ayy kıyamam sana ağladın mıben hiç beğenmedim canım ama finali bunca sene izle pat adam gitsin, çok üzüldüm ve sinir oldum yanee :18::18:
bugünlük gittim canım halettim işimi yarın sorun olmazsa evdeyim inşallahvakit kaybetmeden yükle fotolarını çatlıcaz haaa
evet walla o bölümleri beni de duygulandırdı wallahaağladımya ali rıza bey öldü diye bide sedef gelip elini öptüya orda çok duygulandım ağladım .işini hallettiğine sevindim bakalım artık müsait anımda yüklerim bendeküsüm size
tmm tmm şaka yaptım benim eşim hele ekstra bi nazlı sanırım
ay sorma esincim benimki de öyle, allah eksikliklerini göstermesin ama bi hasta olsun dünyadaki tek hasta oymuş gibi davranır ve bi naz bi naz anlatamambaşkasıyla konuşur bişeyi yok beni görünce sesi falan değişir, hep onla ilgileneyim ister ahh bu erkekler bize nazlı derler ama bizden beterler maşallah
valla bnde bi bana gelen numunelik sanıyodum geneli öyleymiş demekki dediğin gibi allah eksikliklerini göstermesin napalım nazlansınlar bakalım bide eşim diyoki dün hstalandımya tmm canım sıkma canını napalım bizimki çok nazlı diye kime çekmiş acep
hahaha sana çekmiş diyeydin şekerim
deme zaten, dün çok üzüldünüz , o an bööle bişi söylenmez tabii, bizimkisi şaka tabiki, allah ayırmasın güzelim, nazlı nazlı bebişleriniz olsun tez zamandayok diyemedim o an çok duygusal anımıza denk geldi malesef
3 resim ekledim bacılar bakın bakemmm hemi de yurtdışı fotolarımdan ekledim size çünküm en son çekildiğimiz onlardı
ağladımya ali rıza bey öldü diye bide sedef gelip elini öptüya orda çok duygulandım ağladım .işini hallettiğine sevindim bakalım artık müsait anımda yüklerim bendeküsüm size
Kızçelerim hepinize hayırlı sabahlar... Ben progesteron ve prolaktin tahlilleri için postu deldirmeye gidiyorum.. Gelince görüşürüz inşallah... öptüm sizi hadi bakem :79:
herkeslere günaydın,
arkadaslar dün akşam gittim doktora ve artık hep bu doktora gıderım herhalde cok memnun kaldım alttan muayenede gecenkı gıbı kotu gecmedı yumurtama baktı 19 mm olmus
ben bu ay yumurtlamadım sanıyordum neysekı ılıskı recetesı yazdı sonra ayın 4 u yada 7 sınde gel bır daha bakalım dedı
ama dun aksam da ılıskı vardı ama olmadıben gec geldım hastaneden sonrada esım gec geldı olmadı ya neyse bugün inşallah
offf narcımın resımlerını de gordum cok tatlısın seker
bende resımlerımı koyacagım ama ada ve esın de koymamıs hepberaber koyalım barı
bırde koyduktan sonra sılebılıyormuyuz bır daha????
