Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

yumurta takibi için ayda kaç kez dr. gidiyorsunuz..arkadaşlar ben çalıştığım için okuldan izin almam çok zor..en azından müdürümle konuşurum...[/QUOTE]

canım drun daha iyi bilgi verir bu konuda ama haftada en az 3 defa falan gitmen gerekir, Günaşırı yumurtanın büyüklüğüne bakıyor. Seninki nasıl bir takip yapacak acaba ? Birde eşin sperm testi yaptırdımı oda önemli

evet 14 gün geriye sayma olayı gerçek çıktı sende dimii.. benim bu ay 14 gün geri sayınca günüm cuma idi bakalım hayırlısı..
dün duphaston isimli ilaca bşladım. doktor 16. gün başla demişti. ugün 17. günümdeyim

adacım sana ne dicem.. benim karnımın içinde acı var yaa kasıklarımda.. senin aşılamadan hemen sonra mı başlamıştı o tür acımalar ?

cinsiyet 14-16 haftalarda belli olur diyorlar gülüm

ay inanmıyorum hamilelik şüphen varken gene mi temzilik yaptın. sen kendini düşünmezsen kim düşüncek gülüm. niye öyle yapıyorsun
valla insallah her şey güzel olur kızlar...gıymatlım...sanki seninle daha önce başka bir topikte daha konuştuk gibi geliyor...:26:
hangi topik acaba.. ben çıkarammadım ama unutmuşta olabilirim.. genelde nerelere takılıyorsun :26:

ah canım hayat o kadar hızlı geçiyor ki bazen oturup ağlayasım geliyor ömrümüz bitiyor diye. ama elden gelen bişey yok..
9 yıllık evliyim diye değilde işte ne zaman yaşadık bu kadar ve acaba ne kadar daha beraber yaşayacağız diye düşüncelere kapılıyorum efkar basıyor..

arkadaşım benim şimdiye kadar olan deneyimlerime göre yumurtlama dönemi herkesin farklı....Allahım kalbinize göre versin...

benim eşimde yarın dr. gidicek spem saydırmaya insallah onda da bir sorun çıkmaz...heycenlıyım aslında bugün...
ayy canım ben yazana kadar sen cvp vermişsin bile.

ne demek canım zahmetmi olurmuş hiç. Damlalıkla çubuğun üzerindeki gözüne damlatmıştım canım , ayy canım sanki geldi bu ay bebişin gibi ya

canım ben köye gittiğimde kayınvaldem ben eltim gezeriz ama onun dışında bizim buaraya felan geldiklerinde olsun yada yaylaya giderler ama ben eşi olmadan gitmem eşim çalışıyor ve ben onsuz rahat edemem huzursuz olurum her insan öyle değil ama benim eltimde hep kayınbabam kayınvaldemler gezer her yere onlarladır bana ters gelir açıkcası ma tercih meslesi ve benim eşimde der zaten ben seni öyle bırakmam der kayınbabam perşembeden felan geldimi ben esini götürüm sen cuma günü gel der eşim yok bizi cumaya birlikte geliriz der o derece
benim eşimde yarın dr. gidicek spem saydırmaya insallah onda da bir sorun çıkmaz...heycenlıyım aslında bugün...
inşl bi sıkıntı çıkmaz canım

hoşgeldin canım aramıza inşl en hayırlı zamanda gelir bebişiniz

[:

hangi topik acaba.. ben çıkarammadım ama unutmuşta olabilirim.. genelde nerelere takılıyorsun :26:

canım geçen sene nisan mayıs aylarına takılıyordum... ama bir kaç topikte daha yazışmıştım...ama profil resmini hatırlıyoru...

