Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hiç toplanamadınız mı ben yokken... aklıma geldiniz hastanedeyken dedim şimdi bunlar car car konuşurlar benim iflahımı keserler okumaktan .. ama korktuğum başıma gelmedi
halev nar rana sizlerede günaydın.. evet kan verdim geldim kızlar.. kanı alan hemşire pek meraklıydı.. adetlerin mi düzensiz neden bu tahlillere ihtiyacın oldu, kaç yıllık evlisin, ilk bebende mi tedaviyle oldu, hangi doktora gidiyorsun, tüp bebek mi yaptırcaksın ayyy
1 dakkalık kan verme işinde tüm geçmişimi döktüm yani kızlar iyi mi
rana seninde yumoşlar boy vermiş canım ilk kez mi gittin bu doktora? bayan mı nasıl davrandı sana?
dün geceden beri kasığında sancı oldu mu, olmadıysa bu geceki dersiniz için geç kalmamışsındır inşallah canım.. yumurtanda tam kıvamında 19 mm... benimkiler gibi deve kuşu yumurtasına dönmezler inşaallah 26 mm olunca insan çatladı mı diye kara kara düşünüyor![]()
halevcim hayırlı olsun gız bacım.. hadi çoğu gitti azı kaldı inşaallah güzelim..![]()
gunaydınnnnnnn
herkes ıyıır ınşallah..yenı bebek haberlrı alalım ocak ayında ınşallah...
sevde bende yenı resımlr ekledım proflıme...bakmak ıstersen..sadece arkadas lıstem gorebılıyor..
bulue avcı..allah tez zamanda bebegınıı kucagınıza verıcek ınşallah..allah hayırlısını versın..zamanı çabuk gelsın bebeklerın ınşallah..
esin kız şimdi burda gördüydüm seni nere gittin.. bak ciddi ciddi teessüf ediyorum yani sen bizi gördün bizim canımız yok mu gız bacım.....
rana aynı şey senin içinde geçerli
koyun bakem yoluk pozlarınızdan![]()
çok sağol canım inşl rabbim daha fazla aratmadan yollar meleğimi
sevdecim deldirdin geldin dimi postu bende tahlil verdim geldim ranacım maşallah yumoşuna dünü es geçmişsiniz ama bugün yüksek bir performans sergileyn derim ben halevcim 4.iğnede gitti şekerim hayırlı olsu her geçen güne bebişe biraz daha yakşaıyosun ha adacım sen nerelerdesin napıyosun
canımcım resimlere bakıyodum halevle nara çok acıktı karnımı doyurayımda gelince koyayım olmamı
gül tabi şekerim mevlam hep güldürsün inşallahay kuzum iyi güldürdün benidün ki yaprak dökümünden sonra bu iyi geldi
he canım deldirdim geldim.. kolum gene mosmor olacak .. pek renkli bi hatun olcem bugünçok sağol canım inşl rabbim daha fazla aratmadan yollar meleğimi
sevdecim deldirdin geldin dimi postu bende tahlil verdim geldim ranacım maşallah yumoşuna dünü es geçmişsiniz ama bugün yüksek bir performans sergileyn derim ben halevcim 4.iğnede gitti şekerim hayırlı olsu her geçen güne bebişe biraz daha yakşaıyosun ha adacım sen nerelerdesin napıyosun
canımcım resimlere bakıyodum halevle nara çok acıktı karnımı doyurayımda gelince koyayım olmamı
canım çok teşekkür ederim herkese
evet bakalım bu aksam deneme yapalım barı bu aksamı bos gecırmeyelım
gıymatlım evet bu doktora ılk defa gıttım bayandı cok guzel gectı muayenem valla hep buna gıderım herhalde ama 7 de gıttım hastaneye 9,30 da muayene olabıldım hem hastası cok bayanın hemde acıl bır dogum geldı onı bekledık
anadolu yakasında oturanlara tavsıye edebılırım yanı
bu arada resmımı koyuyorum ben yalnız bıraz eskı resım yenı resımlerımden bu pc de yok idare ediverin artık![]()
ben resmi koydum ama gözükmüyor diyor
siz görebiliyormusunuz???
