kızcazlarım ben kahvaltıya yetişemedimdışarı çıkmam gerekiyormuş anca geldim
halev canım şu an doktordasın galiba.. ne kadar heyecanlandık hadi hayırlısı bakalım ne diyecek.. nasıl oluyor bu işler sende görüp öğrenicez kültürümüz artacak bacım
adacım hala mı geceleri bakıyorsun kız Allah sana ne diyim ben.... inşallah sonuna kadar gidecek hamileliğin canım sürekli evham yapıp durma.. en hassas noktan olduğu için vesveseler burdan yaklaşıyor.. sen yeterki sağlığına dikkat et.. inşallah rabbim sahip çıkacak bebişine canım..
esin canım sendeki o rahatlık hamile olmandan kaynaklanıyor canım... bende hamile kaldığımda 6 gün geçince test yapmıştım. o kadar rahattım ki... evet sonuç negatif çıkar diyede korkuyordum ama yinede içten içe hamile olduğumu tahmin ediyordum.. seninkide o hesap yani bacım...
balla limon karıştırıp şerbet yap iç canım gribin çok ilerlemz inşallah geçmiş olsun...
yıldız evin keyfini çıkarmaya başlamışsın.. eşin izinli değil dimi.. o zaman yalnız izin nasıl yapılıyor gız bacım... gezmeye nere gidiyorsun alışveriş mi yapıcan. kimbilir ne ciciler alacaksın kendine.. oh sefan olsun..
nar şekerim evet dün sen yokkene konuşalım cümbüş yapalım dedik. daha güzel oldu kız cadoloz kimse yokken pek keyifliydi sohbet
kuzum şaka bi yana arada uğrasana .. geçen hafta sonu uğramıştın bu sefer iyice garip bıraktın bizi.. hee bide goncan şehir dışına çıkacak ya o yüzden siz birbirinize özel vakit ayırmışsınızdır şööyle en romantik tarafından
yarın için korkularında haklısın canım ama ben çoğu insanınki gibi senin tüplerininde açık olduğunu düşünüyorum.. inşallah bişey çıkmayacak arkadaşım... hem başından savmış olacaksın ne güzel... darısı tüm yaptıracakların başına...:18:
aa halevcim hoşgeldin sen de anlat bakem naptınn
canımcım hiç korkma kasmada kendini inşallah hemencik olup bitecek filminde. Bencede tüplerim açık gibi geliyor banada , ama için rahat etsin yapışıklık varsa da gitsin.ayyyyyyy iyiki bi Pazar akşamı tembellik yaptık heee bukadannn sayfa yazılır mı bacılarım helak oldum okucam diye. gene bensiz muhabbetin belini kırmışsınız
nasılsınız bakalım hepinize iyi haftalar diliyorum
Halevcim işallah her şey yolunda gider hemen mi başlıcaksın acaba iğnelere klomen yerine iğne kullancan sanırım.
Adacım ohoooo cinsiyet olmadan isimlere başlamışsın sen merak etme kuşum biz senin yavrucuğuna en güzel ismi buluruz elbirliğiyle. Bizim de kız ismi evliliğimizin başlından beri hazır erkeğe karar veremedik yıllardır
Sevdecim kahvaltıya yetişemedim valla toplantı vardı senin yumoş günlerin bitti galiba dimi ama tedbiri elden bırakmak yok sizinkileri takip ederken zaman ne çabuk geçiyor kendiminkini beklerken bi türlü geçiremiyorum zamanı:44:
Yıldız canım sen nasılsın tekrar hangi gün gidiyorsun doktora
Esinnnn şekerim sen bizi orta yerimizden çatlatırsın. Ama ne zaman hazır hissedersen o zaman yap tabi .kız ada kıskançmısın sen sana ısrar etmedik çünkü senin aşılamaydı beklenti büyüktü negatif çıkarsa bu yükü taşıyamayız diye düşündük heralde. Ama pozitif de olunca esin açısından iyice umutlandık baskı da arttı haliyle.
Ben yarın gidiyorum rahim filmine cancağızlarım çok heyecanlı ve korkuluyum.Korkum acıdan ziyade kapalı çıkma ihtimalinden kaynaklanıyo. Her ne kadar doktorum tüplerde problem olduğuna ihtimal vermesede belli olmaz. Dualarınızı benden eksik etmeyin nolur bi problem olmasın ve dayanamayacağım bir acı yaşamıyım:95:
canım inşallah eriyip yok olacak o küçük kistin, ohh izindesind emek gez toz bakalım koçişin izinde değil mi ?canım hayırlısıyla gidip geleceksin ve hiçbişeycik çıkmayacak Allahın izniyle. pozitif düşün ki herşey iyi olsun tatlım. dualarımız seninle, hiç korkma herşey yolunda gidecek.