inşl adacım inşl

sevdecim valla doğru diyosun canım bu ay çok yordum kendimi ama babamın evi çok büyük değiil ve çok iş yoktu bide rabbim yiyecek ekmek nasip ettiyse olur hiçte bişe olmaz diye düşünüyorum ama bukadarda yorulunca bu ay bişe yokturda diyorum ama görsen annem sen şunu kaldırma sen ayağını suya sokma daha hamile değilm anne deyip durdm yani

evet canım 14 gün sayma işe yaramıştı bende. aşılamadan sonraki günlerde pek bişey hissetmemiştim ben hatta hiç ilaç falan kullanmayınca olmazmı acaba diyordum hep. Sonraki günlerde kasık ağrılarım oldu adet tarihimden 3 gün öncede gece karın ağrılarım başlamıştı.aboo daha vakit var desene 14 haftalık
ayy canım bende bazen öyle hüzünlenirim aynen dediğin gibi kötü düşüncelere dalarım bazen özellikle yakınlarımı kaybetme korkusuna , yıllar geçiyor derim ama çok üzme kendini bu konuda olurmu şekerim.

kızlar..benim çıkmam lazım... yarın okul var..ve sınav hazırlamalıyım öğrncilerime...yarın uğrarım topiğe..hepinize iyi gecelerrr....

evet canım kıyamadım.olsun başka zaman gideriz yeterki aramız iyi olsun..

canım o dediğin meselede sende bi anormallik yok. eşini paylaşmak istemiyorsun çünkü çok zor kazandın onu.. zaten çalışıyorsunda .. akşamlarda bi damlacık.. hemen geçiyor.. o yüzden ıncık cıncık şeylerle vakit geçirmek istemiyorsun haklısın yani bende aynen sen gibiyim.
evet heyecanlısındır ilk kez böyle bi tecrübe yaşıcaksınız. eşinin o işe gönüllü olası çok güzel.. sen bide bizim halimizi görseydin.. kavga döğüş zor ikna oldu
arkadaşım biz aylardır hatta yıl oldu denemedik yöntem bırakmadık.. tüm ayı gün aşırı beraberlikle geçirdiğimiz zamanlarda oldu, yumurta dönemi her gün denediğimiz zamanlarda oldu... ama güzel mevlam ol demeden olmadı ki hala uğraşıyoruz..
o yüzden sen 9. gün olur mu diye hiçç tasa etme.. rabbim verecem dediyse onun günü saati yok... vermiceksede istediğiniz kadar uğraşın elde var sıfır

eferim enişteye.. aynen benimkide böyledir.. 9 yıllık evlilikte daha 1 gece ayrı evde yatmamışız :119:

kafan karışmadan gelmesi iyi olmuş hayatım, gelsin o zaman ilk tüp bebişimiz

aynen canım hayatta eşimsiz rahat edemem bende , aynen siz gibi eşim de izin vermez birlikte geliriz der öyle bir durumda, eltin kayınvalidenlere çok yakın olunca o soru aklıma geldi yani bende mi sorun var acaba diye zaten.

canım merak etme bişey olmaz nette bununla ilgili bi yazı okumuştum hamişlikten önceki durumunuz çok önemli değil önemli olan gebe kaldığınızı öğrendiğinizden itibaren ağır iş yapmamak diyordu. Ben o hafta nelerle uğramıştım yani biliyosunuz çok da korkmuştum bişey olurmu diye ama çok şükür bişey olmadı

ay wallaha nasıl rahatladım sevdecim anlatamam , du bi ara yükleyem evin fotolarını şekerim

Allahtan bi sıkıntı yaratmıyor bana...sayım yaptıma konusunda...rahatım o konuda...hatta keşke önce ben yaptırsaydım dedi.. bende belki ikimiz dede sorun çıkabilir tek tarafın gitmesiyle olmaz dedim...ama yinede önce ben gittim.

ayy canım inşallah bu ay hepimizin dileği gerçek olur. ne güzel olur ocak ayında hepimiz bööle olsak

GIYMATLIM öle güzel açıklamışsın kii teşekkür ederimm o zaman hayırlsıı neyse o olsun hepimiz içinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…