Sevdecim ben de pek giremedim bu arada haftaya gidiyorum ya kursa işlerimi toparlamaya çalışıyorum. Ada nerde hakkaten resim koyma diyince uçtu gitti nedense. Ben de hemen bakıp geliyim resimlere
güle güle git gel dicektim ama gelmişsin bile sevdecimKızçelerim hepinize hayırlı sabahlar... Ben progesteron ve prolaktin tahlilleri için postu deldirmeye gidiyorum.. Gelince görüşürüz inşallah... öptüm sizi hadi bakem :79:
canlarım 4.iğnemide vuruldum geldim çok şükür gerisi diğer iğnelere inşallah tez vakitte geçer gider bu telaş:96:
ay koptum deve kuşu benzetmenekızlar hiç toplanamadınız mı ben yokken... aklıma geldiniz hastanedeyken dedim şimdi bunlar car car konuşurlar benim iflahımı keserler okumaktan .. ama korktuğum başıma gelmedi
halev nar rana sizlerede günaydın.. evet kan verdim geldim kızlar.. kanı alan hemşire pek meraklıydı.. adetlerin mi düzensiz neden bu tahlillere ihtiyacın oldu, kaç yıllık evlisin, ilk bebende mi tedaviyle oldu, hangi doktora gidiyorsun, tüp bebek mi yaptırcaksın ayyy
1 dakkalık kan verme işinde tüm geçmişimi döktüm yani kızlar iyi mi
rana seninde yumoşlar boy vermiş canım ilk kez mi gittin bu doktora? bayan mı nasıl davrandı sana?
dün geceden beri kasığında sancı oldu mu, olmadıysa bu geceki dersiniz için geç kalmamışsındır inşallah canım.. yumurtanda tam kıvamında 19 mm... benimkiler gibi deve kuşu yumurtasına dönmezler inşaallah 26 mm olunca insan çatladı mı diye kara kara düşünüyor![]()
görünmüyor canım seninkiler
herkese günaydınnnnnn, accık fazla mı uyudum neama nasıl dinlenmişim wallaha çok iyi geldi bu uyku
güle güle git gel dicektim ama gelmişsin bile sevdecimhayırlı sonuçlar alırız inşallah, doktora ne zaman gidiceksin şimdi?
ohh 4. iğnemizde bitti, kaldı 6 tane, sular seller gbi onlarda geçsin, sonra gelsin bebişler
ay koptum deve kuşu benzetmene, sen çok yaşa emi
albumler kısmında resim var ama uzerini tıklayınca içerde resim yok diyor neyi yanlış yapıyorum acaba???
yıldız canım bu güzellik uykusu mu dicem ama yeterince güzelsin şekerim 5 saat sonra hava kararacak gün bitti izin su gibi akıyor uykuyla geçirme zamanını dicem canımcım![]()
canım önce albüme resim ekle butonuna basıp dosya ekle butonuna basıyorsun. resmi kendi bilgisayarından seçtikten sonra upload files butonuna basıyorsun ve o mavi olup aktarım tamamlanınca içeriği ekle yazısına basıyorsun. ahanda oldu![]()
inşallah hayırlı haberlerl dönersin canım bence gitmiştir kistein.. hatta bugün sana el sallayan yumoşlar bile görebilirsinnnay canım benim o senin güzelliğin, çok teşekkür ederim. walla izin bitti bile haklısın ama sabah eşime kaltım kahvaltı hazırladım, birazcık döndüm tabii hemen uyuyamadım, sonra uyuyunca kalmışım bu saate wallaayy daha doktora gidicem walla dualarınızı eksik etmeyin canlar, kalan kistte gitmiş olsun ve yumoşlarım büyüsün noolur:44:
az sizle lak lak edem, sonra az gezmeye çıkarım sonrada doktora.. ooh bugünü de bitiririm![]()
aynen dediğin gibi yapıyorum
sonra profılde albumde resmı goruyorum uzerıne tıklıyorum resım yok dıyor ama halbukı resmı goruyorum orda
offff
nıye olmadıkı ya