• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

başladı canımcım başladı

canım ben bundan7ay önce gittim bi problem varmı diyeadetin 4.günü gittim yumurtalıklarımda bi sıkıntı görmedi yumurtlaman iyi 12.günü gel büyüklüğüna balkalım dedi gittim o zamanda ya 18ya 20mldi ikisinden biri tam hatırlayamadımşimdi gittğimde alttan bakacakya kendimi ahzırlamam gerek o yüzden sordum size ne zaman gideyim diye ben doktor araştırmasına geçim bu akşam

aslında o zaman normalmiş herşey.. büyük ihtimal şimdide normaldir canım..
o alttan bakma meselesi hepimizin kabusu ama ne yapalım kaçış yok canım be :57:

böyle yapıyorsan çok güzel olması lazım zaten şekerim köpüklü falan olur kahvesini de bol koydun mu.
daha ne bekliyodun ki ayolll :76:

böyle yapıyorsan çok güzel olması lazım zaten şekerim köpüklü falan olur kahvesini de bol koydun mu.
daha ne bekliyodun ki ayolll :76:

bazı alışveriş merkezlerinde kahve restorantları var ya önlerinden geçerken buram buram kokuyor... ben onu yakalamaya çalışıyorum haddim olmayarak :27:

evet canlar kahvesini bende bol koyarım o zaman tadı çıkıyo tevesi fazla olunca

tamma kızlar eşimle karar verdik perşembe öğlen için randevu alacam önce bir doktora karar vereyimde sağolsun eşim bugün işten erken geldi benimle ilgilenmek için neyseki iyiym toparlandım

narcım inşl arkadaşım dediğin gibi bu normal bir gecikmedir bi sıkıntı yoktur

aslında o zaman normalmiş herşey.. büyük ihtimal şimdide normaldir canım..
o alttan bakma meselesi hepimizin kabusu ama ne yapalım kaçış yok canım be :57:

ay sorma evdecim alttan bakma konusu hepimiz için kötü bi durum ama bebişcikler için katlanıoruz napalım :26:

bazı alışveriş merkezlerinde kahve restorantları var ya önlerinden geçerken buram buram kokuyor... ben onu yakalamaya çalışıyorum haddim olmayarak :27:

ohoooo sen bizi aşmışsın bacım desene o zaman. yahu onlar filtre kahve falan da yapıyorlar ya o koku onla karışıyordur sırf türk kahvesi değildir yani ilahi ayol hatun devrim yapmaya çalışıyormuş biz de saf saf bir kaşık şeker bi kaşık kahve diyip duruyoruz :9::9:

kız döverim sizi rahim filminden yeni çıkmış kadının yanında alttan muayene kötü falan denir mi bana alttan neler neler yaptılar ahh aklıma geldikçeeee vefasız hain sol tüpüm

evet canlar kahvesini bende bol koyarım o zaman tadı çıkıyo tevesi fazla olunca

tamma kızlar eşimle karar verdik perşembe öğlen için randevu alacam önce bir doktora karar vereyimde sağolsun eşim bugün işten erken geldi benimle ilgilenmek için neyseki iyiym toparlandım

narcım inşl arkadaşım dediğin gibi bu normal bir gecikmedir bi sıkıntı yoktur

oohh şimdi eşine de bir kahve yap karşılıklı için canım :68: bak ne güzel seni düşünüp erken gelmiş. hiç canını sıkma hiçbişi çıkmayacak inşallah, biraz fazla stres yapıyoruz o da geciktiriyor olabilir. doktorum öyle demişti kafaya takmak bile ya erken getirir ya geç... ama ne yapalım takmadan da olmuyor ki :26: az rahat olmayı öğrenecez sanırım hep birlikte

kız döverim sizi rahim filminden yeni çıkmış kadının yanında alttan muayene kötü falan denir mi bana alttan neler neler yaptılar ahh aklıma geldikçeeee vefasız hain sol tüpüm

şekerim kötü değilde kasıcı diyelim :) ama sende bebişin için katlanıosun hepimiz öyle hayatım. hayırlısıyla gelsinlerde baktırırız alttan da üsten de hahaha :1::1:

ya kızlar sizde öyle bişe yaptınızmı ben 2kez gittimya doktor alttan baktı ben çığlık çığlığayım doktorun elini felan tuttum hatta doktor tmm ben bişe yapmim al sen kendin koy onu oraya dedi bende yok ben hiç yapamam dedim hemşireside adımı sordu söyledim yanlış olmuş senin adın nazlı olmalıydı dedi benmi çok abarttım kastım yoksa sizdemi ölesiniz:17:

ya kızlar sizde öyle bişe yaptınızmı ben 2kez gittimya doktor alttan baktı ben çığlık çığlığayım doktorun elini felan tuttum hatta doktor tmm ben bişe yapmim al sen kendin koy onu oraya dedi bende yok ben hiç yapamam dedim hemşireside adımı sordu söyledim yanlış olmuş senin adın nazlı olmalıydı dedi benmi çok abarttım kastım yoksa sizdemi ölesiniz:17:

bende çığlık yoktu ama gezindikçe çok canım yanıyodu wallaha. bi de kontrolden sonra kasıklarım acayip ağrıyodu. kadına da ilk bakmaya başladığı zaman ay falan die tepki gösteriyorum tabiii :90:

