Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

sevde cıgım..ismını hazrladık...
nasıp olursa EDİZ olacak ısmımız canım...
abımız emir ...uymuşmu kızlar..

kızlar herkese selam, daha yeni girebildim eve
size süper haberlerim var kistim küçülmüş :62::62::62:
öğlen gittim doktora, muayene ederken sürekli içerde bakınıp duruyo doktor :1: bulamadığıma göre küçülmüş sanırım dedi. vee 2 hafta önce 7 cm olan kistim 3mm olmuşşş :32::32: çok güzel dedi adetinle birlikte büzülüp atılmış dedi. çok afedersiniz ama bu adetimde parça parça kan gelmişti. bunun içinmiş yani... folik asit verdi ve birde fitil. fitili vermesinin de sebebi o 3 mm liği yok etmek içinmiş. haftaya prş tekrar çağırdı. yumurta büyümesini tespit etmek için, bu ay kontrollerim fazla olacakmış, çünkü yumurtalamam da problemler oluşabiliyormuş. bu nedenle kontrol altına alacakmış. anlayacağınız canlarım doktor kontrolünde bu ay ilişki zamanlarını belirleyeceğiz :1::1::1:
eşimde bende çok mutlu olduk, inşallah bu ay hamiş haberlerimizi alırız birbirimizin :66:
tedaviye gerek kalmadı Allahıma çok şükür
ayy canım çok güzel bir haber bu, hadi bakalım o 3mm de yok olur, inşallah bebiş bekletmeden gelir hemen
canım hiç moralini bozma böyle şeyler için, ama eşinin arkadaşları da maşallah pek meraklıymış doğrusu, onlara ne ki gelip eşine kadar söylüyorlar. Duymuş olsalarda bence gelip söylemeleri çok yanlış, özellikle de erkek olarak, bir de bayanlara dedikoduyu seviyo derler ama maşallah bizden aşağı kalır yanları yok :1:
sen hiç bunları kafana takıp bebişini üzme hayatım. kim ne dersede de, dinleme gitsin, kimseye hesap vermek zorunda değilsin. önemli olan sen ve bebeğin unutma
hiç sorma canım bende hiç sevmiyorum böyle durumları ne kadar ayıp , ben olsam asla söyleyemezdim böyle bişeyi, eşim benim kadar tepki vermedi bu duruma , hatta bu konuda tartıştık bile, bu kadar nasıl soğuk kanlı olabiliyosun diye, oda ne diyebilirdim o anda şaşırdım evet demek zorunda kaldım dedi. Ahh bana denk gelmezki öyle şeyler ağzının payını verirdim.
maşallah canımmmm
herkes ıyı çok sukur..
blue avcı tstı ne zaman yapacak acaba....
halev ın..tüp bebek raporunad cok sevındım..inşallh yakıda guzel hberlrı gelır...
hepınız ıçın oyle tabı..hayırlısıyla gelsınler..benden haver yok canım daha...bebek rahat yerınde..çıkmak ıstemıyor :26:

anını sıkm..artık söylemıs...
sen ve bebegın saglıklı olsun..kım ne soylerse soylesın..evet çok haklısın .bu senın ozelın..senden habersız kımsenın bılmemesı en dogal hakkın...
ama artık canını sıkma....
uzulme ..bebegınıde uzme...
desteğin için sağol canım arkadaşım, üzmemeye çalışıyorum, bişey duydummu onu unutmak zaman alıyor işte ama daha iyiyim.

Senin bebiş yerini pek sevdi heralde ya :1:
tatlım hiç canını sıkma olan olmuş eğer gelip sana bişi söyleyecek olurlarsa bu yolu seçtik çok şükür tuttu dersin ilkleri anlatmana gerek yok detaylara inerlerse kapatırsın ağızlarını ama sen canını sıkıp bebişinide üzme artık sen hamişsin yaaa boşverrrr ayrıca duygusal olman çokkkkkk normal canım ne yazık ki hamişliğin boyunca böle olucaksın:9:

canım hoşgeldin aramıza inşallah dr takibinin sonucu güzel gelişir de bebeğine kavuşursun

