bu arada benim geçen gün yaptırdığım hormon tahlillerim çıkmış.adetin 3. günü yapılanlar dışındakiler için kan vermiştim aradı doktor gayet güzelmiş değerlerim.yalnız akdeniz anemisi taşıyıcılığı için test yaptırın dedi.kan değerlerim dşük çıktı galiba. halbuki geçen 2 senede yaptırdığım check-uplarda hiç böyle bir şey dememişlerdi. onun taşıyıcısı olmak için anne yada babadan birinin öyle olması gerekmiyormu ne alaka anlamadım. testlerden para mı kazanmak istiyor bunlar nedir. zaten hiç gözümüz tutmamıştı kan verirken de. kendi doktoruma göstercem birde sonuçları :umursamaz:
kızlar ben geldim büssürü haberlerim var sizeee
doktorumu bulduuuuummm :teytey:
dün gittiğim hastanede daha önce sonuç gösterdiğim bi dr dan randevu aldım. hiç muayene olmamıştım ama sonuç gösterirken ki yaklaşım tarzını beğenmiştim bide ona giddeyim bakayım dedim
neyse girdim beni samimi bir sıcaklıkla karşıladı, o sordu ben söyledim, kısaca hikayemi anlattım
gel bir bakalım karından dedi. ve baktığında o kocaman olan kistlerimin hiç kalmadığını söyledi. sadece bi kaç tana 10 mm lik görünüyor onlarda sorunsuz, yumurtalıkların gayet güzel çalışıyor dedi,
ve kan verdik hala adet olamadığım için bu bi bekleme devresi olabilir dedi, kan testini yenileyelim deyince verdim. 2 saat sonra aldık sonucu yine negatif.
dr hamile değilsin tatlım dedi ama ben illa bebek istiyorum dersen şimdi sana fartulal vericem 5 gün kullanıp bırakcaksın ve 10 gün içinde adet olacaksın. ve adetinin 3. günü gel tekrar klomene başlayalım, 3. gün klomene başlamak lazım 5. gün geç oluyor ... önceden yaptırdığın bütün tahlil sonuçlarınıda getir, eşininkinide bi inceleyelim değerlendirelim dedi.
kızlar bu ay biraz stresli geçti ya benim biliyorsunuz fazla yumurta oldu çatlamadı bilmem ne, ....
bende dr a dedim ki acaba bu ay öyle bıraksakta sonra mı devam etsek, o da nasıl istersen istediğin gibi yaparız dedi. istersen düşük olan ayı da bekleyebiliriz 1 seneyi doldurmuş oluruz sonra tedaviye başlarız dedi. ve istersen klomeni sadece günde 1 tane kullanırız destek olur sen bilirsin dedi.
kızlar şimdi size bişey dicem. biz kısmet olursa ayın 30 unda umreye gidicez :a015: bende dr a bunu söyledim. eğer hemen adet olmazsam çatlama günlerine gelecek ve ben muayenelere gelemicem o zaman dedim. o da tabi o sırada görmek lazım. o zaman gelince başlayalım.dedi banada çok dua et dedi. ve ben çıktım
gece bi pembelik oldu arkadaşlar ama adet tam başlamadı. yani fartulal kullanmadan kendiliğinden başladı galiba. ben şimdi o ilacı kullanmıyım dimi.
ve ayrıca adet hemen başlarsa perş günü 3. gün olacak ve ben takibe başlarsam kontrollerede gidebilicem çünkü beklediğimden erken başladı. dr fartulali 5 gün kullandıktan sonra 10 gün içinde olursun deyince daha geç olucam sanmıştım. şimdi yumoş zamanlarında burda oluyorum ben ne yapıcamı şaşırdım şimdi
ve şu anki duruma göre önümüzdeki adetin zamanını değiştirmem gerekecek çünki seyahat vaktine geliyor. ve geciktirivci kullanmam icap ediyor.
ama bi yandanda düşünüyorum takip yaptırıp inşaallah hamile kalırsam zaten adet olmucam geciktirici kullanmama gerek kalmıcak
bana bişey deyin kızlar hadiyin canlarım
smalangel cnm kistler kendisi küçülüp erimiş. galiba 10 mm diye gördükleri onlardı. çünkü önceki doktorda kendi gözlerimle görmüştüm kaz yumurtası kadardı :1ninca:
dünki dr hamileliği kolaylaştırmak için klomene tekrar başlarız dedi.. istersende kendi haline bırakırız dedi
içimden bi ses bu ayda kullan diyor. çünkü o kistler bende hep kalacak diye çok korkmuştum ama kaybolduklarını görünce bütün kaygılarımdan kurtuldum Allaha şükür..
şu an görünün 10 mm olanlarda adetle atılırmış inşaallah. korkmaya gerek yok.
smalangel cnm bence senin kistinde çoktan giştmiştir. bak ben adet olmadığım halde kaybolmuşlar hamdolsun
valla smallcum her yolu denedim bırak umursamıyormuş gibi yapmayı hiç umursamadığım zaman da oldu ama inatçı bizimkiler gelince de kök söktürcekler bize bu inatlarıyla :))
evet smallangel 21 ağustosta olacağım inş.olmam
canım inşallah dediğin gibi olurda bu mübarek ayda seviniriz arkamızdan gıymatlım gelsin
rabbim tez zamanda ver Allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?