• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ayy kıyamam sana ağladın mı :59: ben hiç beğenmedim canım ama finali bunca sene izle pat adam gitsin, çok üzüldüm ve sinir oldum yanee :18::18:
bugünlük gittim canım halettim işimi yarın sorun olmazsa evdeyim inşallah:32: vakit kaybetmeden yükle fotolarını çatlıcaz haaa :52:

ağladımya ali rıza bey öldü diye bide sedef gelip elini öptüya orda çok duygulandım ağladım .işini hallettiğine sevindim bakalım artık müsait anımda yüklerim bende:63: küsüm size

ağladımya ali rıza bey öldü diye bide sedef gelip elini öptüya orda çok duygulandım ağladım .işini hallettiğine sevindim bakalım artık müsait anımda yüklerim bende:63: küsüm size
evet walla o bölümleri beni de duygulandırdı wallaha :59: aa ne küsmesi şeker ya, accık muhabbet ettik o kadar kızlarla :26:

tmm tmm şaka yaptım benim eşim hele ekstra bi nazlı sanırım

ay sorma esincim benimki de öyle, allah eksikliklerini göstermesin ama bi hasta olsun dünyadaki tek hasta oymuş gibi davranır ve bi naz bi naz anlatamam :1: başkasıyla konuşur bişeyi yok beni görünce sesi falan değişir, hep onla ilgileneyim ister :53: ahh bu erkekler bize nazlı derler ama bizden beterler maşallah :52:

Son düzenleme:
ay sorma esincim benimki de öyle, allah eksikliklerini göstermesin ama bi hasta olsun dünyadaki tek hasta oymuş gibi davranır ve bi naz bi naz anlatamam :1: başkasıyla konuşur bişeyi yok beni görünce sesi falan değişir, hep onla ilgileneyim ister :53: ahh bu erkekler bize nazlı derler ama bizden beterler maşallah :52:

valla bnde bi bana gelen numunelik sanıyodum geneli öyleymiş demekki dediğin gibi allah eksikliklerini göstermesin napalım nazlansınlar bakalım bide eşim diyoki dün hstalandımya tmm canım sıkma canını napalım bizimki çok nazlı diye kime çekmiş acep

valla bnde bi bana gelen numunelik sanıyodum geneli öyleymiş demekki dediğin gibi allah eksikliklerini göstermesin napalım nazlansınlar bakalım bide eşim diyoki dün hstalandımya tmm canım sıkma canını napalım bizimki çok nazlı diye kime çekmiş acep

hahaha sana çekmiş diyeydin şekerim :1::1::1:

gunaydınnnnnnn
herkes ıyıır ınşallah..yenı bebek haberlrı alalım ocak ayında ınşallah...

sevde bende yenı resımlr ekledım proflıme...bakmak ıstersen..sadece arkadas lıstem gorebılıyor..

bulue avcı..allah tez zamanda bebegınıı kucagınıza verıcek ınşallah..allah hayırlısını versın..zamanı çabuk gelsın bebeklerın ınşallah..

Son düzenleme:
günaydın bacılarım yanee sizde akşam akşam döktürmüşsünüzzz

3 resim ekledim bacılar bakın bakemmm hemi de yurtdışı fotolarımdan ekledim size çünküm en son çekildiğimiz onlardı

ay bacım maşallah diyeyim pek yakışmışsınız Allahım mutluluğunuzu daim etsin ve bebişle taçlandırsın inşallah canım

ayyyyyy bende çok duygulandım o anlarda ağladım iyiki kocişim uyuyordu ayyyy zaten ne zamandır doluydum bu finalde sebep oldu:84:

Kızçelerim hepinize hayırlı sabahlar... Ben progesteron ve prolaktin tahlilleri için postu deldirmeye gidiyorum.. Gelince görüşürüz inşallah... öptüm sizi hadi bakem :79:

