Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

[:

canım geçen sene nisan mayıs aylarına takılıyordum... ama bir kaç topikte daha yazışmıştım...ama profil resmini hatırlıyoru...
evet hatırlar gibi oldum arkadaşım.. acaba hamilelik belirtilerinde miydi :26: benim profil resmim hep aynı hiç değişmedim evet :80:
ama canım şuda var tamam yicek ekmeği olurda sen sahip çıkmazsan o zamnda olmaz şekerim. her bünye farklı. bak benim ilk bebeğimde epey uzun süre sonra doktora gittim doktor arayışıyla zaman kaybettik ama hiç bişey olmadı... geçen yılkinde testte öğrendim biraz zaman geçsin giderim dedim gelen giden misafir derken lekelenmem oldu. ben diğerinde sağlıklı hamilelik geçirdim diye önemsemedim meğer hemen gitmem gerkiyormuş. o zaman ona göre düşük önleyici ilaçlar verirdi doktor.
o yüzden sende dikkat ediceksin e mi canoy
ah canım ben hiç o düşüncelerden kurtulamıyorum bazen depresyondamıyım diyorum.. eşime ve kızıma doyamıcakmışım gibi geliyor içimden Allah korusun.. hep yüzlerine bakıyorum bazen gözlerim doluyor
kızlar..benim çıkmam lazım... yarın okul var..ve sınav hazırlamalıyım öğrncilerime...yarın uğrarım topiğe..hepinize iyi gecelerrr....
güle güle canım Allah yardımcın olsun yarın görüşmek üzere...
anammm oku oku bitmiyo ne çok yazmışınız kızlar, okuyem geçmişi geliom hemen

çabuk gel gülüm bak büssürü havadis var

ay canım sanki hamilesin gibi geliyo bana yaaa
inşallah hislerimizde yanılmayız da bu ayın ikinci anne adayıda sen oluverirsin

haklısın şekeim öğrendikten sonra dikkat etmek gerekirmiş anne bilmeden bişe olmazmış derler eltim meselesine gelince onla oldu bitti nişanlılığından beri hep beraber gezerler kaynım çok fazla şehirle haşır neşir değildr nişanlılıktan birlikte gezmeye alıştırdılar banada yapmaya çalıştılar ama nişanlıyken annemler şimdide eşim izin vermiyo annemler ama bende aynen siizn gibi yatacaksamda kalkacaksamda gezeceksemde eşimle

sevdecim senin aklına gelen korkulardan bazen banada gelir sevdiklerimi kaybetme düşüncesi onlarla daha fazla vakit geçirmek ama korktuğunu düşünmemek lazımmış bizler anı yaşamaya öözen gösterelim
kızlar valla yorgunluğumu aldınız söylemeden geçemicem

yapsan tabiki sonuç da pozitif olsa hepimiz havalara uçacaz tatlım biliosun
salı, çarşamba çok uzun değilmii yaaaa, biz çatlıcaz o kesin de sen sabredebilek misin peki o güne kadar:26:

hele bi cinsiyet belli olsun bulmaz mıyız canım , kaç tane teyzesi var burda miniğinin :90::90:

inşallah kısa sürede bebeğine kavuşursun canım, aramıza hoşgeldin. yumurtalıklarına genelde altta bakarlar, boyutlarına bakmak için canım

ay canım sanki hamilesin gibi geliyo bana yaaa
inşallah hislerimizde yanılmayız da bu ayın ikinci anne adayıda sen oluverirsin

sağol canım günülden amin diyorum

sevdecim haklısın canım bide bu açıdan düşünmek gerek inşl varsada sağlıkla sıhhatle hayırlı hayırlı gelsin inşl

hoşgeldin canım. kısmetinde varsa ve yumurtlaman olmuşsa hamile olabilirsin. adetin gecikince daha net anlayabiliriz. hayırlısı olsun

hele bi cinsiyet belli olsun bulmaz mıyız canım , kaç tane teyzesi var burda miniğinin :90::90:

hoşgeldin yıldızcım ahh canım dimi hep birlikte buluruz inşallah sizlerin bebişlerin isimlerini de , arka arkaya haberler alalım inşallah heyecanlarımız hiç bilmesin

sevdecim evet çok düşündükçe insan kötü oluyor Allah korusun depresyona bile girersin hee söliyim sana gençliğimde az gitmedim bende psikologlara

Esincim sende yarın yapmazsan salı günü yap bakalım test ya pek meraklandık.

