Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

bugün öğrendik daha varikosel olduğunu....ne yapacağız onuda bilmiyoruz kiii....:44:

kısmetya bakalım çatır çatır doğurursak doğururuz yoksa çıtır çıtır deneriz bi canım bende 8ayda gittim ama benim zaten o ara eşimde sperm yoktoki konturola amaçlı hele bi gideyimde bendede bişe varsa beraber tedavi oluruz niyetiyle gitmiştim bişe çıkmamıştı şimdi eşim normale döndü bende perşembeye gidince anlicaz doktor araştırıyorum doktorrrrr

kızlar benim yeemek yapmam lazım artık akşama da giremem heralde dizi izlicem osmanımı bırakamam bitince bi bakarım size öptüm hepinizi çok

kızlarr bende çıkıyorum...benimki çay istedi...yapymhemencik.. belki daha sonra yeniden gelebilirim...

tmm kızlar üle güle bende çıkıyorum birazdan anneciğime gidicem osmanıda orda izlerim görüşürüz sonra

kızçelerim epeyce döktürmüşsünüz maşaallah
benim ağrılarım hala devam ediyor.. karnımın üstüne elimi koysam bile acıyor bişeyler deyin

benim ağrılarım hala devam ediyor.. karnımın üstüne elimi koysam bile acıyor bişeyler deyin

evet baya döktürmüşsünüz ya oku oku anca bitirdim yaniii ayrıca bende kahve yapmaktan anlamam sevdecim bilmeden üşütmüş olabilirmisin ki bi drunu arasanda durumunu söylesen olmaz mı en azından yön gösterir

kızlarr bende çıkıyorum...benimki çay istedi...yapymhemencik.. belki daha sonra yeniden gelebilirim...

canım varikosel ameliyatının pek bi faydası olduğunu duymadım ben, bize direk tüp bebek dediler bi dra sorduğumuzda bu değerini gören bi başka dr para için varikosel diyebilir ama varikosel ameliyatının pek faydası yok demişti

halevcim üşütmüş olsam akıntıyla filan belli olur mu? :26:

esincim ne güzel eşin senin ruh haline göre merhametli davranıyor.. kıymetini bil güzelim.. her erkek bu kadar hassas olmaz:81:

ahhh ahh kelin melhemi olsa kendi başına sürer hesabı benimde belim kopacak gibi ağrıyor ne hallere düştükya bebek istiyoz diye kendi vücudumuzu tanıyamaz olduk evet canım baya döktürdük akşam kalabalıktıkya

esincim ne güzel eşin senin ruh haline göre merhametli davranıyor.. kıymetini bil güzelim.. her erkek bu kadar hassas olmaz:81:

sağol canım kıymetini bilmez olurmuyum inanın bebek gibi bakıyorum eşime ilgileniyorum bi yeri felan ağrısa görseniz yatarken bazen uyanır nefes alışını konturol ederim o derece zaten diyorum benim bebek olsa ikinci olacak sen varsın ilk olarak diye allah mutluluğumuzu daim etsin inşl hepimizinde ve bu mutluluğa bi mutluluk daha katsın yeni yılda eşimden evlat nasip etsin inşl

evet canım ya şekilden şekile girdik hakkaten..
bu klomen kilo mu aldırıyor yaa ben iyice yarmagül gibi olmaya başladım.. hormon ilaçları kilo yapar derlerdi klomen de mi onlardan sayılıyor acep :26:

aminn canım ne kadar güzel bir dua bu

halevcim üşütmüş olsam akıntıyla filan belli olur mu? :26:

ay canım ilk defa duydum bölesini üşütünce ne alaka akıntıyla

ayyy maşallah canım allah bozmasın her daim böle devam ettirsin bide meyvenizi en kısa zamanda versin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…