• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

kıslar selam eşim sperm testini aldım yardımcı olurmusunuz sizce nasıl.

miktar :4,ml
gorunum : opak
RENK :GRI BEYAZ
sayı : 1cc de :45 milyon
ejakulat :180 milyon
ph : % 8
vizkozıte : normal
likafaksıyon : 40 dk

3 resim ekledim bacılar bakın bakemmm hemi de yurtdışı fotolarımdan ekledim size çünküm en son çekildiğimiz onlardı

evet caanım ameliyat dedi...ama başka bir dr. daha gideriz...herhalde....
bencede gidin hayatım, böyle durumlarda tek doktora gitmek riskli bence, çünkü sonuçta ameliyat bu, belkide gerek yoktur bile boşu boşuna eziyet çekmeyin derim ben:34:

merhaba kızlar ben bişey soracam bugun adet oldum yarın doktora gıtsem takip için bakılırmı acaba bende 8 aydır kendımız uğraşıyoruz banada yardımcı olun lutfen
3 ila 5. günü gitsen daha iyi olur canım, beni doktorum öyle çağırmıştı

zile tedavin inşallah hayırlı olur adetinin 3. günü gitmelisin. o zaman çağırıyor doktorlar..

defne sen nasılsın arkadaşım.

yıldız biz eczaneden almıştık canım. arı sütü bal polen karışımı eczanelerde bulunuyor. fiyatıda 12-15 arası.. benimkinin markası powervital di...
saolasın sevdecim, bi de eczaneye bakayım ben o zaman yarın

kızlar doktor hanım beni aradı... bende durumu anlattım .. dedi ki adete kadar bu ağrılar seni biraz zorlayabilir fakat şu an o zamanı beklememiz gerekecek.. yumurta çatlama dönemi bunlara sebep oluyor dedi. yarın yada öbür gün prolaktin ve progestan tahlili yaptırıp götürmemi istedi.
bugün adetimin 20. günü.. o tahliller hangi gün yapılırsa daha iyi olur sizce:26:
hah konuştuğun çok iyi olmuş canım, benimde aklımdaydı naptı ki acaba diye :26: tahlillerini yaptırda götür bakalım güzelim, walla canım inan bi bilgim yok ne zaman yaptırman gerektiği ile ilgili.. ama doktorun yarın yada öbür gün dediyse vardır bi bildiği, yarın falan yaptır olmazsa hayatım:34:

eşimde hareket sayısı azdı sperm sayısı falan normaldı harekersiz %50 amelyattan önce şimdi %40 düştü doktor ıyı dedı. ben ozaman tek gıdeyım eşim işten izin alamıyo zaten adetı 4. gunu gitsem olurmu pekı cumartesı gunune denk gelıyo ama yılbaşı tatılı olmasın doktorlarada:(çünkü eşiminde yanımda olmasını istiyorum
canım gitmeden bi ara randevu al istersen tatilde olabilirler yılbaşı nedeniyle

3 resim ekledim bacılar bakın bakemmm hemi de yurtdışı fotolarımdan ekledim size çünküm en son çekildiğimiz onlardı
şeker ne güzel şeysin sen ööle, maşallah diyeyim tü tü tü :34: yorumlarımı ordan da yazdım burdanda ileteyim dedim:52:

ay ya rabbimmm yetişin komşular nar resimlerini ekledi :64: topişimizin şeker kızı görücüye çıkıyorrr :65:
narcım hepiciğine baktım şekerim ... mevlam güzelliğine güzellik katsın.. eşinle aranızdaki aşkı arttırsın... yavrucuklar katsın yuvanıza inşaallahhhhhhhhhhhhhhh :24:

nerdesiniz yahuu, kaldım bi başıma topicikte:1: kendi kendime yazcam şimdi haa sıkıntıdan :52:
yaprak dökümü de bitti hala ona mı ağlıyosunuz bakem :52::52:

