benim hikayem kısaca şöyle. 9 yıllık evliyim. 2,5 yıllıkkken 1 kız bebeğim oldu. geçen yıl bi düşüğüm oldu.. hala bebek istiyoruz .. yumurta takibi yaptırdım ama kısmet olmadı. bu 3. takibim.. hayırlısı inşallah...:79:
evet 14 gün geriye sayma olayı gerçek çıktı sende dimii.. benim bu ay 14 gün geri sayınca günüm cuma idi bakalım hayırlısı..hmm 4 .yılı ee keşke romantik bi akşam yemeği yeselermiş, sizde evinize gelirdiniz hemencikonların çocukları varmı ? ayy amma sordum ha sanki tanıyorum senin kaynını dur canım bakıp geleyim ben markasına , hatta ben silik çıktı demiştim ya çok az silikmiş biliyomusun hatta diğer çizgiye çok yakın koyulukta.
ayy canım bende öyle nerde yastık görsem yatıveriyorum dışarda falan hadi gidelim eve uyuyacağım dedim eşimeeşimin akrabası çay içmeye geldi bize valla zor kalktım yataktan saat daha 6 mı neydii ayy ne zaman belli olurki cinsiyeti 4 ayın içindemi , evet evet liste istiyorum yaa ne zor karar veremiyor insan
ay inanmıyorum hamilelik şüphen varken gene mi temzilik yaptın. sen kendini düşünmezsen kim düşüncek gülüm. niye öyle yapıyorsuncanım benim babamla amcamlar ordalaar babamın işi orda babam 1hafta ordaysa 5günde adanadadır ordada evimiz var dün annemlerle gittik babamın evini temizledik ben amcamlara felanda gittim gerisi eşimin akrabaları
canım valla ağzımda nasıl bi tat var değişikmi onun bile farkında değilim dediğin gibi belki belirtiler hamilelik olabilir ama takılmıyorumtest yapmayada tırsıyorum:18:adet günüm dündü şimdi 2günmü geçmiş oluyo sen hangi idrar testi yaptın marka neydi
hangi topik acaba.. ben çıkarammadım ama unutmuşta olabilirim.. genelde nerelere takılıyorsun :26:valla insallah her şey güzel olur kızlar...gıymatlım...sanki seninle daha önce başka bir topikte daha konuştuk gibi geliyor...:26:
sevdecim sağol canım evet bugün erken yatarız kız sanki seninki kaçyıl 9değilmi aranıda 5yıl var kendini haminne hissedilirmi ee bende 1yıllık evliyim şimdi ne hissediyon kendini takılma sen yaşa yıldönümüne içine bak içine ne hissediyon
adacım onların var canım 1tane valla bizde rahatsızlık vermek istemedik ama çok ısrar ettiler ama onlar zaten öyle çok romantik ve birarad takılan bi çift değillerdir ya mesela kaynım arkadaşlarıyla sürekli yemeğe(içkili)felan gelirler eltim hep kayınbabamlarla gezer bugün bi istisnaydı yani onuda bizle geçirmek istediler napalım
selam kızlarrr topicinize yeni katılıyorummm...adetin 9.günü korunmadan ilişkiye girdik 11.gün o yumurta akı kıvamı akıntı varyaa o geldi sonra korunarak ilişkiye girdikk...hamile kalma ihtimali varmı dersinizzz.aslında bebek istiyoruz ama kilo vermek için ara verdik
ayy canım ben yazana kadar sen cvp vermişsin bile.benim eşimde yarın dr. gidicek spem saydırmaya insallah onda da bir sorun çıkmaz...heycenlıyım aslında bugün...
