Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

kızlar ben 3. gün gideyim bari doktora. hem önümüzdeki adetim tam o zamana denk gelecek malesef. onu geciktirmek için tekrar hormon ilacı kullanıp altüst mü edeceğim dengeyi bilmiyorum. bide kendiliğinden hamile kalırsam bilmeden o ilacı kullanırsam nabıcamm. korunmak lazım onun için. e o da şu an çok tuhaf bi durum olur heralde

ne güzel hepiniz ardarda bekliyorsunzu bu ay çook heyecanlı geçecek kızlar meraktan çatlıcazzz

smalangel canımzaten o hep öyledir, kötü bi huyu olsa hemen annesine benziyor derler beyefendiler...... halbuki babaları ne beter bi Allah biliyor....... :1ninca:

kızlar ben çıkıyorum hepinize hayırlı ramazanlar allah dileklerimizi kabul etsin
gıymatlım sen bizim gıymatlımızsın umre hayırlı olsun bizlerede dua et canım kendinize çok iyi bakınnn

Canım o zaman git dr a , geçiktirici falan kullanma canım ya , dediğin gibi dengeni de bozabilir. Kaç gün kalacaksınız umre de ?

smalangel canımzaten o hep öyledir, kötü bi huyu olsa hemen annesine benziyor derler beyefendiler...... halbuki babaları ne beter bi Allah biliyor....... :1ninca:
Dimi öyle olur kendi babamdan biliyorum. Bebişim olsunda benzesin huyu bana , annesiyim tabi benzeyecek dimi ama, ayy kızlar eli ayağı düzgün, aklı fikri yerinde, vatana millete hayırlı evlatlar olsun diyorum ama eşimle biz kız çocuklarına bayılıyoruz yaa.

kızlar ben çıkıyorum hepinize hayırlı ramazanlar allah dileklerimizi kabul etsin
gıymatlım sen bizim gıymatlımızsın umre hayırlı olsun bizlerede dua et canım kendinize çok iyi bakınnn

canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun hep aklımda olacaksınız. zaten 20 gün daha sizinleyim canımm.. görüşmek üzere. Allah her birimizin muradını hayırlısıyla versin inşaallah :Saruboceq:

evet gideyim derdimi anlatayım dimi.
15 gün sürecek canım. yani bu süreye muhakkak rastlayacak. geciktirici kullanmam gerekecek mecbureenn (

evet son dediklerinede katılıyorum ben hep şöyle dua ediyorum: Allahım zihnen bedenen ruhen sağlıklı, hayırlı huzurlu ahlaklı , dünyası ve ahireti tertemiz güzellik ve hayırlarla dolu evlatlar nasib eyle... amin

ilk bebeği kız olan anne bereketli annedir diye bir hadisi şerif var.. inşaAllah sende onlardan olursun smallangel cnm yerimseniben

Amin canım amin hayırlı evladlar nasip etsin Allah. Tatlım be belki denk gelmez , bebiş olursa zaten çok süper olacak ama , olmazsada adetin geç geliyor ya senin belkide denk gelmeyecek ama , şimdi klomen kullanacaksın birde adet geciktiricimi kullanacaksın yani:bbo:

ama şimdiye kadar hiç adet gecikmesi yaşamamıştım cnm. bu ay böyle oldu o da klomeni 5. gün kullanmaya başlamamdan mı kaynaklandı acaba.. yumoş günlerim ileriye geçti böylece..
ama bu ay böyle gecikme olacağını sanmıyorum. gecikip gecikmiceni bilemicem için tedbiri baştan almam gerekicek..
ya korunucaz ve geciktirici kullanıcam adete yaklaşırken, yada klomen kullanıp gidiceğim gün kan testi yaptırıcam sonuç negatifte geciktiriciye başlıcam.
hangisini yapsam acaba. kan testinde yumurtlamadan bi hafta sonra çıkarmı acaba sonuç

Canım gerçekten karışık bir durum ama , o testyapıp negatifse eğer o zaman geciktirici kullan, mesela ayın 23 ü gibi test yapabilirsin , kanda çıkar büyük ihtimalle , sonrasında ilaç alırsın eğer o süre kullanman için yeterliyse

konuyu çok uzattım ama bugün ilk günüm olduğuna göre diğer ayın 6-7 si gibi adet tarihi olabilir. yani ben 1-2 gibi geciktiriciye başlamam lazım. yani ayın 30 unda kan testi yaptırsam kurtarıyor mu çıkar mı acaba

Canım içini ferah tut, ayın 30 unda kanda tabiki çıkar. merak etme tatlım , sen en iyisi öyle yap klomen kullan ve 30 unda test yap, inşallah pozitif olur ama negatif olursa da geciktirici kullanırsın tatlım . 1haftalık bile belli olurmuş kanda , olsun canım birbirimize destek oluyoruz işte ne güzel,

canım ama adet günün gelmeden alacağın negatif sonucuna güvenip de o ilacı kullanamzsın ya geç döllenme olur da çıkmazsa testte sonra da ilacı kullandım napcam diye karar karar düşürünrsün.bir de 10 gün kala diye biliyorum ben geciktiriciyi ben öyle kullanmıştım sanki yani geç kalmış olabilirsin zaten kullanmak için bilmiyorumkismile

geciktirici kaç gün kala kullanılır hiç bilmiyorum ama bebiş varsa zaten 20. günde kanda çıkar diye biliyorum 1 haftalık olsa bile:bbo:

kızlar ben daha önce kullanmıştım geciktirici. 4 gün önce kullanınca kurtarıyor. yani ayın 1 yada 2 si benim için yeterli. 30 unda kana baktırsam belli olur diyorsunuz dimi

smallum geç döllenme olanlarda çıkmayabiliyormuş diye biliyorum ben çok karışık bir durum hakkaten bu kist durumu her planı altüst etti dimi gıymatlım

hakkaten şimdiye kadar adet olsaydım bunları düşünmeye gerek olmayacaktı ama hayırlısı böyleymiş
ben akşama eşimi karşıma alıp bu hesapları anlatayım. oda pek anlamıcak ama hiç değilse he der geçer. gene doktor en doğrusunu söyler galiba. hiç boşuna stres yapmiyim zaten içim dışım stres oldu.. aaa bu ne yahu.. herşeyi düşün düşün işin içinden çıkamıyoruz

kızlar ben şimdilik çıkıyorum ev toz içinde almış başını gidiyor. bide yemeğim yok, artık hem iş yapar hem düşünürüm sonra görüşürüz inşaAllah
yardımlarınız için çok sağolun sizinde başınızı ağrıtıım canlarım

smallum geç döllenme olanlarda çıkmayabiliyormuş diye biliyorum ben çok karışık bir durum hakkaten bu kist durumu her planı altüst etti dimi gıymatlım

Evet canım haklısın geç döllenme olanlarda çıkmayabiliyormuş ama dediğin gibi %95 oranında sonuç doğru olur. Tabi ilaç kullanmasan daha iyi olur gıymatlım ama umrede olunca işte bilmiyorumkismile dert , tasa etme sen rahat ol Mevlam yardımcın olacaktır eminim, ne güzel mübarek yerlere gidiyorsun, bebişin gelivirir belkide ilaç kullanmana gerek kalmaz , ne güzel de olur hepimiz hatırlarız artık ince ince hesap ediyorduk diye kaydirigubbakcemile3

evet smalangel canım inşaAllah öyle olurda hep anısı kalır hatırlarız beraber.. sizinkilere yetişirim belki kızlar yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…