bende hayırlısıyla perşembe tekrar gidicem canım. perşembeye kadar fitil kullanıyorum 3mm i de küçültmek için. umarım o da gider de çalışmalara başlayabiliriz bu ay:26:
sen de içini ferah tut hayatım yarın çok iyi olacak:81:
amaninnn nler oldu bakalım anlat , iğnemi vurulacaksın,bidaha ne zaman gideceksin.sağol canım evet insan her türlü endişe içinde olmadan yapamıyor
sağol canım şimdilik güzel haberlerle geldim, sende bekle birazcık daha canım ümitlerinin yıkılması daha da çok yıpratıyor insanı o yüzden bekle ne zaman istersen o zaman yap test ben genelde ne zaman test yapmaya niyetlendiysem hep bigün daha bekleyim derdim ve ertesi günü adetim gelirdi
sağol canım geldim bilemmmmmm
inşallah kuzum temennimiz öle umarım herşey yolunda gider Allahımın izniyle bebişlerimize kavuşuruz sende azcık rahat ol canaım eminim ki temiz çıkacak tüplerin ve acı yok denecek kadar 2 saniye sürüyor canım merak etme
canımcım Allahım sizede versinde ne çektiğimi bilin emikızcazlarım ben kahvaltıya yetişemedimdışarı çıkmam gerekiyormuş anca geldim
halev canım şu an doktordasın galiba.. ne kadar heyecanlandık hadi hayırlısı bakalım ne diyecek.. nasıl oluyor bu işler sende görüp öğrenicez kültürümüz artacak bacım
adacım hala mı geceleri bakıyorsun kız Allah sana ne diyim ben.... inşallah sonuna kadar gidecek hamileliğin canım sürekli evham yapıp durma.. en hassas noktan olduğu için vesveseler burdan yaklaşıyor.. sen yeterki sağlığına dikkat et.. inşallah rabbim sahip çıkacak bebişine canım..
esin canım sendeki o rahatlık hamile olmandan kaynaklanıyor canım... bende hamile kaldığımda 6 gün geçince test yapmıştım. o kadar rahattım ki... evet sonuç negatif çıkar diyede korkuyordum ama yinede içten içe hamile olduğumu tahmin ediyordum.. seninkide o hesap yani bacım...
balla limon karıştırıp şerbet yap iç canım gribin çok ilerlemz inşallah geçmiş olsun...
yıldız evin keyfini çıkarmaya başlamışsın.. eşin izinli değil dimi.. o zaman yalnız izin nasıl yapılıyor gız bacım... gezmeye nere gidiyorsun alışveriş mi yapıcan. kimbilir ne ciciler alacaksın kendine.. oh sefan olsun..
nar şekerim evet dün sen yokkene konuşalım cümbüş yapalım dedik. daha güzel oldu kız cadoloz kimse yokken pek keyifliydi sohbet
kuzum şaka bi yana arada uğrasana .. geçen hafta sonu uğramıştın bu sefer iyice garip bıraktın bizi.. hee bide goncan şehir dışına çıkacak ya o yüzden siz birbirinize özel vakit ayırmışsınızdır şööyle en romantik tarafından
yarın için korkularında haklısın canım ama ben çoğu insanınki gibi senin tüplerininde açık olduğunu düşünüyorum.. inşallah bişey çıkmayacak arkadaşım... hem başından savmış olacaksın ne güzel... darısı tüm yaptıracakların başına...:18:
hahaha sen de anladın artık benim ne cadı olduğumu tühh burdada foyam meydana çıktı
valla canım en son cumartesi girdim o zaman da kimsecikler yoktu. dün akşam da annemlerde yemekteydik. zaten kimsecikler de uğramamıştır h.sonu didim yanılmışım. hee pek romantiktik sorma bacım yok ayol ne gezer Bizimki sağolsun saçma sapan zamanlarda romantikliğe bayılıyo. Vaktimiz varken geniş geniş zamanlarda aklına gelmiyo orrmantiklik
Ay canım valla geçse de kurtulsam şu rahim filminden bide panik atağız ya hep şimdide sardı beni ya bilmediğim bi enfeksiyon varsa da yayılırsa diye. Kafayı yedim iyice hee
Bu ay gelmezse sen de bi git artık sevdem ihmal ihmal nereye kadar. İşallah gerek kalmaz da rahim filminden sonraki 3 ay hamile kalma şansı artıyormuş
kızlar bugün alıcam galiba bu çay makinesini.. bana fikir verirmisiniz hangi rengini alayım :26:
bu düz beyazEki Görüntüle 119665
