Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

kızlar benim kasıklarımda çok sancıma oluyor.. oturup kalkarken yatarken filan..hele ki dün gece afedersiniz tuvalete kalktım karnımı tuta tuta gittim o kadar acıdı ki yürürken.. dedim ki yumurtalar çatlamadıda kiste döönüşmüş olabilir mi hala mı büyüyorlar caba deim. o kadar çok sıkıntım var yaa... ne yapayım bana bi akıl verin

kızlar biliyorum çok uzattım ama alt bölümün bi resmini gördüm yeni..
altı böyleymiş :26: üstüne tıklayın.

.

Son düzenleme:

evet canım çoğu plastik o şekilde zaten çünkü plastiği geridönüşüme kazandırmak yenisini yapmaktan daha zor. O yüzden plastiğin geri dönüşümünü yapmıyor firmalar maalesef çünkü daha masraflı ve daha zor. Tamam canım 2 sinede bak hangisi hoşuna giderse onu alırsın.

canım hangisi hoşuna gidiyorsa onu al kuzum yakında görünce belki hoşuna gitmicek hele bi eşin getirsin öle karar verisin belkim hiç beğenmicem geri vericen

evet kızlar haklısınız.. akşam ola hayr ola deyip bekliyim... :26:

sayfa başındaki sorum için ne diyorsunuz ağrıyla ilgilii

dur bakalım cnaım kötüye yorma inşallah kist değildir, yumoşun falan çatlamıştır belki ondandır yada üşüttüysen ondan da olabilir. Kasık ağrısı dimi bu , adet olacakmışsın gibi ağrı değil ?

adet olacağım zaman içime baygınlık gelir. bu öyle değil. şu an nefes alırken bile burdayım diyor..
üşüttüğümü sanmıyorum grip dolayısıyla kaç gündür kendime çok iyi bakmaya çalışıyorum canım :26:

Anladım canım inşallha kist falan olmamıştır sen yine her ihtimale karşı bol bol su iç bakalım. Aslında bu drun klomen verdiği için iğne de verseydi nasıl olurdu acaba :26:

yumoşlarından da olabilir canım ya kist olarak düşünüp çağırma canım belki bi yumoşun daha sonra çatlayacak da olabilir canım onun verdiği sıkıntıdır :26:

Anladım canım inşallha kist falan olmamıştır sen yine her ihtimale karşı bol bol su iç bakalım. Aslında bu drun klomen verdiği için iğne de verseydi nasıl olurdu acaba :26:
evet canım ben çatlama iğnesi verecekmisiniz dedim ama kendi çatlayacak dedi...
yumoşlarından da olabilir canım ya kist olarak düşünüp çağırma canım belki bi yumoşun daha sonra çatlayacak da olabilir canım onun verdiği sıkıntıdır :26:

kötü düşünmek istemiyorum halevcim ama böyle olunca aklımın bi köşesini tırmalıyor..artık duphaston kullanmaya başladım herhalde yeni yumurta kalmamıştır. bugün 18. günüm:26:

CANIM sen yinede kötü düşünme inşallah kist falan da değildir. Ne zaman gideceksin dr a ? Bi daha çağırdımı seni ?

CANIM sen yinede kötü düşünme inşallah kist falan da değildir. Ne zaman gideceksin dr a ? Bi daha çağırdımı seni ?

inşaallah değildir canım..karnım taş gibi afedersin kabız filan olursun ya öyle bi baskı var :44:

doktor adet olursanda olmazsanda 11 ocakta gelirsin dedi :26:

beklenmeyen tarihim 7 ocak gibi görünüyor canım ne kadar çok var değil miii

yok kız ne kalmışki şurda merak etme geçer hemen zaman o tarihe odaklanma şimdi sen, neden drun adet olunca gel demedi, 7 ocak yada öncesi olursan ( inşalah kırmızılar yerine bebiş gelir ) 11 ocak geç değilmi, birde başka bir yönteme geçecekmisiniz yani nasıl bi tedavi uygulayacak konuştunuzmu ?

Sevdecim ne var 7 ocak'a yaaaaaaa 11 gün var çabuk geçer merak etme kuzum
inşaallah çabucak geçer halevcim yaa.. artık siz beni oyyalıcaksınız bi şekilde :97:

canım son adet vtarihlerimi çok düzenli buldu doktor.. o yüzden yine düzenli olurum diye düşünmüşte 11 ocakta çağırmış olabilir.. eğer erken olursam ararım galiba..
yok başka bi tedavi yöntemi konuşmadık bilmiyorum ne yapacak..
sadece 2 büyük yumurta görünce "bana keşke böyle çok yumurtan oluşabileceğini söyleseydin sana klomen vermezdik " dedi (önceki klomen tedavileirndeki yumoş sayısını söylemeyi unutmuşum)
öyle işte bacılarım...:26:

bak bu dr fark etmiş senin yumoşlarını, seninkilerin maşallahı var güzelim , belkide klomensiz deneyecek bi dahaki tedaviyi. Çok merak etitm şimdi bak aşamalar nasıl olacak acaba , inşallah miniğin gelirde zahmetlere sokmaz sizi.
İnsan şöyle düşünüyor dimi canlar ya, ee yumurta var, sperm de var, o kadar hesap ediyoruz birlikte oluyoruz , neden olmuyor ? İşte Rabbimin bi bildiği var çünkü bu sorunun cevabını bizlerde bilmiyoruz. inşallah hayırlısını versin Rabbim.

oyalarız biz seni canım nede olsa sizde beni oyalayacaksınız bakalım sürecim nasıl geçicek yaaaaaaaa en az 10 gün iğne yiyecekmişim:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…