oohh şimdi eşine de bir kahve yap karşılıklı için canım :68: bak ne güzel seni düşünüp erken gelmiş. hiç canını sıkma hiçbişi çıkmayacak inşallah, biraz fazla stres yapıyoruz o da geciktiriyor olabilir. doktorum öyle demişti kafaya takmak bile ya erken getirir ya geç... ama ne yapalım takmadan da olmuyor ki :26: az rahat olmayı öğrenecez sanırım hep birlikte
cancağızımın pek arası yoktur kahveyle en onu muzlu sütle beslerim genelde onunla dertleştim şimdi sizle lak lak çalıyorum o 1saat dinlenecek
şekerim kötü değilde kasıcı diyelim :) ama sende bebişin için katlanıosun hepimiz öyle hayatım. hayırlısıyla gelsinlerde baktırırız alttan da üsten de hahaha :1::1:

evet çok kasıcıı bebiş için herşey bebiş için eşim diyoki aşkım napalım bizimki çok nazlı diye bide dediki bk bişe söylicem ama üzülme tmm dedim bendekendi hastalığımı unuttum :2:sen adet oldum deyince sanki içimden bişeyler koptu dedi :14:

ay ben pek geniş gördüm kendimi o zaman bugün spekulum takılırken bile gıkım çıkmadı heee
doktora da dedim bu başıma geleceklerin en iyisi de ondan sesim çıkm ıyo dedim :96:

ay ben pek geniş gördüm kendimi o zaman bugün spekulum takılırken bile gıkım çıkmadı heee
doktora da dedim bu başıma geleceklerin en iyisi de ondan sesim çıkm ıyo dedim :96:

sen dayanıklı çıktın bacım :1: en kötü ağrın bugünkünden bile az olsun inşallah

cancağızımın pek arası yoktur kahveyle en onu muzlu sütle beslerim genelde onunla dertleştim şimdi sizle lak lak çalıyorum o 1saat dinlenecek

evet çok kasıcıı bebiş için herşey bebiş için eşim diyoki aşkım napalım bizimki çok nazlı diye bide dediki bk bişe söylicem ama üzülme tmm dedim bendekendi hastalığımı unuttum :2:sen adet oldum deyince sanki içimden bişeyler koptu dedi :14:

ayy o da çok etkilenmiş baksana, ama olsun canım hiç kendinizi üzmeyin demekki nazlı bebişiniz şuan gelmek istemiyo onu düşün. doktorunuza da gidince hayırlısıyla ocak ayında alıcaz güzel haberlerini :49:

amaninnn sözde halevle ikimiz dolduracaktık sayfaları ahh bunca saat işler peşinde koşturdum , patronlarım yurtdışında olan işler benim başıma kaldılar bacılarr:52: sinir stres kat safhadaydı çok korktum bebeciğime bişey olur diye, kızlar ne yapacağım ben bu sinirli halimi yaa:52: aman töbe bu özel sektöre iyi giriş yapıyor millet bana göre değil valla yönetici falan olmak ben kendi kabuğumda durayım masacımda oturayım :52: yemekde yiyemedim ben ya , aklımda türlü düşünceler var. Kahve sohbeti almış başını gitmiş nedir bu ya, yapın da bende içeyim şöyle.

Esincim dikkatimi çektin gelmiş seninkiler , git druna ihmal etme, narcım demişsin ya neler gördüm neler bi alttan muayene mi korkutacak, aynen şekerim aynısını ben hep diyorum , rahmime hortum mu sallamadılar, ilaç mı vermediler, spekulum mu takılmadı üstelik kaç kez, üstüne yaram mı yakılmadı abooooo:52: pişmiş tavuğa bu kadar eziyet edilmedi. Sözün kısası esincim hiç korkma demesi zor ama bizleri hatırla emi güzelim o zaman, bebiş için herşey çekilir

esincimmm eşler çok belli etmiyor ama onlar da en az biizm kada yıpranıyor bu süreçte.hele bugün ben içerde kıvranırken yazık o da kalakalmış öyle. camlı bölmeden bakıyordu içimden dedim dalıp içeri girmese barii:18:
ada sevde niye yazmıyonuz bacımm

sen dayanıklı çıktın bacım :1: en kötü ağrın bugünkünden bile az olsun inşallah
valla bacım sen iyi çıktın bide hikaye anlatıyomuşun gibi yazmışsın benim acı eşiğim çok düşüktür inşl rahim filmine gerek kalmazda gelir benim yaramaz ama kalırsada napalım el mahkum
ayy o da çok etkilenmiş baksana, ama olsun canım hiç kendinizi üzmeyin demekki nazlı bebişiniz şuan gelmek istemiyo onu düşün. doktorunuza da gidince hayırlısıyla ocak ayında alıcaz güzel haberlerini :49:

evet canım o öyle deyince gözlerim doldu ama ben sana üzmek için söylemedim dedi geri yuttum rabbim hiç birirmizi daha fazla bekletmeden ocak ayında verir inşl bebeklerimizi perşembe eşimde sperm testi yaptıracak bende giderim doktora hayırlısı olsun

Back