selam kızlar bende bugün bazı hormon testlerimi yaptırdım. aman ne pahalymışşş öyle Allahtan sigorta karşıladı ite kaka. yoksa patlıcaktı 350 tl . bu arada dün akşam iğnenin etkisi baya bacaklarımda belimde ağrı oldu. ama ilişki de oldu çok şükür inşallah işe yaramıştır.
gıymatlım yokmu daha gelen giden
evet canım ben 11. gün gitmiştim zaten ilk. doktor da bu ayı böyle geçelim tahlilleri yapalım bir de iğne veriyim dedi.ben dedim hatta çalıyordu kendi kendine olsun dedi iğnenin etkisi ayrı dedi olmazsa önümüzdeki ay klomen vercek. offf hiç sevmiyorum bu işleri keşke kalmasa bir dahaki aya da gelse bebişim(
günaydın kızlarrr hepinize güzel bir hafta diliyorum
cumartesi kontrolüm vardı soldaki yumoşlarımın biri 22mm diğeri 18mm olmuş sağdaki de 15,5mm olmuş ve bugün saat 9 da iğnelerimi vurulacağım çarşambadan itibaren de gün aşırı ilişki önerdi drum ama yumurta 36 saat sonra çatlıyorsa neden bi gün sonra ilişki öneriyor anlamadım neyse hayırlısı olsun
Canım inşallah bu ay gelir bebişin de bu sıkıntılı süreci bir an önce atlatırsın. Allahım bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine bebişlerimiz gelsin :Saruboceq:
Sağol tatlım sanada güzel haftalar, Ne güzel maşallah 3 tane yumoşun olmuşSenin dr un iğneden sonraki gün dememiş canım genelde iğne vurulduğu gün yada ertesi günü çalışmalara başlayın diyorlar , İstersen bugünden ya da yarından itibaren başlayın bilmiyorumkismile
sağol canım sabah iğnemi vuruldum artık yarın akşamdan itibaren çalışmalara tam gaz devam edeceğiz inşallah Allahım duyar sesimizi de ilk denemede yüzümüzü ve yuvamızı güldürür:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
İnşallah tatlım ya ilk denemen ölemi? İnşallah bebişin bekletmeden gelir ? Drun ne diyordu canım bi sorun varmıydı ?
evet canım ilk denemem ben pco luyum yumurtam gelişmiyordu eşimde de sperm sorunu çıkmıştı eğer bu ay bebişimiz tutarsa eşim sper testi vermicek ama tutmazsa ondan tekrar test istenecek ve bu durumda eşim stres yaptığından dolayı iyi sonuç veremiyor hayırlısı olur inşallah bebişim geliverirde babasına o eziyeti tekrar yaşatmaz:Saruboceq:
İnşallah tatlım ya , eşler daha çok stres yapıyor :1ninca: Bende adet olursam gideceğim o zaman eşimde test yaptıracak , inşallah bir an önce gelir bu nazlı bebişler
kızlar nasılsınız.. ben daha çıkmadım eşim kalabalık olur 2 den sonra çık dedi.. artık öyle yaparım kısmetse
ya kızlar eşim başka dr a git diyor.. nasılsa tekrar ken tahlili isterler diye..yani kan testini yaptırdığım hastaneye gitmemi istiyor. orası büyük ve daha donanımlı bi hastane. düşük yaptığımda gitmiştim oraya
bende ne yapıcamı bilemedim ama galiba oraya gidicem
siz ne dersiniz
smalangel canım geçti yumoş günlerin dimi. ama gün aşırı devam ediyormusunuz , gelecek tarihin ne zamandı arkadaşım
halev iğnen inşaallah sebep olur yavruna kavuşmana.. yumurtaların çok güzel büyümüşler maşaallah
heyecanlı oluyor böyle beklemek. dr ne zaman çağırdı tekrar?
Gıymatlım bu drundan memnun değilmisin canım ? İstersen başka bir dr a da muayene olabilirsin tabi , bende adet olursam öyle yapmayı düşünüyorum. Bakarsın aynı şeyleri söylüyor aynı derecede ilgileniyorsa ona göre tekrar karar verirsiniz hangisine devam edeceğini , Yumoş zamanım sanırım bitti.24. gün bugün Tam yumurtlama döneminde 2 kez çalışabildik yatılı misafirlerimiz vardı, bakalım nasip kısmet, kistim olunca daha çok onu düşünüyorum acaba doğum kontrol hapı kullansaydım mı diye :1ninca: Adet olunca gideceğim artık dr a , benden böyle canım.
sağol canım drum bir dahaki adetimde gelmemi istedi ki inşallahhhhhhhh olmam da kesemi görmeye giderim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bu ayki dr dan memnunmuyum inan tam karar veremedim arkadaşım.. bazı kararsızlıklarım var çünki yumurtalam olduğu halde klomen kullanmamı istedi ve yumurta patlaması yaşadık. e bu sefer tabi yarısı kist kaldı nerdeyse..
işte bu sebeplerden tam memnun kaldım diyemicem.. gün aşırı çağırıp sürekli muayenelerde takip etmesinden memnun kaldım evet ama zaten ayrıyetten 100 tl ücret ödedim bunun için
aslında son kez bi gitsem dedim dün gece eşime,, oda diyor ki, nasılsa tekrar kan tahlili gerekecek ve orda yaptıramıcaksın, en iyisi önceki hastaneye git, orda tahlilinide yaptırırsın hemde bi dr a muayene ol dedi..
bende öyle yapmaya karar verdim. ne yapayım canım yaaa bilmiyorumkismile
hadi hayırlısı olsun arkadaşım
sen özel dr a mı gidiyorsun.. aslında ilişki günlerinden sonra çağırması gerekmezmiydi , yumoşların çatlamışmı çatlamamış mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?