şimdi daha iyiyim canım, saolasın
büyük acısı gitti yarına geçer herhal die umuyorum:26:
inşallah yarına bişeyin kalmaz yıldızcım
nerdesiniz yahuu, kaldım bi başıma topicikte:1: kendi kendime yazcam şimdi haa sıkıntıdan :52:

bende kimse yok diye ortalarda dolaşıyordum.. esin burda görünüyor ama sesi çıkmadı
yaprak dökümü neyin bilmem ben bacım :27:

inşallah yarına bişeyin kalmaz yıldızcım

bende kimse yok diye ortalarda dolaşıyordum.. esin burda görünüyor ama sesi çıkmadı
yaprak dökümü neyin bilmem ben bacım :27:
evet esini bende gördüm ama sesi soluğu çıkmoyo, kesin açık bıraktı gitti pc yi :1:
aa ben izliodum bitti de kurtulduk sonunda:53:

yok canım sen yokken hiç kaynatmayız merak etme :1: aşureniz kim bilir nasıl güzel olacak şimdiden afiyet olsun.. adacımın canı çekecek yine :26:
halev ada bugün nasılsınız bacılarım :71:
hiç kaynatmamşısınız yani maşallahınız var:))canımcım ada henüz aşermiyorum dediya ondan rahattım
günaydın canlarım hayırlı bir gün olur inşallah ,pek kaynatmışsınız bacılar o saate kadar ben 2. posta uykumdaydım , esincim kolay gelsin canım size ben hiç bişey yiyemiyorum hiç de canım istemiyor dün komşumuz verdi de 1 kaşık dahi yemedeim akşam yarım ekmek yedim sadece üstüne bolbol meyve, meyve suyu, eşim bana portakal suyu yapıyor onu içiyorum, Sabah da 1 dilim zorla kızarmış ekmek az zeytin az peynir, bunun dışında hiç bişey istemiyorum. Sanırım zayıflıyorum bende dün drumda dedi sen zayıflıyorsun sanırım diye. Aman zayıflıyım ya evlendiğimde 50 kiloydum şuan 59 kilodayım Allahtan bi taraflarımdan çıkmıyor kilolar, gören inanmıyor zaten 59 olduğuma,
Sevde maşallah canım sen baya uzunmuşsun ben o kadar değilim.
halevcin canım saçların ne kadar uzun , benimde uzun da :30:
Nar gelmemiş akşam , nasıl hissediyorsun kendini canım, ağrın sızın yok dimi.
Yıldızcım sen yine geç kalkarsın artık izinde olunca
sağol cancağızım inşl en kısa zamanda jormal haline dönersinde yemeye başlarsın
iznimde kimin gözü kaldı çabuk söyleyinnn çalışan bacılar :52::52:
ofise geldim iznimin ortasında yaa :84::84:
geçmişi okuyup geliom hemencik
ayyy ço k üzüldüm ya tüh ne güzel tatil yapacaktın eee nolcak şimdi
maşallah canım sizde pek yakışmışsınız Allah bozmasın ayyyyyy bi ben mi mini minnacıkık aranızdaaaaaaaa:84:
henüz göremedim halevim seni ama benide normal spor yaşantımda liseye gidiyorum sanıyolar zayıfım basen göbek hiç bişe yokya
merhaba arkadaşlar...

ben 27 yaşındayım. 2 yıllık evliyim, 1,50 yıldır bebek istiyoruz ama maalesef yok.. tedaviye başladık bikaç aydır..

