• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

inşallah hayırlı haberlerl dönersin canım bence gitmiştir kistein.. hatta bugün sana el sallayan yumoşlar bile görebilirsinnn :3:

canım ben dediğim şekilde yapıyorum.. istersen tamamen sil yeniden başla olaya:26:

ay inşallah sevdem ya :97: hakkaten ada nerelerde ya, mutlaka uğrardı, merak ettim walla:26:

Kızlar albüm ekleden, albüm adınızı yazarak devam butonuna basın. Daha sonra "dosya ekle" ye basın, en altta sağda "Temel Yükleyici" var, ona tıklayın. "Dosya Seç" e tıklayın. Bilgisayarınızdan resminizi seçtikten sonra "Yükle" butonuna basın. HER 1 RESİM YÜKLEDİĞİNİZDE MUTLA YÜKLE BUTONUNA BASIN VE TEKRAR DOSYA SEÇTEN DİĞER RESMİNİZİ EÇİP YÜKLE DEYİN. resimleriniz bittiğinde en altta sağda "bitir" butonu var ona tıklayın. resimlerinizi büyük bir alanda görüyor olacaksınız. hemen aşağıda "Değişiklikleri Kaydet" var. ona da tıkladınız mı gelmesi gerek resimlerinizin. size anlatırken ben bile 1 tane albüm yarattım. :1: ben böyle yüklüom, hadee bakem siz de deneyin, olmuyo demeyin sakın haaa:52::52:

canım önce albüme resim ekle butonuna basıp dosya ekle butonuna basıyorsun. resmi kendi bilgisayarından seçtikten sonra upload files butonuna basıyorsun ve o mavi olup aktarım tamamlanınca içeriği ekle yazısına basıyorsun. ahanda oldu :52:

canım bende böyle yapıyorrum şimdi dosyada hazır fotolarım amaiçeriği ekle yazısını bulamadım göremedim ben rananında dediği gibi benim yaptığım şekilde 1 foto çıkıyo içine bakıyorum hiç bişe yok

canım bende böyle yapıyorrum şimdi dosyada hazır fotolarım amaiçeriği ekle yazısını bulamadım göremedim ben rananında dediği gibi benim yaptığım şekilde 1 foto çıkıyo içine bakıyorum hiç bişe yok

esin canım 1 foto çıkıyor demişsin ya
o fotoyu tıla, albümde resim yok dicek.. sağ üstte resim ekle yi tıkla
ve o listede resmin görünecek onu mause ile sürükleyerek açılan pencerenin alt bölümüne getir. orda seçili mi diye bak. seçili değilse kenarına tıkla seçilsin. sonrada bitire bas cano :81:

oleyyyy yaptımya ben o temel yükleyicilere basmıyomuşum ama düğün fotomdan koyamadıyaaaa büyük geldi hata oluştu nese şincilik bunlar kızlar hizmete sunduğum tanıyın bkem benide

oleyyyy yaptımya ben o temel yükleyicilere basmıyomuşum ama düğün fotomdan koyamadıyaaaa büyük geldi hata oluştu nese şincilik bunlar kızlar hizmete sunduğum tanıyın bkem benide
yazdık bakalım yorumlarımızı, maşallah çok tatlısınız, allah mutluluğunuzu daim etsin esincim:16:

esincim seni de gördük maşallah allah nazarlardan korusun eşinle birlikte çok yakışmıssınız.

allah bu evliliğe tez zamanda bir bebek nasip etsin inşallah

kızlar ben gezmelere gider, ordan da doktora:53: inşallah hayırlı haberlerle gelirim akşama, dualarınızı eksik etmeyin canlarım, öpüldünüz kocaman:54:

ohh 4. iğnemizde bitti, kaldı 6 tane, sular seller gbi onlarda geçsin, sonra gelsin bebişler:32::32:

evet Yıldızcım yavaş yavaş ilerliyoruz sona gelince de mutluluktan uçarız inşallah

ay canım benim o senin güzelliğin, çok teşekkür ederim. walla izin bitti bile haklısın ama sabah eşime kaltım kahvaltı hazırladım, birazcık döndüm tabii hemen uyuyamadım, sonra uyuyunca kalmışım bu saate walla:53: ayy daha doktora gidicem walla dualarınızı eksik etmeyin canlar, kalan kistte gitmiş olsun ve yumoşlarım büyüsün noolur:44:
az sizle lak lak edem, sonra az gezmeye çıkarım sonrada doktora.. ooh bugünü de bitiririm :1:

ohh gez bakalım merak etme gitmiştir kistin aklına getrime sen

ayyyyyyy maşallah kuzum yorumlarımı yazdım Allah bozmasın hiç bi zaman ve bebişle taçlandırsın tez zamanda inşallah

kaldıracagım demıstım zaten problem oluyorda bende ama yenı resımler olunca koyarım yıne

aaaaaaaaaa ben görmedim ama bak şimcik:84:

kızlar ben gezmelere gider, ordan da doktora:53: inşallah hayırlı haberlerle gelirim akşama, dualarınızı eksik etmeyin canlarım, öpüldünüz kocaman:54:

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım

Back