Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

kızçelerim bende çok fenayım uykum geldi iyice sersemledim. yinede bi bakayım dedim neler yazdınız diye.. neyseki herkes aynı anda çekilmiş.. yarın görüşürüz kısmetse. öpttüm hepiciğinizi

günaydın arkidişlerrrrrrrrr hepicimiz güzel, mutlu ve sağlıklı bir hafta geçiririz inşallahhhhh

halevcim senin randevün vardı bugün hadi bakalım hayırlısı ayy nasıl heyecanlandım bi anda
Sevdecim evet aynı anda çekilmişiz dün.
esincim inlendinmi şekerim , test yapmıyorsun bugün dimi ?
Yldızcım ohh yıllık izindesin demek bol bol dinlen canım.
Narcım sen nerdesin güzelim varmı bi gelişme rahim filmi ne zaman oluyor senin

günaydın canlar
adacım sağol canım dinlendim ama ne dinlenmek gece yatamadım döndüm durdum sabahta erken kalktım bide öyle oyalandım sanırım bende eşim gibi şifayı kaptım inşl en hafif şekilde atlatmak ümidiyle

günaydın Adacım evet birazdan çıkacağım hastaneye gitmek için bakalım hayırlısı olur inşallah hem heyecan hem endişi hem korku ne bilim içimde her türlü duygular var, Nar salı günü almıştı rahim filmi için randevusunu, Esinde salı yada çarşambayı bekleyecekti test için canım

arkidişler ben çıkıyorum hastaneye gidip geleyim bakalım umarım herşey güzel gelişir öpüyorum hepicinizi gelince görüşürüz

geçmiş olsun canım dikkat et kendine
doğruya nar salı gününe almıştı , esinin salı çarşamba diyordu da belki fikir değiştirmiştir bugün falan yaparmıki demiştim
arkidişler ben çıkıyorum hastaneye gidip geleyim bakalım umarım herşey güzel gelişir öpüyorum hepicinizi gelince görüşürüz

güle güle git gel canım inşallah herşey yolunda ilerler, cnaım o heyecan korku endişe hiç bitmeyecek bak gör bebişin göbüşünde olduğunu bildiğin halde endişelerin devam edecek, ben şimdi bile hala gece kalkıp bakıyorum biliyormusun acaba adet mi oldum ki diye , keseyi gördük çok şükür şimdi kalbini duyabilecekmiyiz diye çok merak ediyorum. İnşallah Rabbim sağlıklı noksansız bebişler nasip eder.

inşl canım güzel haberler alırsın heyecanla bekliyoruz

adacım duana gönülden amin diyorum canım cümlemize inşl noksansız sağlıklı bebekler nasip etsin rabbim şimdi halevden bugün güzel haberlar alalım yarın nar rahim filmini. çekilsin alalım çarşambada benden

ya düşünüp durudum kızlar neden cesaret edemediğimi geçen ay 1hafta geçti ve bişe yoktuya ondan sanırım heran olacam sanıyorum

günaydın arkidişlerrrrrrrrr hepicimiz güzel, mutlu ve sağlıklı bir hafta geçiririz inşallahhhhh

günaydın şekerler, bu saate kadar uyumak süper bişi

günaydın canlarımm nasılsınız bakalım hayırlı bir hafta diliyorum hepinize

sana da günaydın canım, hayırlı haftalar olur inşallah

ay sorma adacım daha yeni uyandım, hafta içi bu saatte uyanmak harika birşey walla, çok mutlu oldum

amanın dikkat et güzelim walla, ıhlamur falan iç bol bol, ilaç kullanmamaya çalış, limonlu çaylar iç

haklısı ondan yapamıyor olabilirsin canım ama yine de acaba olcammı oldum mu deyip kendine stres yapma ne olur. en azından 2 güncük stres yapmamaya çalış hayatım.