hormon tahlillerim yapıldı ( sorun yok )
eşimin tahlilleri yapıldı ( sorun yok)
2 saat önce hsg çekildi ( sorun yok)
tek sorun ultrasonda pko gözlendi, şu ande ginera kullanıyom ( doğm kontrol hapı ), hap bittikten sonra yumurta tedavisi başlayacakmışş.. bizdeki tedavi süreci bu.. sizce eksik bişi var mı, ben bu konuda pek bilghi sahibi değilim açıkçası, doktor ne derse olur diyoruz ama, eksik yanlış bi süreç var mı
hoşgeldin aramıza canım herşeyi yaptırmışsın gibi gözüküyor inşl bebeğin gelir daha fazla bekletmeden
ay kzılar ben şimdi eklemeye çalışcam halevcim seni göremedim hala kabul etmedinmi isteğimi
kızlar bu arada kötü haber benim haftaya kursum var hem de tam 3 haftaaa ankarada :50: ve akıllı kurumum bunu daha yeni gönderiyo bana yıkıldım resmen 3 hafta yaa kocişimden sizlerden ayrı kalcam bir h.sonu gelirim belki ama ya hafta içi napıcam ben. bir de zaten bir hafta yasaklıyız şimdi kocişle sonra ben gidicem eyvah eyvahh. ama allahtan adet olduğum tarihlerde bitiyo da bir sonraki ay coşarız belki vesile olur :3:
buda nerden çıktıya ama neyse sen üzme kendini herşeyde bir hayır vardır canım
arkadaslar herkese merhaba

kullanıcı adım değişti eski kullanıcı adımdan hatırlayanlar olacaktır.

zeytin96 gecmısın cogunu okudum

herkes resmını koymaya baslamıs

nar rahım fılmını cektırmıs
sıra bende galıba
bende bu aksam doktora gıdecegım yıne bakalım bu ay yumurtlamısmıyım???
mrb canım inşl doktor kontürolun iyi geçmiştir yumurtlaman gerçekleşmiştir
bu arada kızlar kocişime bal+polen+arısütü karışımı aldım inşallah işe yarar aslında keçiboynuzu kürünüde uygulamak istiyorum ama midesi hassas bakalım bi danışayım kocişime tekrar
ohh iyi yapmışsın şeker şifa olsun
kızlar biliyormusunuz geçen yıl 29 aralıkta düşük yapmıştım.. bugün tam 1 yıl oldu :58:
canım üzme kendini rabbim öyle uygun görmüş yiyecek ekmeği olsa şimdi sizinleydi hem öteki tarafada lazım değilmi
bu arada bana da takma ad olarak rana dıyebılırsınız
tmm hayatım bende esin
ha şöle kendüne gel azcık düverim:57: güzel düşün güzel olsun
ay bende cuma için heyecanlıyım arkidişler vereceğim kanda östrojene bakıyorlarmış yani yumoşların en az 13-14mm olması gerekiyormuş belli bi rakam varmış onun üzerinde olursa yumoşları baskılamak için cedrotide iğnesine başlayacakmışım gonal f ile aynı zamanda :52::52:
sayende neler neler öğreniyoruz kız halev allah yardımcın olsun arkadaşım
Sevdecim yumoşları toplama işleminde anestezi uyguluyorlarmış neyseki hissetmicem :82:
sevindim rahat olacaksın o zaman
kıslar selam eşim sperm testini aldım yardımcı olurmusunuz sizce nasıl.

miktar :4,ml
gorunum : opak
RENK :GRI BEYAZ
sayı : 1cc de :45 milyon
ejakulat :180 milyon
ph : % 8
vizkozıte : normal
likafaksıyon : 40 dk
test sonucunuz gayet güzel canım
yıldızcım gözün nasıl oldu şekerim ?

esinnnnnn kız bi sen kaldın nerdesin kuzum :52:
geldim geldim insan bi acırya hem resimleri yüklemişler hem yorum yapmışlar hemde sohbet etmişler anamı ağlattınız yetişecem diye yok size resim felan cezalısınız:23:
gız bacım benim kendi eklediklerim temmuz ayındandı.. son halim accık daha tombiş galiba :26: büyüdüm hafiften :27:
bi ara eklerim bakim :1:
tmm canım ekle tabi eğer istersen bende artık ne bulursam yakın zaman yok varda bi yaz tatili var onlar olmazzzzzz gibi gibi bilgisayarda olan diğer fotolarımın çoğunuda yanlışlıkla kaybetmiştim eşim birazını buld çıkardı meydana getirdi ama gidende gitti formatla:((

