Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

halevcim sende üştme canım benimde gaz sorunum var sanırım ya çözemedim daha:26: eğer acımıyorsa ve öğrendiysen kendin yapabilirsin canım.

Sevdecim yok baştan kendileri dedi zaten bizler çalışırken hemen sizede alalım kirada oturmayın ne olur olmaz, ama sonra isterseniz kendi kafanıza göre alırsınız ev demişlerdi, ben o yüzden kabul ettim zaten yoksa ne kavgalar ettim eşimle ev konusunda. Eşim tek çocuk ve hala bu yaşımızda bunun zorluğunu çekiyoruz. Gerçi aynı mahallede oluruz mutlaka ,

narcım durumun çok güzel gelişmiş o kadar güzel anlatmışsınki hiç öyle abartıldığı gibi bi ağrn olmadı sanırım neyseki atlattın inşl rahim filmi sebebin olurda hamil olursun tek tüpün kapalıymış demek canım aadoktorunuda dedği gibi normal tüp bebek aşılama hepsine uygun durumun hakkınızda hayırlısı olsun

adacım o zaman sizinkiler ses etmez mi başka yere taşınıcaz deyince :26:

cuma günü kaçıncı günnüde olacaksın halevcim

5.günüm olucak canım hafta başında başlaması iyi oluyor saymak için

hayırlısı olsun canım belki dediğin gibi bu dr daha hayırlı gelir size umarım bu 2 ay içinde hamiş haberini alabiliriz Allahın izniyle canım güzel bi rahatlatma açıklaması yapmış dr aferin ona

narcım hadi gözün aydın atlattın bak. moral bozacak birşey yok lütfen rahat ol, dr ların ikisi de sorun olmaz demişler bak. hem rahim filminden sonra hamilelik şansında yüksekmiş, ohh gelsin bebişler
erkek olan doktorda rahat ettiyseniz onunla devam et, doktor çok önemli böyle konularda.

halevcim sende üştme canım benimde gaz sorunum var sanırım ya çözemedim daha:26: eğer acımıyorsa ve öğrendiysen kendin yapabilirsin canım.

benim ayaklarım ve ellerim çok zor ısınır o yüzden kocişim bana göre bi ayakkabı bulamadı bide ayaklarım küçük olduğu için ayak numaramı zor buluyoruz evet canım dün hemşire yaparken banada gösterdi hatta bugünkine de ben söyledim

adacım inşallah kendinize uygun bi ev bulursunuz hayırlısıyla.. sen eşini kimseyle paylaşmak istemiyorsun dimi.. hiç belli olmuyor

nar canım hayırlısıyla şu işide atlattın ya seni canı gönülden tebrik etmek istiyorum.. masal gibi yazmışsın okurken bööyle dalıp gittim.. Allaha şükür bebeğin kendiliğinden olabileccek durumdasın güzelim.. inşallah bu zaman zarfında ilacında etkisiyle sende hamile kalırsın hemencecik canım...
şu an nasıl hissediyorsun kendini?

kızlar kötüyüm moralim bozuk olmadı bu seferde olmadı rabbimin bize biçtiği vakti saat gelmemiş daha o kadar çok istiyodumki oldumu acaba bu sefer diye içim içimi yiyodu test yapmak itiyodum ama bişeyler dizginliyordu beni bekle diyodu biraz daha geldi kızlar hafiftende olsa yolunu açtı kırmızılar biz artık ne yapalım sperm var yumurta var günaşırı ilişki elimden başka ne gelir hep hayırlısı diyorum ağzımdnda asla düşürmem bu kelimeyi ama üzülüyorum işte elimde değil adet olduğuma mı yanim boşu boşuna günümün geçip bizleri heveslendirdiğine mi yanim geçen ayda 1hafta gecikip gelmişti o yüzden erken yapmak istemiyodum ben şimdi ne yapacam adetim düzensizleşti off allahım sen sabır ver

Narcım çok geçmiş olsun canım, çok şükür çok ağrın olmamış benim 5 dk çok ağrım olmuştu, ama iğne falanda olmuşsun ya rahatlatmıştır seni.

