oh ne güzel gız bacım.. seni üzmek istemem ama o dediğin 1 haziran tarihi gibi, yıllar ileledikçe geriye büyükbaşlar kalıyor sadece.. ama onu bulamayanda var be gülüm.. he aynen senin dediğin gibi benim kaynımada çok heveslenenler oldu.. ama o eşimin tam tersi afedersin tontulmamış :1ninca:
hehe eşin bizi tanıyor o zaman Allah iyiliğini versin, akşama da gıymatlım tost yapmış ille bende yapıcam dersin :lepi:
gıymatlım canım aşkolsun neden mesafeli davramayım üzüldüm bak.canım bizim bu aralar işte problemler var galiba işten çıkartılacağız yeni bir ihale olmuş aralık 8 ine kadar devam gibi bür sürü dedikodu var burada giemiyrum birde geçmişi okudum senin yumoşarını ve albeyazı takip ediyordum ne yaptınız diye ama hiç üzülme canım rabbimin dediği olur.
bende klomene başladım işte bugün bitiyor ilacım ama biz dünden çalışmalara başladık hayırlısı dicem birde biz çok stress yapmaya başladık ikimizde de bir stress var anlatamam bebk için olduğunu bildiğimiz için ne yapacağımızı anlamadık hayırlısı olsu diyorum bakalım ne olacak bu ay adet olursam bende doktorumu değiştireceğim cnaımmmm
tabi canım mutlaka daha çok yeniyiz 6 yıldır tanıyoruz ve 1 yıllık evliyiz, zaman herşeyi değiştirebiliyor bazen, olsun ama eşimi çok seviyorum,:asigim: kaynın afedersin yontulmamış dedin de, kızlar o halini mi beğeniyorlar acaba anlamadım :bbo:
sizin doktorlar ne güzel gün aşırı gidip yumularınızın durumunu öğreniyorsunuz benim doktorumda adetin 13.günü gidip bakıyo yumurta gelişmişse bir kere çatlatma iğnesi vurudu ondan sonrada adet olana kadar gitmedim bi tuhaflık var buradaki arkadaşlarım olsun sizler olsun bakıyorum benim doktorda bi tuhaflık olduğunu seziyorum tam ilgilenmediğini düşünüyorumm.artık bu ay hamiş kalırsam devam ederim doktoruma eğer adet olursamda değiştireceğim kesin karar verdimm....
smalangel canım sen bugün kaçıncı günündesin
selam bayanlar nihayet annemlere geldim..
bu ay hiç sıkıntılı geçmedi gün aşırıçalışma yaptım günüm 22siydi ve hala adet olmadım bakalım rabbimden hayırlsı
sizler nasılsınız özledim sizi
selam bayanlar nihayet annemlere geldim..
bu ay hiç sıkıntılı geçmedi gün aşırıçalışma yaptım günüm 22siydi ve hala adet olmadım bakalım rabbimden hayırlsı
sizler nasılsınız özledim sizi
kimse bana cevap vermicekmi
arkadaşım ben kür halinde kullanmadım.. buradan bakabilirsin epey kullanan var :)
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/265195-bal-199246rekotu-tar231305n-mucizesi.html
yok cnm aksine geç oluyorum 22 temmuz 35.günümdü normalde olmam gereken zmndı ama bazen 40 güne kadar sarkabiliyodu bugunde 42.günümdeym bakalımTatlım benim bugün 13. günümdeyim, tam yumurtlama vakti sanırım.
bsbirkin canım merhaba hoşgeldin, ohh ne güzel canım sıkıntılı olmadıysa, inşallah bebişin gelmiştir. Birde sen erken mi regl oluyorsun canım 22sindeymişsin de erken değilmi bilmiyorumkismile
hoşgeldin arkadaşımmmm özlettin kendini
oh ne güzel tatiliniz tam tatil olmuş, sıkıntısız atlattığına göre bize minik bi hediye getirdin gibi görünüyorrrr :ecrin_bebek:
ne zaman test yapacaksın, bi belirti var mı
yukardaki cevap senin içindi yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?