canım sanada zahmet verdim sağolasın sen net sonuç alınca bende ondan alırım diye düşünmüştüm peki ince bi çubukla senmi testin üstüne damlatıyosun yoksa idrarın içinemi batırıyodun o damlatma işlemini hani beceremezsem diyorum geçen y yaptımda öyle emin olamadım
canım ben köye gittiğimde kayınvaldem ben eltim gezeriz ama onun dışında bizim buaraya felan geldiklerinde olsun yada yaylaya giderler ama ben eşi olmadan gitmem eşim çalışıyor ve ben onsuz rahat edemem huzursuz olurum her insan öyle değil ama benim eltimde hep kayınbabam kayınvaldemler gezer her yere onlarladır bana ters gelir açıkcası ma tercih meslesi ve benim eşimde der zaten ben seni öyle bırakmam der kayınbabam perşembeden felan geldimi ben esini götürüm sen cuma günü gel der eşim yok bizi cumaya birlikte geliriz der o dereceanladım esincim sizede değişiklik olmuştur o zaman , sevdecim kıyamadın demek goncaya ayy uyusun biraz bari, yazık yorulmuştur başka zaman gidersiniz artık.
Kızlar bende mi bi anormallik var yoksa sizde öylemisiniz. Ben pek kayınbabam ve kayınvalidemle ortak bişeyler yapmasını sevmiyorum yani böyle arada pat diye teyzenlere yemeğe gidiyoruz falan derler hiç istemem yani seviyorum aramızda iyi ama ne bilim bende mi bi anormallik var sizce ? Yani ortak yemekler yada piknikler dışı tabi:26:
inşl bi sıkıntı çıkmaz canımbenim eşimde yarın dr. gidicek spem saydırmaya insallah onda da bir sorun çıkmaz...heycenlıyım aslında bugün...
selam kızlarrr topicinize yeni katılıyorummm...adetin 9.günü korunmadan ilişkiye girdik 11.gün o yumurta akı kıvamı akıntı varyaa o geldi sonra korunarak ilişkiye girdikk...hamile kalma ihtimali varmı dersinizzz.aslında bebek istiyoruz ama kilo vermek için ara verdik
evet 14 gün geriye sayma olayı gerçek çıktı sende dimii.. benim bu ay 14 gün geri sayınca günüm cuma idi bakalım hayırlısı..
dün duphaston isimli ilaca bşladım. doktor 16. gün başla demişti. ugün 17. günümdeyim
adacım sana ne dicem.. benim karnımın içinde acı var yaa kasıklarımda.. senin aşılamadan hemen sonra mı başlamıştı o tür acımalar ?
cinsiyet 14-16 haftalarda belli olur diyorlar gülüm
ay inanmıyorum hamilelik şüphen varken gene mi temzilik yaptın. sen kendini düşünmezsen kim düşüncek gülüm. niye öyle yapıyorsun
hangi topik acaba.. ben çıkarammadım ama unutmuşta olabilirim.. genelde nerelere takılıyorsun :26:
ah canım hayat o kadar hızlı geçiyor ki bazen oturup ağlayasım geliyor ömrümüz bitiyor diye. ama elden gelen bişey yok..
9 yıllık evliyim diye değilde işte ne zaman yaşadık bu kadar ve acaba ne kadar daha beraber yaşayacağız diye düşüncelere kapılıyorum efkar basıyor..
evet canım kıyamadım.olsun başka zaman gideriz yeterki aramız iyi olsun..anladım esincim sizede değişiklik olmuştur o zaman , sevdecim kıyamadın demek goncaya ayy uyusun biraz bari, yazık yorulmuştur başka zaman gidersiniz artık.
Kızlar bende mi bi anormallik var yoksa sizde öylemisiniz. Ben pek kayınbabam ve kayınvalidemle ortak bişeyler yapmasını sevmiyorum yani böyle arada pat diye teyzenlere yemeğe gidiyoruz falan derler hiç istemem yani seviyorum aramızda iyi ama ne bilim bende mi bi anormallik var sizce ? Yani ortak yemekler yada piknikler dışı tabi:26:
evet heyecanlısındır ilk kez böyle bi tecrübe yaşıcaksınız. eşinin o işe gönüllü olası çok güzel.. sen bide bizim halimizi görseydin.. kavga döğüş zor ikna oldubenim eşimde yarın dr. gidicek spem saydırmaya insallah onda da bir sorun çıkmaz...heycenlıyım aslında bugün...