Sol tüpün tıkalıymış demek , inşallah bu 2 ayda hep sağdan yumurtlarsın canım, üstelik bu drla tanışmanıza da çok sevindim gerçekten belkide vesileniz olacak drun rahat olması çok güzel bişey. Bu ay çalışma olmayacak öbür aya başlayacaksınız dimi güzelim hadi bakalım ohh filmden sonra hemencik geliversin yavrucun. İnşallah vesileniz olur canım.
Yıldızcım sevde ile aynı soruyu sormuşsunuz tatlım yok belki bozulurlar ama baştan ev için bize teklif sundular zaten

arkidişlerim ben yemeğe geçiyorum afiyet olsun sizlere gelince görüşürüz

sağolun canlarım gerçekten korktuğum kadar değilmiş hatta doktor dediki sol tarafta da problem olmasa bu kadar bile basınç hissetmezdin.. zorlandı tabi o taraf. iyiki anestezi yaptırmamışım zaten acı değil de aşırı baskıydı hissettiğim.
şimdide biraz kanamam var işallah bu bikaç ay hayırlı olur bizim için vesile olur rahim filmi

ahh canım benimde öyledir, ofisimde ayaklarımın altına ısıtıcı koyuyorum zaten ben. Kaç numara giyiyorsun kız 36 falan mı ,
kim isterki eşini paylaşmak , ama bizimkiler çok düşkün ya, aynı şeyi banada yapmaya çalışıyorlarda accık ben cadı olunca çok bişey diyemiyorlar bana Narcım hakkaten şuan nasılsın ağrın sızın varmı ?

canım benim yaa demek geldi adetin dur bakalım takip et yoğunluğu nasıl olacak, esincim sen bi gitsen dra kontrole güzelim ya, hem yumurtanı takip etsin hemde bütün tahlillerini yapsın hemde bi anlat 2 aydır böle böle oldu diye. Olumsuz düşünme canım daha çok küçüksünüz Rabbim nasip edecek bütün kalbimle söylüyorum

ayy canım benimmmm:26:
ya hemen hüzne boğulma dur bakalım belki devamı gelmeyecek gülüm yaa
afiyet olsun halevcim
inşallah canımm.....

sağol canım benim şimdi rahimde falan bir ağrım yok. popom acıyo hala iğneden birde uyku yaptı ama sizlerden ayrılamıyorum bir türlü acık da kanamam var iyiyim yani
ah kuşummmm ahh kıymama ben sana çok umutlanmıştık dediklerin doğru herşey var üzerinize düşeni de yapıyorsunuz neden olmuyo diyo insan. ama işte vakti zamanı gelmemiş allahım ol dememiş daha. çok iyi anlıyorum seni can ım ama biz yanındayız elimizden geleni yapıp allaha bırakmaktan b aşka bir çaremiz yok ne yazıkki . sen de mi baktırsan tüplere canım hazır başlamışken sıradan atlatalım şunu
sağol tatlım işallah dediğin gibi sağa çalışcaz artık bakalım belkide laporoskopi deneriz ama yeni dr un dediği onla açılıp açılmayacağından emin olamayız onu yaptırana kadar tüp yaptırırsınız en son ihtimalle dedi

afiyet olsun canım biz buralardatız

esincim bozma moralini lütfen. normal olarak başladı mı yoksa leke şeklinde mi geliyor? heveslendirmek istemem ama hatırlarsan benimde bu ay lekenlenme gibi başlamıştı ilk başta, dr umu aradığımda yerleşme kanaması da olabilir demişti. o yüzden sordum kesin başladımı diye
eğer başlasa bile bu ay nasip değilmiş demekki, seni çok iyi anlıyorum, hepimiz büyük üzüntü yaşıoruz böyle durumlarda. yumurta takibi yaptırmışmıydın canım sen, bi doktoruna görünsen:44: hepimiz birbirimize destek olacağız canım, lütfen güçlü ol ve sabret, bu ay olmazsa ocak ayında inşallah güzel haberlerimizi alacağız.

nar bişeyler yedin mi güzeli bak kendine biraz.. eşinde izinli mi

evet canım aynı şeyi sormuşuz :86:, aman bozulursalar da bozulsunlar seninde bitanecik kocan, nerde nasıl mutluysan öyle hareket et cnm

nar bişeyler yedin mi güzeli bak kendine biraz.. eşinde izinli mi

evden çıkmadan sandviç yapmıştım yolda onu yemiştim eşim bodruma gitti canım yarınki şehirdışı iptal oldu. bugün bodruma gitmrsi gerekti. zaten kendi işi tatlım o yüzden izin yapma ihtimali pek olmuyo yoğunluktan. ama biraz dinleniyim güzel bi kahvaltı yapcam çayımı demleyip. geliyim de yeni çaycınla çay yap bana şekerim

adacım şu biyografini bi hazırlasan da artık ilk sayfaya assak diyorum.. topiş olarak aslında geçmişini hiç bilmiyoruz ya olsun

Allah Allah senin az olmuş ağrın canım ben ogün oturamamıştım doğru düzgün , migrenim tutmuştu ama aynı gün yaramda yakılmıştı tabi. Canım az kanaman olur normal , inşallah canım vesilen olur bu rahim filmin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…