Canlarım gözlerimden uyku akıyor ben çıkayım artık uyuyayım daha bi sürü ütüm var bacılar aboooo sizle çene çalıyoruz derken unuttum bennn öpüyorum hepinizi yarın görüşürüz

yapsan tabiki sonuç da pozitif olsa hepimiz havalara uçacaz tatlım biliosun
salı, çarşamba çok uzun değilmii yaaaa, biz çatlıcaz o kesin de sen sabredebilek misin peki o güne kadar:26:

bilmezmiyim canım benim kadar sevineceğinize eminim ama kendmi nedense hazır hissetmiyorumya tırsıyorum:18:

walla ne çok şey olmuş hayatım cevap yazmaya çlıştım çoğuna ama atladığım bişiler olursa kusura bakmayın kızlar walla, çok birikmiş anacım

kızlar eşim kalktı çay içicez ben şimdilik müsade istiyorum yarın kahvaltıya buyurun bacılarr erken gelin he

iyi geceler canım, ben bu hafta rahatım yıllık izne ayrıldım, anneciğimde geldi bol bol gezeriz artık. bu hafta iş stresinden kurtuldum

bilmezmiyim canım benim kadar sevineceğinize eminim ama kendmi nedense hazır hissetmiyorumya tırsıyorum:18:

seni çok iyi anlıyorum hayatım, 2 ay önce 6 gün gecikmişti adetim, negatif çıkınca dünya başıma yıkılmıştı. ama ne bileyim hamileymişsin gibi geliyo bu ay. ay inş Allahım hayırlı haberlerini göstersin bize

inşl canım içine doğan gerçek olur çok istiyorum ama yarın için hazır değilm gerçekten salı yada çarşamba bakarız eşimde yarınıda bekle dedi hayırlısı olsun inşl

inşl canım içine doğan gerçek olur çok istiyorum ama yarın için hazır değilm gerçekten salı yada çarşamba bakarız eşimde yarınıda bekle dedi hayırlısı olsun inşl

sen kendini nasıl rahat ve iyi hissedeceksen o zaman yap hayatım, önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin.

evet kuzum ya gecikseydi daha kötü olurdu stres yapardı neyseki beklediğim tarihte geliverdi adetim

olsun kuzum hayırlısı inşallah gelmemesi iyiye işarettir

halevcim senin kırmızılar gelmiş hayatım gözün aydın diyeyim bari en azında boşuna gecikip seni stese sokmadı ve hayırlısıyla tedavine başlayacaksın yarın güzel habrelerini bekliyoruz

evet kuzum geldi kırmızılarıminşallah tedavime başlayacağım yarın ve heyecanlıyım bakalım hayırlısı olsun inşallah

hazır değilsen bekle 2 gün daha kuzucum boşver bizde dişimizi sıkar bekleriz napalım kuzum

hoşgeldin aramıza canım inşallah en kısa ve hayırlı zamanda bebeğine kavuşursun canım

ben 2,5 yıldır evliyim 28 yaşındayım eşim 36 yaşında 1 yıldır bebek istiyoruz eşimin sperm yetersizliği ve hareketsizliğinden dolayı tüp bebek yaptırmak zorunda kaldık inşallah ilk denememizi yapacağız bu ay ve umarım sonuna kadar güzel devam eder.

kafan karışmadan gelmesi iyi olmuş hayatım, gelsin o zaman ilk tüp bebişimiz

evet canım öle oldu inşallah ilk tüp bebişimiz olur canlarım

neyse hepicinize iyi geceler yarın görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…