bitirdim yaprak dökümünü ağladıda geldim siz hıınıza yetişmeye çalışıyorum napim

burdayım burda ne çık unutması hızınıza yetişmeye çalışıyorum anam bu ne yazdıkça yazmışsınız insan beni düşünmezmi bu kız bize nasıl yetişecek kocasıda hasta felan diye yataktayım kocişim yanıöda yatıyor ben size laf yetiştiriyorum

esincim deminden beri bekliyorum ki yazasın diye be gülüm.. şimdi eşim geldi baktım döktürmüşsün. benim vaktim kalmadı artık yarın coşarız.. halbuki daha resim yüzünden sana bi kamyon laf diyesim vardı.. ama kaderrrr :58:

hiç kaynatmamşısınız yani maşallahınız var:))canımcım ada henüz aşermiyorum dediya ondan rahattım

sağol cancağızım inşl en kısa zamanda jormal haline dönersinde yemeye başlarsın

ayyy ço k üzüldüm ya tüh ne güzel tatil yapacaktın eee nolcak şimdi

henüz göremedim halevim seni ama benide normal spor yaşantımda liseye gidiyorum sanıyolar zayıfım basen göbek hiç bişe yokya

hoşgeldin aramıza canım herşeyi yaptırmışsın gibi gözüküyor inşl bebeğin gelir daha fazla bekletmeden

buda nerden çıktıya ama neyse sen üzme kendini herşeyde bir hayır vardır canım

mrb canım inşl doktor kontürolun iyi geçmiştir yumurtlaman gerçekleşmiştir

ohh iyi yapmışsın şeker şifa olsun

canım üzme kendini rabbim öyle uygun görmüş yiyecek ekmeği olsa şimdi sizinleydi hem öteki tarafada lazım değilmi

tmm hayatım bende esin

sayende neler neler öğreniyoruz kız halev allah yardımcın olsun arkadaşım

sevindim rahat olacaksın o zaman

test sonucunuz gayet güzel canım

geldim geldim insan bi acırya hem resimleri yüklemişler hem yorum yapmışlar hemde sohbet etmişler anamı ağlattınız yetişecem diye yok size resim felan cezalısınız:23:

tmm canım ekle tabi eğer istersen bende artık ne bulursam yakın zaman yok varda bi yaz tatili var onlar olmazzzzzz gibi gibi bilgisayarda olan diğer fotolarımın çoğunuda yanlışlıkla kaybetmiştim eşim birazını buld çıkardı meydana getirdi ama gidende gitti formatla:((

bitirdim yaprak dökümünü ağladıda geldim siz hıınıza yetişmeye çalışıyorum napim

ayy kıyamam sana ağladın mı :59: ben hiç beğenmedim canım ama finali bunca sene izle pat adam gitsin, çok üzüldüm ve sinir oldum yanee :18::18:
bugünlük gittim canım halettim işimi yarın sorun olmazsa evdeyim inşallah:32: vakit kaybetmeden yükle fotolarını çatlıcaz haaa :52:

esincim deminden beri bekliyorum ki yazasın diye be gülüm.. şimdi eşim geldi baktım döktürmüşsün. benim vaktim kalmadı artık yarın coşarız.. halbuki daha resim yüzünden sana bi kamyon laf diyesim vardı.. ama kaderrrr :58:

de de resim yüzünden laf de bende size dicem ne bu hal böyle coşmuşsunuz ben yokum diyemi demedimmi ben gelmeden yüklemeyin resim diye ohhh ya gördüm sizi

zaten yapmak istedikleri şeyde o idi be güzelim...:57:
aynen ööle canım walla, başardılarda deliye döndük sayelerinde :52:

burdayım burda ne çık unutması hızınıza yetişmeye çalışıyorum anam bu ne yazdıkça yazmışsınız insan beni düşünmezmi bu kız bize nasıl yetişecek kocasıda hasta felan diye yataktayım kocişim yanıöda yatıyor ben size laf yetiştiriyorum
kocanla ilgilen şekerim, nazlı olur erkekler hastalıklarında :14:

iyi geceler canım sana, sabah uyucam çok yazmayın haaa :52::52:

Back