Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok geçmiş olun canım, dr unuz mu ameliyat dedi?
canım varikosel ameliyatının pek bi faydası olduğunu duymadım ben, bize direk tüp bebek dediler bi dra sorduğumuzda bu değerini gören bi başka dr para için varikosel diyebilir ama varikosel ameliyatının pek faydası yok demişti
canım bana şimdi doktorda hangi testler yapılacak sen biliyomusun kanda baklıyor dimi
merhaba kızlar ben bişey soracam bugun adet oldum yarın doktora gıtsem takip için bakılırmı acaba bende 8 aydır kendımız uğraşıyoruz banada yardımcı olun lutfen
merhaba kızlar ben bişey soracam bugun adet oldum yarın doktora gıtsem takip için bakılırmı acaba bende 8 aydır kendımız uğraşıyoruz banada yardımcı olun lutfen
slm anne adayları bende sizin gibi anne olmayı bekleyen birisiyim. 4 aydır yumurta takibim yapılıyor malesef sonuç olumsuz.bu ay değişik bişey oldu.adetim ay 30 çekerse ayın 1nde.eger ay 31 çekerse ayın 31nde adet olurdum her ay düzenli.fakat geçen ay 27 sinde geldi.bu ayda yine yumurta takibim oldu.yumurtalarım çatladı ve beklemeye başladık.ve dün ayın 27 siydi.adetim bugünde geçti hala gelmedi.acaba her ay olduğu gibi ayın 31 mi beklesem test yapmak için yoksa geçen ayın tarihini mi baz alsam bilemedim.lütfen bana yardımcı olun.2,5 yıldır bebek istediğim için bir yanım bekleme test yap diyor öbür yanım test yapıp negaitf çıkarsa yine üzüleceksin diyor.ne yapacağımı bilemiyorum.lütfen yardım edin![]()
arkadaşlarım eşim zaten varikoselden amelyat oldu malesef 6 ay once doktor bundan 3 ay önce gıttık doktora dedıkı 3 ay zaman verıyorum dedı buarada spermler nolmale donmüş işte 3 ay doldu bu adetımde bende biraz kötu oldum tabı bıde ben gıdıyım bakalım dedım takıp için pekı kızlar eşimide goturmem gereklımı
doktora
zile tedavin inşallah hayırlı olur adetinin 3. günü gitmelisin. o zaman çağırıyor doktorlar..
defne sen nasılsın arkadaşım.
yıldız biz eczaneden almıştık canım. arı sütü bal polen karışımı eczanelerde bulunuyor. fiyatıda 12-15 arası.. benimkinin markası powervital di...
yok eşini götürmene gerek yok.. eğer sadece sen muayene olacaksan gerekli değil ama ilk gitmen olduğu için desteğe ihtiyacın olabilir.. eğer mümkün ise seninle gelmesi daha uygun olabilir...
en son spermiyogram kaç çıktı acaba
arkadaşlarım eşim zaten varikoselden amelyat oldu malesef 6 ay once doktor bundan 3 ay önce gıttık doktora dedıkı 3 ay zaman verıyorum dedı buarada spermler nolmale donmüş işte 3 ay doldu bu adetımde bende biraz kötu oldum tabı bıde ben gıdıyım bakalım dedım takıp için pekı kızlar eşimide goturmem gereklımı
doktora
kızlar doktor hanım beni aradı... bende durumu anlattım .. dedi ki adete kadar bu ağrılar seni biraz zorlayabilir fakat şu an o zamanı beklememiz gerekecek.. yumurta çatlama dönemi bunlara sebep oluyor dedi. yarın yada öbür gün prolaktin ve progestan tahlili yaptırıp götürmemi istedi.
bugün adetimin 20. günü.. o tahliller hangi gün yapılırsa daha iyi olur sizce:26:
kızlar doktor hanım beni aradı... bende durumu anlattım .. dedi ki adete kadar bu ağrılar seni biraz zorlayabilir fakat şu an o zamanı beklememiz gerekecek.. yumurta çatlama dönemi bunlara sebep oluyor dedi. yarın yada öbür gün prolaktin ve progestan tahlili yaptırıp götürmemi istedi.
bugün adetimin 20. günü.. o tahliller hangi gün yapılırsa daha iyi olur sizce:26:
eşimde hareket sayısı azdı sperm sayısı falan normaldı harekersiz %50 amelyattan önce şimdi %40 düştü doktor ıyı dedı. ben ozaman tek gıdeyım eşim işten izin alamıyo zaten adetı 4. gunu gitsem olurmu pekı cumartesı gunune denk gelıyo ama yılbaşı tatılı olmasın doktorlaradaçünkü eşiminde yanımda olmasını istiyorum
canım ben daha yeni başaldım..peki eşin varikosel ameliyatı olduğunda sen hiç mi gitmedn.. yani biz ikimiz birden gitmeye başladık..sonuçta ikimizde de sorun çıkma olasılığı var..eşinin varikoseli kaçıncı derecedendi..sperm sayısı kaç çıkmıştı..düzeldi deren kaça yükseldi?