arkadaşlar varikosel hakkında bir bilgisi olan var mı?
canım burdan bir bak istersen VARİKOSEL HASTALIĞI: Nedenleri, belirtileri, tanısı ve tedavisi | BizimDoktor
ben daha önce duymadım hiç...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar varikosel hakkında bir bilgisi olan var mı?
bugün öğrendik daha varikosel olduğunu....ne yapacağız onuda bilmiyoruz kiii....:44:
canım burdan bir bak istersen VARİKOSEL HASTALIĞI: Nedenleri, belirtileri, tanısı ve tedavisi | BizimDoktor
ben daha önce duymadım hiç...
kızlar benim yeemek yapmam lazım artık akşama da giremem heralde dizi izlicem osmanımı bırakamambitince bi bakarım size öptüm hepinizi çok
canım sağol şimdi inceliyorum..ameliyat dedi..ama nasıl bir ameliyat..insanın başına neler geliyor anlatmamış...
kızçelerim epeyce döktürmüşsünüz maşaallah
benim ağrılarım hala devam ediyor.. karnımın üstüne elimi koysam bile acıyor bişeyler deyin![]()
kızlarr bende çıkıyorum...benimki çay istedi...yapymhemencik.. belki daha sonra yeniden gelebilirim...
evet baya döktürmüşsünüz ya oku oku anca bitirdim yaniii ayrıca bende kahve yapmaktan anlamamsevdecim bilmeden üşütmüş olabilirmisin ki bi drunu arasanda durumunu söylesen olmaz mı en azından yön gösterir
kızçelerim epeyce döktürmüşsünüz maşaallah
benim ağrılarım hala devam ediyor.. karnımın üstüne elimi koysam bile acıyor bişeyler deyin![]()
esincim ne güzel eşin senin ruh haline göre merhametli davranıyor.. kıymetini bil güzelim.. her erkek bu kadar hassas olmaz:81:
ahhh ahh kelin melhemi olsa kendi başına sürer hesabı benimde belim kopacak gibi ağrıyor ne hallere düştükya bebek istiyoz diye kendi vücudumuzu tanıyamaz olduk evet canım baya döktürdük akşam kalabalıktıkya
sağol canım kıymetini bilmez olurmuyum inanın bebek gibi bakıyorum eşime ilgileniyorum bi yeri felan ağrısa görseniz yatarken bazen uyanır nefes alışını konturol ederim o derece zaten diyorum benim bebek olsa ikinci olacak sen varsın ilk olarak diye allah mutluluğumuzu daim etsin inşl hepimizinde ve bu mutluluğa bi mutluluk daha katsın yeni yılda eşimden evlat nasip etsin inşl
halevcim üşütmüş olsam akıntıyla filan belli olur mu? :26:
sağol canım kıymetini bilmez olurmuyum inanın bebek gibi bakıyorum eşime ilgileniyorum bi yeri felan ağrısa görseniz yatarken bazen uyanır nefes alışını konturol ederim o derece zaten diyorum benim bebek olsa ikinci olacak sen varsın ilk olarak diye allah mutluluğumuzu daim etsin inşl hepimizinde ve bu mutluluğa bi mutluluk daha katsın yeni yılda eşimden evlat nasip etsin inşl