canım çok sevindim neyseki kisti küçültmüşsün inşallah tamamen atacaksın ve bebişine de kavuşacaksın canım
sağol halevcim evet öyle bir konu geçerse benim yanımda ben diyeceğimi bilirim onlara, zaten sık görüştüğümüz kişiler değil yılda en fazla 2-3 defa o kadar ben pek sıkı fıkı olmak istemedim baştan beri ne bilim bana göre değiller.
canlarım bu arada bu sabah adet oldum drum pazartesi çağırdı 11.30'a randevu aldım ilaçlarımı da hallettim çok şükür ki sigortanın müdürü oktay beyin tanıdığı eczacı arkadaşı varmış ordan 400tl ye aldık ucuza kapattık neyseki canlarım bakalım tedavimiz başlayacak Allahın izniyle inşallah hayırlısıyla herşey güzel olur da bebişimize kavuşuruz:25:
ay halevcim gözün aydın iyiki daha fazla geciktirip seni strese sokmamış.Bundan sonra herşey daha güzel olacak , hayırlısıyla tedavin başlayacak ayy nasıl heyecanlandım anlatamam. İlaçları da uyguna almanıza sevindim çok şükür bi pürüz çıkmadı. yarın anlatırsın gelişmleri bizlere
ayy canım işte korktuğun başına geldi.. koskoca erkek adamların bu mevzuyu eşine sorabilmelerine gerçekten ben bile şeşırdım.. biz kadın olarak bile öyle birşey duysaydık gidip soramazdık.. ama ahlaki yapı çok önemli canım.. insanın en hassas noktasından vurmayı seviyor millet.. aşılama zaten çok basit bi işlem.. bide tüp bebek olsaydı ne diyeceklerdi acaba.. sonuçta senin yumurtanda eşinin spermide yeterliydi ki tuttu.. artık kulaktan kulağa yayılmaması için bence eşin o arkadaşlarını telefonla arayıp kendilerine bıu meselenin aranızda kalması için ricada bulunsun.. hiç değilse her kese yaymamış olurlar canım.. he eşlerine söylediyseler bile adamlar onlarıda uyarır böyle böyle adanın kocası duyulmasını istemiyor derler konu kapanır ..
ama canım sana gerçeği söylemek gerekirse şuna hazırlıklı olmalısın.. bu mesele ömrün boyunca senin için duyulmasından korktuğun bir mesele olacak.. bunu ne zamana kadar taşıyabileceksin.. ne zaman o hastaneye tedaviye biri gitse biri gelse hep acaba duydulşarmı söylediler mi diye düşüneceksin... çünkü küçük bi yerde oturuyorsun bu biraz kaçınılmaz.... o yüzden eşinle konuşup bi karar verin .. Kayınvalidenlerin filan başkalarından duyması hiç iyi olmaz.. akıllı akıllı onları karşınıza alıp, annecim yaramız vardı onu yaktırdık, sonraki muayenede dr çok sağlıklı hazır yumurta gördü ve bu çok güzel birşey, herkste denk gelmez gelin buna aşılama yapalım , çok sağlıklısınız mutlaka tutar dedi " filan deyin.. bizde nasıl olur acaba derken doktor çok ısrar etti kabul ettik. hakkaten çok sağlıklıymışız hemen tuttu deyin .... bi daha da hayatınız boyunca bu korkudan kurtulun canım benim.. nacizane fikrim bu şekilde :52:

merhaba canım tedavin hayırlı olur inşallah. diğer arkadaşlarında dediği gibi 3. gün tüm hormon tahlilleri isteniyor..inşallah tez vakitte hayırlı sonuçlar alırsınız :49:

canım maşaallah gördün mü ne kadar güzel gelişmeler olmuş.. işte korktuğun başına gelmedi ve kistin kendiliğinden eridi çok şükür.. sen yine bol su içmeye devam et çok faydası olur.. yeşilliklerede devam et canım.. yumoş zamanına kadar bol soğanlı salatalar yap .. içinde ne var ne yok temizlensin :80:

olsun demek hakkınızda bu hayırlıymış.. aslında avrupa yakasındada çok güzel evler var ama orayı tercih ettiğinize göre epeyce konforlu bi evdir heralde.. merak ettim gız bacım bi ara evinin resimlerini paylaş bizimle :52: tamam artık sana yıldız dicez. yakışmış ismin :23:

inşaallah kolaylıkla kavuşursun canım.. biz bile heyecanlandık... ismini kararlaştırdınız mı :55:

