kızlar ben 3. gün gideyim bari doktora. hem önümüzdeki adetim tam o zamana denk gelecek malesef. onu geciktirmek için tekrar hormon ilacı kullanıp altüst mü edeceğim dengeyi bilmiyorum. bide kendiliğinden hamile kalırsam bilmeden o ilacı kullanırsam nabıcamm. korunmak lazım onun için. e o da şu an çok tuhaf bi durum olur heralde
ne güzel hepiniz ardarda bekliyorsunzu bu ay çook heyecanlı geçecek kızlar meraktan çatlıcazzz
smalangel canımzaten o hep öyledir, kötü bi huyu olsa hemen annesine benziyor derler beyefendiler...... halbuki babaları ne beter bi Allah biliyor....... :1ninca:
kızlar ben çıkıyorum hepinize hayırlı ramazanlar allah dileklerimizi kabul etsin
gıymatlım sen bizim gıymatlımızsın umre hayırlı olsun bizlerede dua et canım kendinize çok iyi bakınnn
Canım o zaman git dr a , geçiktirici falan kullanma canım ya , dediğin gibi dengeni de bozabilir. Kaç gün kalacaksınız umre de ?
Dimi öyle olur kendi babamdan biliyorum. Bebişim olsunda benzesin huyu bana , annesiyim tabi benzeyecek dimi ama, ayy kızlar eli ayağı düzgün, aklı fikri yerinde, vatana millete hayırlı evlatlar olsun diyorum ama eşimle biz kız çocuklarına bayılıyoruz yaa.
evet gideyim derdimi anlatayım dimi.
15 gün sürecek canım. yani bu süreye muhakkak rastlayacak. geciktirici kullanmam gerekecek mecbureenn(
evet son dediklerinede katılıyorum ben hep şöyle dua ediyorum: Allahım zihnen bedenen ruhen sağlıklı, hayırlı huzurlu ahlaklı , dünyası ve ahireti tertemiz güzellik ve hayırlarla dolu evlatlar nasib eyle... amin
ilk bebeği kız olan anne bereketli annedir diye bir hadisi şerif var.. inşaAllah sende onlardan olursun smallangel cnm yerimseniben
konuyu çok uzattım ama bugün ilk günüm olduğuna göre diğer ayın 6-7 si gibi adet tarihi olabilir. yani ben 1-2 gibi geciktiriciye başlamam lazım. yani ayın 30 unda kan testi yaptırsam kurtarıyor mu çıkar mı acaba
smallum geç döllenme olanlarda çıkmayabiliyormuş diye biliyorum ben çok karışık bir durum hakkaten bu kist durumu her planı altüst etti dimi gıymatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?