arkadaşım biz aylardır hatta yıl oldu denemedik yöntem bırakmadık.. tüm ayı gün aşırı beraberlikle geçirdiğimiz zamanlarda oldu, yumurta dönemi her gün denediğimiz zamanlarda oldu... ama güzel mevlam ol demeden olmadı ki hala uğraşıyoruz..selam kızlarrr topicinize yeni katılıyorummm...adetin 9.günü korunmadan ilişkiye girdik 11.gün o yumurta akı kıvamı akıntı varyaa o geldi sonra korunarak ilişkiye girdikk...hamile kalma ihtimali varmı dersinizzz.aslında bebek istiyoruz ama kilo vermek için ara verdik
canım ben köye gittiğimde kayınvaldem ben eltim gezeriz ama onun dışında bizim buaraya felan geldiklerinde olsun yada yaylaya giderler ama ben eşi olmadan gitmem eşim çalışıyor ve ben onsuz rahat edemem huzursuz olurum her insan öyle değil ama benim eltimde hep kayınbabam kayınvaldemler gezer her yere onlarladır bana ters gelir açıkcası ma tercih meslesi ve benim eşimde der zaten ben seni öyle bırakmam der kayınbabam perşembeden felan geldimi ben esini götürüm sen cuma günü gel der eşim yok bizi cumaya birlikte geliriz der o derece
inşl bi sıkıntı çıkmaz canım
hoşgeldin canım aramıza inşl en hayırlı zamanda gelir bebişiniz
canlarım bu arada bu sabah adet oldum drum pazartesi çağırdı 11.30'a randevu aldım ilaçlarımı da hallettim çok şükür ki sigortanın müdürü oktay beyin tanıdığı eczacı arkadaşı varmış ordan 400tl ye aldık ucuza kapattık neyseki canlarım bakalım tedavimiz başlayacak Allahın izniyle inşallah hayırlısıyla herşey güzel olur da bebişimize kavuşuruz
aynen canım hayatta eşimsiz rahat edemem bende , aynen siz gibi eşim de izin vermez birlikte geliriz der öyle bir durumda, eltin kayınvalidenlere çok yakın olunca o soru aklıma geldi yani bende mi sorun var acaba diye zaten.canım ben köye gittiğimde kayınvaldem ben eltim gezeriz ama onun dışında bizim buaraya felan geldiklerinde olsun yada yaylaya giderler ama ben eşi olmadan gitmem eşim çalışıyor ve ben onsuz rahat edemem huzursuz olurum her insan öyle değil ama benim eltimde hep kayınbabam kayınvaldemler gezer her yere onlarladır bana ters gelir açıkcası ma tercih meslesi ve benim eşimde der zaten ben seni öyle bırakmam der kayınbabam perşembeden felan geldimi ben esini götürüm sen cuma günü gel der eşim yok bizi cumaya birlikte geliriz der o derece
inşl bi sıkıntı çıkmaz canım
hoşgeldin canım aramıza inşl en hayırlı zamanda gelir bebişiniz
inşl adacım inşl
sevdecim valla doğru diyosun canım bu ay çok yordum kendimi ama babamın evi çok büyük değiil ve çok iş yoktu bide rabbim yiyecek ekmek nasip ettiyse olur hiçte bişe olmaz diye düşünüyorum ama bukadarda yorulunca bu ay bişe yokturda diyorum ama görsen annem sen şunu kaldırma sen ayağını suya sokma daha hamile değilm anne deyip durdm yani
ayy canım işte korktuğun başına geldi.. koskoca erkek adamların bu mevzuyu eşine sorabilmelerine gerçekten ben bile şeşırdım.. biz kadın olarak bile öyle birşey duysaydık gidip soramazdık.. ama ahlaki yapı çok önemli canım.. insanın en hassas noktasından vurmayı seviyor millet.. aşılama zaten çok basit bi işlem.. bide tüp bebek olsaydı ne diyeceklerdi acaba.. sonuçta senin yumurtanda eşinin spermide yeterliydi ki tuttu.. artık kulaktan kulağa yayılmaması için bence eşin o arkadaşlarını telefonla arayıp kendilerine bıu meselenin aranızda kalması için ricada bulunsun.. hiç değilse her kese yaymamış olurlar canım.. he eşlerine söylediyseler bile adamlar onlarıda uyarır böyle böyle adanın kocası duyulmasını istemiyor derler konu kapanır ..
