evet hatırlar gibi oldum arkadaşım.. acaba hamilelik belirtilerinde miydi :26: benim profil resmim hep aynı hiç değişmedim evet :80:[:
canım geçen sene nisan mayıs aylarına takılıyordum... ama bir kaç topikte daha yazışmıştım...ama profil resmini hatırlıyoru...
ama canım şuda var tamam yicek ekmeği olurda sen sahip çıkmazsan o zamnda olmaz şekerim. her bünye farklı. bak benim ilk bebeğimde epey uzun süre sonra doktora gittim doktor arayışıyla zaman kaybettik ama hiç bişey olmadı... geçen yılkinde testte öğrendim biraz zaman geçsin giderim dedim gelen giden misafir derken lekelenmem oldu. ben diğerinde sağlıklı hamilelik geçirdim diye önemsemedim meğer hemen gitmem gerkiyormuş. o zaman ona göre düşük önleyici ilaçlar verirdi doktor.inşl adacım inşl
sevdecim valla doğru diyosun canım bu ay çok yordum kendimi ama babamın evi çok büyük değiil ve çok iş yoktu bide rabbim yiyecek ekmek nasip ettiyse olur hiçte bişe olmaz diye düşünüyorum ama bukadarda yorulunca bu ay bişe yokturda diyorum ama görsen annem sen şunu kaldırma sen ayağını suya sokma daha hamile değilm anne deyip durdm yani
o yüzden sende dikkat ediceksin e mi canoy
![KK59 :59: :59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)
ah canım ben hiç o düşüncelerden kurtulamıyorum bazen depresyondamıyım diyorum.. eşime ve kızıma doyamıcakmışım gibi geliyor içimden Allah korusun.. hep yüzlerine bakıyorum bazen gözlerim doluyorevet canım 14 gün sayma işe yaramıştı bende. aşılamadan sonraki günlerde pek bişey hissetmemiştim ben hatta hiç ilaç falan kullanmayınca olmazmı acaba diyordum hep. Sonraki günlerde kasık ağrılarım oldu adet tarihimden 3 gün öncede gece karın ağrılarım başlamıştı.aboo daha vakit var desene 14 haftalık
ayy canım bende bazen öyle hüzünlenirim aynen dediğin gibi kötü düşüncelere dalarım bazen özellikle yakınlarımı kaybetme korkusuna , yıllar geçiyor derim ama çok üzme kendini bu konuda olurmu şekerim.
![KK58 :58: :58:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk58.gif)
güle güle canım Allah yardımcın olsun yarın görüşmek üzere...kızlar..benim çıkmam lazım... yarın okul var..ve sınav hazırlamalıyım öğrncilerime...yarın uğrarım topiğe..hepinize iyi gecelerrr....![]()
anammm oku oku bitmiyo ne çok yazmışınız kızlar, okuyem geçmişi geliom hemen![]()
çabuk gel gülüm bak büssürü havadis var
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)