Kızçelerim hepinize hayırlı sabahlar... Ben progesteron ve prolaktin tahlilleri için postu deldirmeye gidiyorum.. Gelince görüşürüz inşallah... öptüm sizi hadi bakem :79:

hadi bakem canım umarım sonuçlar iyi çıkar canım

herkeslere günaydın,

arkadaslar dün akşam gittim doktora ve artık hep bu doktora gıderım herhalde cok memnun kaldım alttan muayenede gecenkı gıbı kotu gecmedı yumurtama baktı 19 mm olmus :52:
ben bu ay yumurtlamadım sanıyordum neysekı ılıskı recetesı yazdı sonra ayın 4 u yada 7 sınde gel bır daha bakalım dedı
ama dun aksam da ılıskı vardı ama olmadı :5: ben gec geldım hastaneden sonrada esım gec geldı olmadı ya neyse bugün inşallah:16:

offf narcımın resımlerını de gordum cok tatlısın seker

bende resımlerımı koyacagım ama ada ve esın de koymamıs hepberaber koyalım barı
bırde koyduktan sonra sılebılıyormuyuz bır daha????

herkeslere günaydın,

arkadaslar dün akşam gittim doktora ve artık hep bu doktora gıderım herhalde cok memnun kaldım alttan muayenede gecenkı gıbı kotu gecmedı yumurtama baktı 19 mm olmus :52:
ben bu ay yumurtlamadım sanıyordum neysekı ılıskı recetesı yazdı sonra ayın 4 u yada 7 sınde gel bır daha bakalım dedı
ama dun aksam da ılıskı vardı ama olmadı :5: ben gec geldım hastaneden sonrada esım gec geldı olmadı ya neyse bugün inşallah:16:

günaydın canım ne güzel büyümüş yumoşun öle maşallah umarım çatladığınıda görürüz de bi bebiş haberi vermek nasip olur canım, bu arada yüklediğin her resmi silebilirsin sorun olmaz

bencede gidin hayatım, böyle durumlarda tek doktora gitmek riskli bence, çünkü sonuçta ameliyat bu, belkide gerek yoktur bile boşu boşuna eziyet çekmeyin derim ben:34:

3 ila 5. günü gitsen daha iyi olur canım, beni doktorum öyle çağırmıştı

saolasın sevdecim, bi de eczaneye bakayım ben o zaman yarın

hah konuştuğun çok iyi olmuş canım, benimde aklımdaydı naptı ki acaba diye :26: tahlillerini yaptırda götür bakalım güzelim, walla canım inan bi bilgim yok ne zaman yaptırman gerektiği ile ilgili.. ama doktorun yarın yada öbür gün dediyse vardır bi bildiği, yarın falan yaptır olmazsa hayatım:34:

canım gitmeden bi ara randevu al istersen tatilde olabilirler yılbaşı nedeniyle

şeker ne güzel şeysin sen ööle, maşallah diyeyim tü tü tü :34: yorumlarımı ordan da yazdım burdanda ileteyim dedim:52:
sağol canım benim o senin güzelliğin zaten topicimiz güzeller kervanı gibiymiş maşallahhhh
ay ya rabbimmm yetişin komşular nar resimlerini ekledi :64: topişimizin şeker kızı görücüye çıkıyorrr :65:
narcım hepiciğine baktım şekerim ... mevlam güzelliğine güzellik katsın.. eşinle aranızdaki aşkı arttırsın... yavrucuklar katsın yuvanıza inşaallahhhhhhhhhhhhhhh :24:
ay yirim ben seni amin canım hepimizin işallah :16: bu gezide pek de bakımlı olamadım daha güzel resimler bulup eklerim sonra :12:
gız bacım benim kendi eklediklerim temmuz ayındandı.. son halim accık daha tombiş galiba :26: büyüdüm hafiften :27:
bi ara eklerim bakim :1:
ayol sen hepten büyüsen nolur çıtı pıtı bi hatunsun kimse demezki bu kadının kaç yaşında kızı var ablası sankimm ay ne güzellll
son bölümünü mü verdiler.. külliyen bitti yani öyle mi.. hadi gözünüz aydın :52:
:64::64: bence de hayatım hiç bitmicek sandım ben de hiç izlemedim ama fragmanları yetiyodu bana tam acılı arabeskk
burdayım burda ne çık unutması hızınıza yetişmeye çalışıyorum anam bu ne yazdıkça yazmışsınız insan beni düşünmezmi bu kız bize nasıl yetişecek kocasıda hasta felan diye yataktayım kocişim yanıöda yatıyor ben size laf yetiştiriyorum
heee sen öyle kaçar gidersen oturur okursun saatlerce :63::1:
yaa küsme kızzzz tamam sen yokken daha az konuşuruz bundan sonra sen beni düşün 3 hafta yokum 3 gün eve kapanır okurum artık :14: neyse ama ilk haftanın sonunda h.sonu gelcem muhtemelen o zaman açığı kapatırım biraz
hehehehe aynen yani bu kadar benim kocişimi tarif edebilirdin canım :52:
gunaydınnnnnnn
herkes ıyıır ınşallah..yenı bebek haberlrı alalım ocak ayında ınşallah...

