• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ada ve nar ortalıktan kayboldular.. özellikle ada saatlerdir yok :26:

ada dünde yanlızdı sanırım iş yerinde patronları yurt dışındalardı o yüzden koşturuyordu bugünde öle olabilüüüüüü nar da zaten kurs için gideceğinde hem üzgün hemde onun için bişiler yapılıyorsa meşgul olabilüüüüüüü

ha şöle kendüne gel azcık düverim:57: güzel düşün güzel olsun
ay bende cuma için heyecanlıyım arkidişler vereceğim kanda östrojene bakıyorlarmış yani yumoşların en az 13-14mm olması gerekiyormuş belli bi rakam varmış onun üzerinde olursa yumoşları baskılamak için cedrotide iğnesine başlayacakmışım gonal f ile aynı zamanda :52::52:

daha neler duyacağız.. yumurtaların çok büyümesini istemiyorlar yani öyle mi... bide bu yumurta toplama işlmi nasıl yapılıyormuş halevcim ya :26:

ben sana arkadaşlık teklifi gönderdim canım

evet haklısın canım.. ama ister istemez insanın aklına geliyor.. inşallah tekrar verecek rabbim...

haklısın tabi insanın aklına geldikçe üzülür, ama ddiğim gibi rabbim sana tekrar verecek hayırlısıyla meleğini:49:

bu arada bana da takma ad olarak rana dıyebılırsınız

bu arada yıldız sen anadolu yakasında bır doktoramı gıdıyorsun avrupa yakasında mı
yanlıs hatırlamıyorsam anadolu yakasında oturuyordun avrupa yakasında calısıyorsun demı???
canım evet ben anadolu yakasında oturuyorum ve işim de avrupa yakasında veeee doktorumda avrupa yakasında :53: sürekli köprü geçiyorum yanii :34::34: sen de istanbulda mısın canım?

ha şöle kendüne gel azcık düverim:57: güzel düşün güzel olsun
ay bende cuma için heyecanlıyım arkidişler vereceğim kanda östrojene bakıyorlarmış yani yumoşların en az 13-14mm olması gerekiyormuş belli bi rakam varmış onun üzerinde olursa yumoşları baskılamak için cedrotide iğnesine başlayacakmışım gonal f ile aynı zamanda :52::52:
inşallah istenilen büyüklükte çıkar canım, fazla uğraştırmazlar seni

daha neler duyacağız.. yumurtaların çok büyümesini istemiyorlar yani öyle mi... bide bu yumurta toplama işlmi nasıl yapılıyormuş halevcim ya :26:

ayyy kuzum en fazla 18 mm olması gerekiyormuş yumoşların sanırım 13-14 mm olunca hemen büyümeyip diğerleriyle aynı oranda büyümesini daha sonra hepsinin birlikte çatlamasını istedikleri için 13-14mm olanları baskılıyorlar diye düşündüm bende güzelim ayyyy bu yumoş toplama işi nasıl oluyor bilmiyorum açıkcası dur melteme sorayım

canım evet ben anadolu yakasında oturuyorum ve işim de avrupa yakasında veeee doktorumda avrupa yakasında :53: sürekli köprü geçiyorum yanii :34::34: sen de istanbulda mısın canım?

evet canım bende istanbul anadolu yakasındayım

Sevdecim yumoşları toplama işleminde anestezi uyguluyorlarmış neyseki hissetmicem :82:

Sevdecim yumoşları toplama işleminde anestezi uyguluyorlarmış neyseki hissetmicem :82:

ay iyi hadi canım yaa.. inşallah sıkıntısız bi şekilde geçirirsin o dönemi de...

kızlar benim biraz evle ilgilenmem gerekiyor gelirim yine..
nbbu arada doktoru aradım şu an yerinde yokmuş. gelince beni arıcakmış yardımcısı öyle dedi... bakalım gelişmeleri yazarım size :79:

ay iyi hadi canım yaa.. inşallah sıkıntısız bi şekilde geçirirsin o dönemi de...