ayyyyyyy iyiki bi Pazar akşamı tembellik yaptık heee bukadannn sayfa yazılır mı bacılarım helak oldum okucam diye. gene bensiz muhabbetin belini kırmışsınız
nasılsınız bakalım hepinize iyi haftalar diliyorum
Halevcim işallah her şey yolunda gider hemen mi başlıcaksın acaba iğnelere klomen yerine iğne kullancan sanırım.
Adacım ohoooo cinsiyet olmadan isimlere başlamışsın sen merak etme kuşum biz senin yavrucuğuna en güzel ismi buluruz elbirliğiyle. Bizim de kız ismi evliliğimizin başlından beri hazır erkeğe karar veremedik yıllardır
Sevdecim kahvaltıya yetişemedim valla toplantı vardı senin yumoş günlerin bitti galiba dimi ama tedbiri elden bırakmak yok sizinkileri takip ederken zaman ne çabuk geçiyor kendiminkini beklerken bi türlü geçiremiyorum zamanı:44:
Yıldız canım sen nasılsın tekrar hangi gün gidiyorsun doktora
Esinnnn şekerim sen bizi orta yerimizden çatlatırsın. Ama ne zaman hazır hissedersen o zaman yap tabi .kız ada kıskançmısın sen sana ısrar etmedik çünkü senin aşılamaydı beklenti büyüktü negatif çıkarsa bu yükü taşıyamayız diye düşündük heralde. Ama pozitif de olunca esin açısından iyice umutlandık baskı da arttı haliyle.
Ben yarın gidiyorum rahim filmine cancağızlarım çok heyecanlı ve korkuluyum. Korkum acıdan ziyade kapalı çıkma ihtimalinden kaynaklanıyo. Her ne kadar doktorum tüplerde problem olduğuna ihtimal vermesede belli olmaz. Dualarınızı benden eksik etmeyin nolur bi problem olmasın ve dayanamayacağım bir acı yaşamıyım:95:

canım hayırlısıyla gidip geleceksin ve hiçbişeycik çıkmayacak Allahın izniyle. pozitif düşün ki herşey iyi olsun tatlım. dualarımız seninle, hiç korkma herşey yolunda gidecek.
bende hayırlısıyla perşembe tekrar gidicem canım. perşembeye kadar fitil kullanıyorum 3mm i de küçültmek için. umarım o da gider de çalışmalara başlayabiliriz bu ay:26:
sen de içini ferah tut hayatım yarın çok iyi olacak:81:

kızlar ben dışarı çıkıyorum azcık da gezelim değil mi sürekli çalış çalış nereye kadar, hazır izinliyim az da gezeyim gelince görüşürüz. kendinize iyi bakınnnn:79::79:

sağol canım benim işallah senin de yokolur doktora gidene kadar. bizim bu akşam ve filmden sonra 48 saat yasak ilişki . o yüzden tam yumoş zamanları çalışma başlıcak iyi de olcak öncesinde yapamayınca daha hevesli oluruz belkim
kızlar ben dışarı çıkıyorum azcık da gezelim değil mi sürekli çalış çalış nereye kadar, hazır izinliyim az da gezeyim gelince görüşürüz. kendinize iyi bakınnnn:79::79:

gez tabi canım hazır izinliyken iyi gezmeler sana kimsecikler yok burdada. bende yemeğe gidicem şimdi

sağol canım evet insan her türlü endişe içinde olmadan yapamıyor

inşl canım güzel haberler alırsın heyecanla bekliyoruz

ya düşünüp durudum kızlar neden cesaret edemediğimi geçen ay 1hafta geçti ve bişe yoktuya ondan sanırım heran olacam sanıyorum

sağol canım şimdilik güzel haberlerle geldim, sende bekle birazcık daha canım ümitlerinin yıkılması daha da çok yıpratıyor insanı o yüzden bekle ne zaman istersen o zaman yap test ben genelde ne zaman test yapmaya niyetlendiysem hep bigün daha bekleyim derdim ve ertesi günü adetim gelirdi

hayırlı haberlerini beklioruz hayatım, :79:

sağol canım geldim bilemmmmmm

inşallah kuzum temennimiz öle umarım herşey yolunda gider Allahımın izniyle bebişlerimize kavuşuruz sende azcık rahat ol canaım eminim ki temiz çıkacak tüplerin ve acı yok denecek kadar 2 saniye sürüyor canım merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…