsa kesin kisti büyütmezmiymiş CADIARZU büyütmüyorsa neden benim dr um vermediki CADIARZU kafam iyice karıştı bak

gıymatlım aynı small gibi ben de hiç şaşırmadım eşinin verdiği cevaba klasik erkek cevabı: sen bilirsin kaydirigubbakcemile3 ben bilsem sana niye sorıyım dimi :))))
neyse canım böyle konular boğup sıkıyor onları biraz. o yüzden buna sen başta olmak üzere el birliğiyle karar vercez ben gene kendini bu ay bırakmandan yanayım. çünkü şükür ki senin yumurtlama çatlama sorunun falan yok. çok muhtaç değilsin o ilaçlara yani. gereksiz yere arka arkaya hormon yükleyip vücuduna, dengeyi bozma derim ben tabi bu benim şahsi düşüncem gene her son karar senin sonuçta. hazır böyle bir ara verme şansın varken değerlendir bence. ben buralarda okuyorum hep gözümüz kapalı kullanıoruz klomeni falan ama hep hormon içerikli bunlar. üstelik ben bugün kk'da yeni bir şey öğrendim hemen paylaşıyım.klomen yumurtları geliştirdiği gibi rahim duvarını inceltebiliyormşşşşşş akannehir yani döllenen kaliteli bir yumoş bu yüzden tutunamadığı için hamilelik oluşabiliyormuşş yaa bunu biliyormuydunuzz :hulya:

kızlar aynen dediğiniz gibi eşlerimiz çok rahatlar, ve kendi akıllarını yormak istemiyorlar
tamam o zaman sizinde fikrinizi aldığıma göre bu ay bırakayım en iyisi
ama yine gitmeden kan testi yapayım dimi ne olur ne olmaz.
yoksa kızlar korunsak mı bu ay sizce, o zaman kan testi ne oldu doğru mu yanlış mı diye hiç düşünmem. ama korunmakta bana şu an çok tuhaf gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…