nbbu arada doktoru aradım şu an yerinde yokmuş. gelince beni arıcakmış yardımcısı öyle dedi... bakalım gelişmeleri yazarım size :79:
kolay gelsin canım sana, dr unla konuşunca muhakkak yaz, merakta bırakma bizi

inşallah kuzum inşallah kolay ve sağlıklı bi şekilde atlatır evlatlarımıza kavuşuruz, tamam canım sen işlerini hallet bakem umarım dönüş yapar drun haberlerini bekliyossssssssss

halevcim, karışımı nerden aldınız diye sormuştum canım ama görmedin herhal :26: bende alsam mı die düşünüyorumda:53:

halevcim, karışımı nerden aldınız diye sormuştum canım ama görmedin herhal :26: bende alsam mı die düşünüyorumda:53:

ayyyy pardon Yıldızım görmedim eşim aktardan ve lokman hekimden değilde bu karışımların satıldığı ayrı bi dükkanlar oluyor hatta parfüm falan da satılıyor öle bi yerden almıştı canım başka markalarıda vardı bizim aldığımızın

ayyyy pardon Yıldızım görmedim eşim aktardan ve lokman hekimden değilde bu karışımların satıldığı ayrı bi dükkanlar oluyor hatta parfüm falan da satılıyor öle bi yerden almıştı canım başka markalarıda vardı bizim aldığımızın

çok yazı olunca görmediğini tahmin ettim hayatım. ya bi aktara bakayım, olmadı sora sora bulurum :44:
hoş böle bişi de kime sorulur bilmem ama :1:

çok yazı olunca görmediğini tahmin ettim hayatım. ya bi aktara bakayım, olmadı sora sora bulurum :44:
hoş böle bişi de kime sorulur bilmem ama :1:

aktarda ve lokman hekimde kesin bulursun canım, ama biz lokman hekime sorduğumuzda 30tl demişti yanlış hatırlamıyorsam öteki yerede çok önceden sormuştuk gittik ordan aldık ne vericem o kadan para kuzum 12tl'lik durukene dimi amaaaaaa dikkat et heryerde farklı fiyatlarda satılır canım

aktarda ve lokman hekimde kesin bulursun canım, ama biz lokman hekime sorduğumuzda 30tl demişti yanlış hatırlamıyorsam öteki yerede çok önceden sormuştuk gittik ordan aldık ne vericem o kadan para kuzum 12tl'lik durukene dimi amaaaaaa dikkat et heryerde farklı fiyatlarda satılır canım
doğru diosun canım 12 tl ye almak varken nie 30 a alasınki, kim ne tutturursa işte

senin doktorun nerde

benim doktorum yok tam olarak ya oyle bır sıkıntım var benımde
ben yumurta takıbı ıcın her zaman ısyerınden ızın alamıyorum o yuzden aksamları gıdıyorum
sımdı erdem hastanesıne gıdecegım bugun bakalım ınsallah memnun kalırımda buraya devam ederım genelde aksamları erkek oluyor dıger hastanelerde o yuzden burayı tercıh ettım bakalım ınsallah ıyıdır

arkadaslar ya birşey soracağım kafama takıldı

şimdi doktora gidiyoruz ya ben tabi sürekli başka hastanelere gittiğim için:17:
bu alttan muayenede ultrason cihazının markasına modeline göre herhalde alltan muayene edilen şeyin büyüklüğü değişiyor benım gecen gıttıgım hastanede eskı bır model vardı cok buyuk geldı benım gozume ve canımıda cok yaktı :17:
ama sankı daha eskı gıttıgım bır hastanedekı daha kucukdu
gercekten oyle mı yoksa bana mı oyle gelıyor???

arkadaslar ya birşey soracağım kafama takıldı

şimdi doktora gidiyoruz ya ben tabi sürekli başka hastanelere gittiğim için:17:
bu alttan muayenede ultrason cihazının markasına modeline göre herhalde alltan muayene edilen şeyin büyüklüğü değişiyor benım gecen gıttıgım hastanede eskı bır model vardı cok buyuk geldı benım gozume ve canımıda cok yaktı :17:
ama sankı daha eskı gıttıgım bır hastanedekı daha kucukdu
gercekten oyle mı yoksa bana mı oyle gelıyor???

bana hiç öle olmadı canım hep aynı gibi ama her muayenede farklı oluyor benimkisi birinde acıyor diğerinde rahat alıyor bende onu anlamadım canım

Back