sağol canım benim o senin güzelliğin zaten topicimiz güzeller kervanı gibiymiş maşallahhhhbencede gidin hayatım, böyle durumlarda tek doktora gitmek riskli bence, çünkü sonuçta ameliyat bu, belkide gerek yoktur bile boşu boşuna eziyet çekmeyin derim ben
3 ila 5. günü gitsen daha iyi olur canım, beni doktorum öyle çağırmıştı
saolasın sevdecim, bi de eczaneye bakayım ben o zaman yarın
hah konuştuğun çok iyi olmuş canım, benimde aklımdaydı naptı ki acaba diye :26: tahlillerini yaptırda götür bakalım güzelim, walla canım inan bi bilgim yok ne zaman yaptırman gerektiği ile ilgili.. ama doktorun yarın yada öbür gün dediyse vardır bi bildiği, yarın falan yaptır olmazsa hayatım
canım gitmeden bi ara randevu al istersen tatilde olabilirler yılbaşı nedeniyle
şeker ne güzel şeysin sen ööle, maşallah diyeyim tü tü tüyorumlarımı ordan da yazdım burdanda ileteyim dedim
ay yirim ben seni amin canım hepimizin işallahay ya rabbimmm yetişin komşular nar resimlerini ekleditopişimizin şeker kızı görücüye çıkıyorrr
narcım hepiciğine baktım şekerim ... mevlam güzelliğine güzellik katsın.. eşinle aranızdaki aşkı arttırsın... yavrucuklar katsın yuvanıza inşaallahhhhhhhhhhhhhhh
ayol sen hepten büyüsen nolur çıtı pıtı bi hatunsun kimse demezki bu kadının kaç yaşında kızı var ablası sankimm ay ne güzellllgız bacım benim kendi eklediklerim temmuz ayındandı.. son halim accık daha tombiş galiba :26: büyüdüm hafiften
bi ara eklerim bakim
son bölümünü mü verdiler.. külliyen bitti yani öyle mi.. hadi gözünüz aydın
heee sen öyle kaçar gidersen oturur okursun saatlerceburdayım burda ne çık unutması hızınıza yetişmeye çalışıyorum anam bu ne yazdıkça yazmışsınız insan beni düşünmezmi bu kız bize nasıl yetişecek kocasıda hasta felan diye yataktayım kocişim yanıöda yatıyor ben size laf yetiştiriyorum
yaa küsme kızzzz tamam sen yokken daha az konuşuruz bundan sonra sen beni düşün 3 hafta yokum 3 gün eve kapanır okurum artıkağladımya ali rıza bey öldü diye bide sedef gelip elini öptüya orda çok duygulandım ağladım .işini hallettiğine sevindim bakalım artık müsait anımda yüklerim bendeküsüm size
hehehehe aynen yani bu kadar benim kocişimi tarif edebilirdin canımay sorma esincim benimki de öyle, allah eksikliklerini göstermesin ama bi hasta olsun dünyadaki tek hasta oymuş gibi davranır ve bi naz bi naz anlatamambaşkasıyla konuşur bişeyi yok beni görünce sesi falan değişir, hep onla ilgileneyim ister ahh bu erkekler bize nazlı derler ama bizden beterler maşallah
günaydın canım ben de ekliyim seni yoksan listemde seni de görelim şekerim duaların içinde sağol canım sen de kucağına al sağlıkla işallahgunaydınnnnnnn
herkes ıyıır ınşallah..yenı bebek haberlrı alalım ocak ayında ınşallah...
sevde bende yenı resımlr ekledım proflıme...bakmak ıstersen..sadece arkadas lıstem gorebılıyor..
bulue avcı..allah tez zamanda bebegınıı kucagınıza verıcek ınşallah..allah hayırlısını versın..zamanı çabuk gelsın bebeklerın ınşallah..
sağol şekerim hepimizin mutluluğu daim olsun küçük meleklerle tez zamandagünaydın bacılarım yanee sizde akşam akşam döktürmüşsünüzzz
ay bacım maşallah diyeyim pek yakışmışsınız Allahım mutluluğunuzu daim etsin ve bebişle taçlandırsın inşallah canım
ayyyyyy bende çok duygulandım o anlarda ağladım iyiki kocişim uyuyordu ayyyy zaten ne zamandır doluydum bu finalde sebep oldu:84:
ayy hadi delin de gel şekerim hayırlı haberlerleKızçelerim hepinize hayırlı sabahlar... Ben progesteron ve prolaktin tahlilleri için postu deldirmeye gidiyorum.. Gelince görüşürüz inşallah... öptüm sizi hadi bakem :79:
herkeslere günaydın,
arkadaslar dün akşam gittim doktora ve artık hep bu doktora gıderım herhalde cok memnun kaldım alttan muayenede gecenkı gıbı kotu gecmedı yumurtama baktı 19 mm olmus
ben bu ay yumurtlamadım sanıyordum neysekı ılıskı recetesı yazdı sonra ayın 4 u yada 7 sınde gel bır daha bakalım dedı
ama dun aksam da ılıskı vardı ama olmadıben gec geldım hastaneden sonrada esım gec geldı olmadı ya neyse bugün inşallah
offf narcımın resımlerını de gordum cok tatlısın seker
bende resımlerımı koyacagım ama ada ve esın de koymamıs hepberaber koyalım barı
bırde koyduktan sonra sılebılıyormuyuz bır daha????
canlarım 4.iğnemide vuruldum geldim çok şükür gerisi diğer iğnelere inşallah tez vakitte geçer gider bu telaş:96:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?