halevcim en sonunda olacağım diye diye adetini gene oldun.. çok şükür ki bekletmedi .. pazartesi ne kadar güzel tedavin başlıcak.. sende hamişler kervanına katılacaksın gülüm maşaallah... hem senden bu süreci öğrenmiş olacağız.. hiç tüp bebekle ilgili bilgim yok benim..
yarın dualarımız seninle olucak canım.. hayırlı haberler getir bize... :61:
canım sevdem fikrin çok güzel kaç gündür beynimi meşgul ediyordu nasıl toplarım diye ama seninki eksik kalan sözlerimi öyle güzel tamamladı ki şuan tam oturdu herşey. Aşılama ile ilgili söylediğin hercümlesini eşime de okudum , iş yerine gittiğin anda aynen böyle diyorsun dedim, tamam hallederim ben dedi ama bakalım artık. Bazen sırf bu yüzden keşke herkesden uzak bir ilde olsaydım bile diyorum, bilmiyorum bu tür şeyleri hazmedemiyorum ne kadar kötü oldum öğrendiğimde .

Kayınvalideme söyleme durumuna gelirsem , eşimin iş arkadaşları ile öyle sık sık görüşmüyorum ben hatta evime bile ilk kez davet ettim oda 5 aile mi neydi, sık görüşmediğim için ve kayınvalidemlerle ortak bir tanıdık olmadığı için söylemeyi düşünmüyorum gibi:26: öyle irdelemediler bile kayınvalidem öyle meraklı falan değildir, hatta cumartesi günü yakın 2 akrabası ve apartmandan 2 arkadaşı geldi bende onun evindeydim onlara dahi söylememiş daha onunki gerçi nazar değer diye, bize bile aman herkese söylemeyin kötü göz olur der:1: Çok samimide değiliz öyle herşeyimizi ince ince anlatacak kadar , yani normal bir gelin kaynana ilişkimiz var:52:
evet narcım bakalım ada ne dicek bu düşüncemize..

bizde evde sıkılıyoruz bütün gün.. goncam akşama çıkarız dedi bakalım kısmet.. evden çıkmadan haftasonundan bi tat alamıyoruz biz. ille çıkıcaz hava alıcaz azıcık para harcıcaz rahatlıcaz :81:

esin sözde vınn var girerim demişti ama bizi çatlatmaya kararlı galiba. hiç uğrayacağa benzemiyor :92:
bizde bugün çıktık sevdecim bikaç saat dediğin gibi hep evde olmuyor, illa para harcayacaksın :27: eşinde akşam gezdirecek sizi o zaman hadi iyisin :27: güzel geçer umarım.
öyle mi halevcim. nette arıyorum satışı çok varda kullananlardan yorum bulamadım :26:
sağlıklı olmasından dolayı altı cam olanı beğendik :44:
altıda mı cam sevdecim , genelde üstü cam olanları görmüştüm bende ilk görüyorum, bende de yok sevdecim daha yeni evli sayılırız eksiklerimiz bitmiyor daha yaa:52:

emir - ediz çok uyumlu olmuş canım, hayırlı bir evlat olur inşallah, kolay doğum diliyorum canım bu günlerde gelecek ediz bebek:52:

esinnnnnnnnnnnn ne yaptın canım , test falan yaptınmı son durum nedir, amaninnn sevdem de gelmiş:52:

iyi akşamlar kızlar geçimişi okuyodum adacım yeni gördüm sizleri yeterince merakta bıraktım kusura bakmayın sevdecim wınnda var dedim ama fırsat bulup giremedimki malesef bende hala gelen giden yok canım hala inşl hamileyimdirde boşu boşuna adetim geçmemiştir hayırlısı olsun bakalım sanki adet olacakmışım gibi his var ama kendi yok ve geçen ay hafif kahve akıntı oluyodu şimdilik oda yok sizler nasılsınız bakalım