bu böyleEki Görüntüle 119666
buda sedefli beyazmışEki Görüntüle 119667
içinde yine mavi ışık var
hoşbulduk Narcım ilk iğnemi vuruldum göbekten hadi hayırlı olsun inşallah 3 gün daha vurulacağım cuma gününe de randevu verdiler gidip kan vereceğim bu arada alttan muayene oldum yumoşlarım gayet güzelmişmaşallah iğneyi nasıl vurulmam gerektiğini ilk iğneyi vururken anlattı ama canım yandı ben yapamam burdaki sağlık ocağı yapıyormuş orda yaptıracağım bide antibiyotik verdi enfeksiyona karşı eşim ve ben kullanacağım hepsi bu kadan arkidişlerim
evet canım cadı olduğu herr halinden belli.. anlamamak mümkün değil yani.. olsun kaderimizde varsın çekicezzzhahaha sen de anladın artık benim ne cadı olduğumu tühh burdada foyam meydana çıktı
valla canım en son cumartesi girdim o zaman da kimsecikler yoktu. dün akşam da annemlerde yemekteydik. zaten kimsecikler de uğramamıştır h.sonu didim yanılmışım. hee pek romantiktik sorma bacım yok ayol ne gezer Bizimki sağolsun saçma sapan zamanlarda romantikliğe bayılıyo. Vaktimiz varken geniş geniş zamanlarda aklına gelmiyo orrmantiklik
Ay canım valla geçse de kurtulsam şu rahim filminden bide panik atağız ya hep şimdide sardı beni ya bilmediğim bi enfeksiyon varsa da yayılırsa diye. Kafayı yedim iyice hee
Bu ay gelmezse sen de bi git artık sevdem ihmal ihmal nereye kadar. İşallah gerek kalmaz da rahim filminden sonraki 3 ay hamile kalma şansı artıyormuş
hoşbulduk Narcım ilk iğnemi vuruldum göbekten hadi hayırlı olsun inşallah 3 gün daha vurulacağım cuma gününe de randevu verdiler gidip kan vereceğim bu arada alttan muayene oldum yumoşlarım gayet güzelmişmaşallah iğneyi nasıl vurulmam gerektiğini ilk iğneyi vururken anlattı ama canım yandı ben yapamam burdaki sağlık ocağı yapıyormuş orda yaptıracağım bide antibiyotik verdi enfeksiyona karşı eşim ve ben kullanacağım hepsi bu kadan arkidişlerim
oyy canım arkadaşım maşallah diyelim yumoşlarında güzelmiş iğneni olmuşsun bile tatlım, nar acımıyor diyordu eğer kendin yapamazsan sağlık ocagına vurdur o zaman canım.hoşbulduk Narcım ilk iğnemi vuruldum göbekten hadi hayırlı olsun inşallah 3 gün daha vurulacağım cuma gününe de randevu verdiler gidip kan vereceğim bu arada alttan muayene oldum yumoşlarım gayet güzelmişmaşallah iğneyi nasıl vurulmam gerektiğini ilk iğneyi vururken anlattı ama canım yandı ben yapamam burdaki sağlık ocağı yapıyormuş orda yaptıracağım bide antibiyotik verdi enfeksiyona karşı eşim ve ben kullanacağım hepsi bu kadan arkidişlerim
ismımızı bgenmıssınız..
oleyyy
bende sevıyorum edızz iiiiii....
daha dogurmadımm..
aminn inşallah bizede versinde görelim şekerimmmcanımcım hiç korkma kasmada kendini inşallah hemencik olup bitecek filminde. Bencede tüplerim açık gibi geliyor banada , ama için rahat etsin yapışıklık varsa da gitsin.
Ayy dimi teyzeleri benim miniğe bulalım isim tüm elden yardım lütfen biz çıkamıyoruz işin içinden sen ne düşünmüştğn kendi bebeğine isim.
canım inşallah eriyip yok olacak o küçük kistin, ohh izindesind emek gez toz bakalım koçişin izinde değil mi ?
amaninnn nler oldu bakalım anlat , iğnemi vurulacaksın,bidaha ne zaman gideceksin.
canımcım Allahım sizede versinde ne çektiğimi bilin emiçok zor bulduk ya ne bilim hala bişey olacakmış gibi korkuyorum ne yapayım elimde değil, bu arada ellerim yazıyor ama acayippp uyku bastırdı amaninnn ne yapacağım ben kapanıyor gözlerimmm
ahh ahh ben size ni zamandır deyip durdum işte, ama sakalımız yokki işte bizi dinleyen kimmkorkma bacım 5 dk içinde bitecek olurmu , sevdem seni 1 ay daha bekliyelim kuzuminşallah gelirde sende kurtulmuş olursun filmen.