ama canım sana gerçeği söylemek gerekirse şuna hazırlıklı olmalısın.. bu mesele ömrün boyunca senin için duyulmasından korktuğun bir mesele olacak.. bunu ne zamana kadar taşıyabileceksin.. ne zaman o hastaneye tedaviye biri gitse biri gelse hep acaba duydulşarmı söylediler mi diye düşüneceksin... çünkü küçük bi yerde oturuyorsun bu biraz kaçınılmaz.... o yüzden eşinle konuşup bi karar verin .. Kayınvalidenlerin filan başkalarından duyması hiç iyi olmaz.. akıllı akıllı onları karşınıza alıp, annecim yaramız vardı onu yaktırdık, sonraki muayenede dr çok sağlıklı hazır yumurta gördü ve bu çok güzel birşey, herkste denk gelmez gelin buna aşılama yapalım , çok sağlıklısınız mutlaka tutar dedi " filan deyin.. bizde nasıl olur acaba derken doktor çok ısrar etti kabul ettik. hakkaten çok sağlıklıymışız hemen tuttu deyin .... bi daha da hayatınız boyunca bu korkudan kurtulun canım benim.. nacizane fikrim bu şekilde
merhaba canım tedavin hayırlı olur inşallah. diğer arkadaşlarında dediği gibi 3. gün tüm hormon tahlilleri isteniyor..inşallah tez vakitte hayırlı sonuçlar alırsınız
canım maşaallah gördün mü ne kadar güzel gelişmeler olmuş.. işte korktuğun başına gelmedi ve kistin kendiliğinden eridi çok şükür.. sen yine bol su içmeye devam et çok faydası olur.. yeşilliklerede devam et canım.. yumoş zamanına kadar bol soğanlı salatalar yap .. içinde ne var ne yok temizlensin :80:
olsun demek hakkınızda bu hayırlıymış.. aslında avrupa yakasındada çok güzel evler var ama orayı tercih ettiğinize göre epeyce konforlu bi evdir heralde.. merak ettim gız bacım bi ara evinin resimlerini paylaş bizimletamam artık sana yıldız dicez. yakışmış ismin
inşaallah kolaylıkla kavuşursun canım.. biz bile heyecanlandık... ismini kararlaştırdınız mı
halevcim en sonunda olacağım diye diye adetini gene oldun.. çok şükür ki bekletmedi .. pazartesi ne kadar güzel tedavin başlıcak.. sende hamişler kervanına katılacaksın gülüm maşaallah... hem senden bu süreci öğrenmiş olacağız.. hiç tüp bebekle ilgili bilgim yok benim..
yarın dualarımız seninle olucak canım.. hayırlı haberler getir bize...
haklısın canım işte insanlar densiz hadsiz. halbuki böyle birşey heleki erkeklerce öğrenseler dahi kendi aralarında bile konuşmamaları gereken bir durum. ama işte cehalet mi desem ne desem. ilginç insanlar
hoşgeldin yıldızcım çok sevindim kistin erimesine işallah hayırlıısyla yumurtlaman da güzel olcak sağlıkla tutuncak meleğin sana hepimizin tek arzusu bu, bu ay da tabi..böle olalım işallah
haklısın canım erkeklerin dedikoduculuğu da hiç çekilmiyo
canım hayırlısı olsun süreç başlıyor artık nihayet. ben de merak ediyorum nasıl oluyor bu işler. senden öğrencez artık ocak sonundada murlu haberi alcaz işallah
sevdecim ada ile ilgili katılıyorum sana bencede kendi anlattıkları şekliyle kendilerinden duyması daha iyi insanların yani bir sorun vardıda yaptırdık şeklinde değil. spontane gelişti şeklinde senin dediğin gibi
sorma canım gezdik dün bugün de ev keyfindeyiz şimdilik ama bize belli olmaz evde oturamıyoruz bütün gün. akşamada annemlere gitcez yemeğe hamsi varmışş
kızlar yeni konu açtım acilen cevaba ihtiyacım var :26:
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...esini-kullanan-var-quotquot.html#post16822805
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?