canım hemde müthiş güzel uymuş.. zaten diğer topiğinde açtığın isimlerden en güzeli buydu..arada aklımada geliyordu acaba Ediz e mi karar verdin diye... hayırlı olsun çok yakıştı oğluna. inşalalah manası tesir eder...
ben kullanmadım ama amcamın hanımı kullanıyor..altı akvaryum gıbı...guzel gorunuyor...memnundu...
evet aynen akvaryum gibi içinde mavi ışığıda var otantik duruyor. inşallah bende memnun kalırım alabilirsek :81:
canım sevdem fikrin çok güzel kaç gündür beynimi meşgul ediyordu nasıl toplarım diye ama seninki eksik kalan sözlerimi öyle güzel tamamladı ki şuan tam oturdu herşey. Aşılama ile ilgili söylediğin hercümlesini eşime de okudum , iş yerine gittiğin anda aynen böyle diyorsun dedim, tamam hallederim ben dedi ama bakalım artık. Bazen sırf bu yüzden keşke herkesden uzak bir ilde olsaydım bile diyorum, bilmiyorum bu tür şeyleri hazmedemiyorum ne kadar kötü oldum öğrendiğimde .

Kayınvalideme söyleme durumuna gelirsem , eşimin iş arkadaşları ile öyle sık sık görüşmüyorum ben hatta evime bile ilk kez davet ettim oda 5 aile mi neydi, sık görüşmediğim için ve kayınvalidemlerle ortak bir tanıdık olmadığı için söylemeyi düşünmüyorum gibi:26: öyle irdelemediler bile kayınvalidem öyle meraklı falan değildir, hatta cumartesi günü yakın 2 akrabası ve apartmandan 2 arkadaşı geldi bende onun evindeydim onlara dahi söylememiş daha onunki gerçi nazar değer diye, bize bile aman herkese söylemeyin kötü göz olur der:1: Çok samimide değiliz öyle herşeyimizi ince ince anlatacak kadar , yani normal bir gelin kaynana ilişkimiz var:52:

bizde bugün çıktık sevdecim bikaç saat dediğin gibi hep evde olmuyor, illa para harcayacaksın :27: eşinde akşam gezdirecek sizi o zaman hadi iyisin :27: güzel geçer umarım.

altıda mı cam sevdecim , genelde üstü cam olanları görmüştüm bende ilk görüyorum, bende de yok sevdecim daha yeni evli sayılırız eksiklerimiz bitmiyor daha yaa:52:

canım fikrimi beğenmene çok sevindim.. ne durumda olduğunu hissediyorum.. inşaallah hayırlısıyla çıkarsınız bu işin içinden..
ben kayınvalidenlerin kulağınada getirirler diye düşünmüştüm. madem duymazlar diyorsun o zaman söylemene gerek olmaz.. ama akrabalarınızdan kimse hastanede filan bi şekilde duyupta söylerlerse o zaman ilk olarak başkalarından duymaları iyi olmaz. siz bilirsiniz tatlım.. Allah yardımcınız olsun..

evet canım o çay makinesine karar verdik. altıda cam ve içinde mavi ışığı var.. su camda kaynayacağı için daha sağlıklı dedik.. bakalım bu hafta alabilecek miyiz.. bak şöyle bi resmide var

$çay makinesi.1.jpg $çay makinesi.2.jpg

iyi akşamlar kızlar geçimişi okuyodum adacım yeni gördüm sizleri yeterince merakta bıraktım kusura bakmayın sevdecim wınnda var dedim ama fırsat bulup giremedimki malesef bende hala gelen giden yok canım hala inşl hamileyimdirde boşu boşuna adetim geçmemiştir hayırlısı olsun bakalım sanki adet olacakmışım gibi his var ama kendi yok ve geçen ay hafif kahve akıntı oluyodu şimdilik oda yok sizler nasılsınız bakalım

rica ederiz şekerim ne demek :) demek daha gelmedi , inşallah bebiş gelmiştir bu sefer yoksa bile inşallah sebi daha fazla bekletmeden strese sokmadan bi an önce gelir. Yarın sabahtan yapmayı düşünüyormusun test canım, yaparsan ilk idrarınla yap ha

esinnnnnnnnnnnn ne yaptın canım , test falan yaptınmı son durum nedir, amaninnn sevdem de gelmiş:52:
evet canım nasılda denk geldikk :66:

ayy canım çok şükür inşallah sende hamilesin gülüm. bu vakte kadar bişey olmadığına göre artık sevinebiliriz. yarın test yapacakmısın :52:

halevcim senin kırmızılar gelmiş hayatım gözün aydın diyeyim bari en azında boşuna gecikip seni stese sokmadı ve hayırlısıyla tedavine başlayacaksın yarın güzel habrelerini bekliyoruz