sevde bende yenı resımlr ekledım proflıme...bakmak ıstersen..sadece arkadas lıstem gorebılıyor..

bulue avcı..allah tez zamanda bebegınıı kucagınıza verıcek ınşallah..allah hayırlısını versın..zamanı çabuk gelsın bebeklerın ınşallah..
günaydın canım ben de ekliyim seni yoksan listemde seni de görelim şekerim duaların içinde sağol canım sen de kucağına al sağlıkla işallah
günaydın bacılarım yanee sizde akşam akşam döktürmüşsünüzzz

ay bacım maşallah diyeyim pek yakışmışsınız Allahım mutluluğunuzu daim etsin ve bebişle taçlandırsın inşallah canım

ayyyyyy bende çok duygulandım o anlarda ağladım iyiki kocişim uyuyordu ayyyy zaten ne zamandır doluydum bu finalde sebep oldu:84:
sağol şekerim hepimizin mutluluğu daim olsun küçük meleklerle tez zamanda
ayy hadi delin de gel şekerim hayırlı haberlerle
herkeslere günaydın,

canım çok sağol senden de bekliyoruz foto. biz görünce silebilirsin istersen.
çoksevindim doktrouna ısınmana yumoşlar da büyümüş şükür şimdi çalışma vakti :23:
bu ay ben çalışamadığımdan sizinkileri takip etmekle yetiniyorum. :59: zaten hala kanamam bitmedi tamamen ara ara geliyo kahve tonlarda

canlarım 4.iğnemide vuruldum geldim çok şükür gerisi diğer iğnelere inşallah tez vakitte geçer gider bu telaş:96:

kızlar hiç toplanamadınız mı ben yokken... aklıma geldiniz hastanedeyken dedim şimdi bunlar car car konuşurlar benim iflahımı keserler okumaktan .. ama korktuğum başıma gelmedi :52:

halev nar rana sizlerede günaydın.. evet kan verdim geldim kızlar.. kanı alan hemşire pek meraklıydı.. adetlerin mi düzensiz neden bu tahlillere ihtiyacın oldu, kaç yıllık evlisin, ilk bebende mi tedaviyle oldu, hangi doktora gidiyorsun, tüp bebek mi yaptırcaksın ayyy :63:
1 dakkalık kan verme işinde tüm geçmişimi döktüm yani kızlar iyi mi :1:

rana seninde yumoşlar boy vermiş canım ilk kez mi gittin bu doktora? bayan mı nasıl davrandı sana?
dün geceden beri kasığında sancı oldu mu, olmadıysa bu geceki dersiniz için geç kalmamışsındır inşallah canım.. yumurtanda tam kıvamında 19 mm... benimkiler gibi deve kuşu yumurtasına dönmezler inşaallah 26 mm olunca insan çatladı mı diye kara kara düşünüyor :27:

Back