ayy canım işte korktuğun başına geldi.. koskoca erkek adamların bu mevzuyu eşine sorabilmelerine gerçekten ben bile şeşırdım.. biz kadın olarak bile öyle birşey duysaydık gidip soramazdık.. ama ahlaki yapı çok önemli canım.. insanın en hassas noktasından vurmayı seviyor millet.. aşılama zaten çok basit bi işlem.. bide
tüp bebek olsaydı ne diyeceklerdi acaba.. sonuçta senin yumurtanda eşinin spermide yeterliydi ki tuttu.. artık kulaktan kulağa yayılmaması için bence eşin o arkadaşlarını telefonla arayıp kendilerine bıu meselenin aranızda kalması için ricada bulunsun.. hiç değilse her kese yaymamış olurlar canım.. he eşlerine söylediyseler bile adamlar onlarıda uyarır böyle böyle adanın kocası duyulmasını istemiyor derler konu kapanır ..
ama canım sana gerçeği söylemek gerekirse şuna hazırlıklı olmalısın.. bu mesele ömrün boyunca senin için duyulmasından korktuğun bir mesele olacak.. bunu ne zamana kadar taşıyabileceksin.. ne zaman o hastaneye tedaviye biri gitse biri gelse hep acaba duydulşarmı söylediler mi diye düşüneceksin... çünkü küçük bi yerde oturuyorsun bu biraz kaçınılmaz.... o yüzden eşinle konuşup bi karar verin .. Kayınvalidenlerin filan başkalarından duyması hiç iyi olmaz.. akıllı akıllı onları karşınıza alıp, annecim yaramız vardı onu yaktırdık, sonraki muayenede dr çok sağlıklı hazır yumurta gördü ve bu çok güzel birşey, herkste denk gelmez gelin buna aşılama yapalım , çok sağlıklısınız mutlaka tutar dedi " filan deyin.. bizde nasıl olur acaba derken doktor çok ısrar etti kabul ettik. hakkaten çok sağlıklıymışız hemen tuttu deyin .... bi daha da hayatınız boyunca bu korkudan kurtulun canım benim.. nacizane fikrim bu şekilde
merhaba canım tedavin hayırlı olur inşallah. diğer arkadaşlarında dediği gibi 3. gün tüm hormon tahlilleri isteniyor..inşallah tez vakitte hayırlı sonuçlar alırsınız
canım maşaallah gördün mü ne kadar güzel gelişmeler olmuş.. işte korktuğun başına gelmedi ve kistin kendiliğinden eridi çok şükür.. sen yine bol su içmeye devam et çok faydası olur.. yeşilliklerede devam et canım.. yumoş zamanına kadar bol soğanlı salatalar yap .. içinde ne var ne yok temizlensin :80:
olsun demek hakkınızda bu hayırlıymış.. aslında avrupa yakasındada çok güzel evler var ama orayı tercih ettiğinize göre epeyce konforlu bi evdir heralde.. merak ettim gız bacım bi ara evinin resimlerini paylaş bizimle
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
tamam artık sana yıldız dicez. yakışmış ismin
inşaallah kolaylıkla kavuşursun canım.. biz bile heyecanlandık... ismini kararlaştırdınız mı
halevcim en sonunda olacağım diye diye adetini gene oldun.. çok şükür ki bekletmedi .. pazartesi ne kadar güzel tedavin başlıcak.. sende hamişler kervanına katılacaksın gülüm maşaallah... hem senden bu süreci öğrenmiş olacağız.. hiç tüp bebekle ilgili bilgim yok benim..
yarın dualarımız seninle olucak canım.. hayırlı haberler getir bize...