Amanin kızlar ne yapsamm gidiyor gözlerimmm
evet canım çok beğendikkk inşaallah hayırlısıyla o ismi koymanızda nasib olur çok yakınca...ismımızı bgenmıssınız..
oleyyy
bende sevıyorum edızz iiiiii....
daha dogurmadımm..
sedefli beyaz daha şık duruyor sanki, ama burdan bakmakla ne kadar doğru bir karar olur bilmiyorum şekerim. Ne marka bunlar birde sen fiyat vermişmiydin bana dün sormuştum ya , yazdıysan kusura bakma gözü kapalı yazıyorum şuan
koyu renk çok mu boğucu duruyor kızlar yaa.. eşimde ne o kahve makinesi gibi dedi :26:sevdecim ben de sedefli beyaz diyorum burdan en güzel o duruyo yani
adacım biz çağla düşündük kız olursa ama erkekte mutabık kalamıyoruz bir türlü
ne marka sevdecim bunlar aslında açık renkliler daha şık duruyor ben firma olsam sedeli olanın fiyatını daha yüksek verirdimsedefli 135 tl ise normal aslında çok değil.
ah şekerimmm hadi hayırlısı olsun ilk iğnen yumurtalıklar da iyiymiş her şey tıkırında çok şükür
ama bişey diyim bak hemşirenin göbekten yaptığı iğne daha çok acımıştı bende. ertesi gün akşam kendim yapınca hiç öyle olmadı hiç acımadı eşime de dedim hatta artık iğnelerimizi ben yaaprım elim pek hafifmiş diye :94: bence sende de öyle olbilir bi cesaret itiveriyosun ileri sonra diyosun ki bu mu yani hissetmedim bile. bunu bi düşün derim benim de canım çok tatlıdır ben yaptıysam sende yaparsın
bir de benim o göbekten olduklarımdan sonra çok ağrım olmuştu hazırlıklı ol yani böyle ertesi gün et acısı gibi oluyo birkaç gün geçmiyo hassas sonuçta orası
hayırlı olsun iğnen halevcim.. demek canın yandı.. madem yakında yapan yer var oraya yaptırırsın sende herkes kendi yapacak diye bi kaide yoktur galiba...
antibiotyiğin ismi ne canım. ne zaman başlayıp ne zamana kadar kullanacaksın. yoksa seninkide tetradox mu :44:
kızlar bugün alıcam galiba bu çay makinesini.. bana fikir verirmisiniz hangi rengini alayım :26:
bu düz beyazEki Görüntüle 119665
bu böyleEki Görüntüle 119666
buda sedefli beyazmışEki Görüntüle 119667
içinde yine mavi ışık var
koyu renk çok mu boğucu duruyor kızlar yaa.. eşimde ne o kahve makinesi gibi dedi :26:
Arçelik canım.. sende sedefi beğendin. bende ilk onu beğenmiştim. şimdi koyu renk nasıl olur dedim. çok mu koyu :26:
oyy canım arkadaşım maşallah diyelim yumoşlarında güzelmiş iğneni olmuşsun bile tatlım, nar acımıyor diyordu eğer kendin yapamazsan sağlık ocagına vurdur o zaman canım.
sağol canım da ne bileyim ya yapamam diyorum kendim eğer bi cesaret gelirde yaparsam devamı gelir ama o cesareti bulabilirsem eğer
sağol Sevdecim antibiyotiğin adı Azro diye bişi eşim ve ben kullanacağız
bence bordo gidi olanı güzel o renkleri hep sevmişimdir ama eşim çok hassas olduğunu söyledi bunların ısındıktan sonra kesinlikle su sıçratmaman gerekiyormuş soğuk yere koymamalıymışsın hem cam hemen soğutmaz mı canım ya :26:
sedef olan çok şık bi kere, diğer kahve olan çok alışılmış gibi duruyor eşinin dediği gibi kahve makinası gibi görünüyor yani öyle pek şık bulmadım ama sedef olan hoş gerçekenn
Narcım çağla da güzel isim
canım ben şu an arzum çaycı yı kullanıyorum. sürekli oturma odamda duruyor tertemiz.. hiç su sıçramıyor..
ayrıca mutfakta kullandığım zamanlarda da üzerine su gelmiyor ki.. bi köşede duruyor kaynıyor.. alt tabaka plastik olduğu için soğuk yere koyup koymamakta her hangiş bi riski yok.. hatta hiç altlık aramıyorsun gerektiğinde masanın sehpanın üstüne öylece koyuyorsun..
cam soğutmaz mı demişsin. onun sıcak tutma konumu var. çay içerken o ayarda duruyor soğutma gibi birşey kesinlikle olmuyor..
ve cam olduğu için kaynamasını görüyorsun akvaryum gibi..
arzumunkinin altı plastik olduğu için bu daha sağlıklı diye düşündük :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?