sevdecim hakkaten eşinin arkadaşlarıda amma boş boğazmışya üz-stlerine vazifemi öyle şey sorolurmuya onlara ne erkekler bile ne kadar meraklı nasıl bir milletiz bizya sıkma canını boşver kızlarında dediği gibi eşin gerekli açıklamayı yapsın yeter

yıldızcım seninde göüzn aydın canım kist gitti sayılır inşl önümüzdeki ayda hamiş haberlerini alacağız perşembe inşl dahada güzel haberler alırsın

dosthane aramıza hoşgeldin arkadaşım en kısa bebeğine kavuşusun inşl zamanda

adilemir bebeğinin ismi güzel canım düşündüğünüz gibide uyumlu sağlıkla gelsin inşl bende cesaretimi ne zman toplarsam test yapacam ama cesaretim yok şu durum bşle güzelya günün geçiyo heyecenla beklemek acaba hamilemiyim diye düşünmek emin olsam yaparım hiç durmamda kısmet bakalım

sevdecim bizim akrabalardan o hastaneye giden pek yok zaten birde kayınvalidemlerin duyacagını hiç tahmin etmiyorum nedense içim o konuda rahat, ama hep diyordum eşime senin bu arkadaşlarının haberi olmaz inşallah diye, aklıma gelen başıma gelir zaten, nedense hep onlardan korkmuştum çekinmiştim , oda başıma geldi zaten ama senin yorumun süper geldi canım hakkaten, eşim izinde şuanda 1 ocakta başlayacak hemen gider gitmez aynen böyle söyle dedim . Bakalım gelişmeleri yazarım sizlere.

Canım pek bi hoşuma gitti resmine de sonra bakmıştım, çok hoş fiyatları ne bunların, amaninn bugün alışveriş merkezini gezdik de ne gördüysem bundan bizde yok didim valla ne çok ihtiyacım var:18: bizde katı meyve sıkacağına baktık bugün bende yoktu, bebiş olunca da baya lazım olacak bize

ya kızlar açıkcası bende size bunu soracaktım biliyorum benim kadar sonucu merak ediyosunuz bian önce öğrenmek istiyorsunuz bende merak ediyorum ama cesaretim yok sizden izin alacaktım yarın yapmasam bana ne dersiniz hem evde israr testim yok sabah gidip almam gerek hemde hazır hissetmiyorum salı yada çarşambaya beklesem bana ne dersiniz:26:

esincim beni adayla karıştırdın yavrum ama Allah söyletti diyelim.. inşallah benimde bu ay nasib olurda eşim arkadaşlarına gereken cevabı verir :64:

ya kızlar açıkcası bende size bunu soracaktım biliyorum benim kadar sonucu merak ediyosunuz bian önce öğrenmek istiyorsunuz bende merak ediyorum ama cesaretim yok sizden izin alacaktım yarın yapmasam bana ne dersiniz hem evde israr testim yok sabah gidip almam gerek hemde hazır hissetmiyorum salı yada çarşambaya beklesem bana ne dersiniz:26:

:52: tabikide hayır deriz şekerim. o nasıl soru öyle. biz hafta sonunu nasıl geçirdik haberin yok heral :27:

esincim beni adayla karıştırdın yavrum ama Allah söyletti diyelim.. inşallah benimde bu ay nasib olurda eşim arkadaşlarına gereken cevabı verir :64:

ayy canım düşüncem adaysı ama seni yazmışım tamamen dalgınlık heralde allah söyletti canım şuan o kadar yorgunumki anlatamam zaten ordan yorgun geldim sevgili kaynım ve eltiminde yıldönümüydü yemeğe gideceklerdi ne kadar yorgunuz dediysekte bırakmadılar bide gittik yemek felan derken eve zor attık valla kendimizi

:52: tabikide hayır deriz şekerim. o nasıl soru öyle. biz hafta sonunu nasıl geçirdik haberin yok heral :27:

evet esin karıştırdı bizi , :52: sevdem yazık kıza baya bi baskı uyguladık bacım hadi gel izin verelim ne zaman hazır hissediyorsa o zaman yapsın hem bikaç gün daha geçerse kesinleşmiş olur, belkim erken yaparsa varsa da çıkmaz:52:Kız siz niye baskı yapmadınız bu kadar aboooo üvey evlatmıyım bennn:52: he benimki de olan olmuş ne diye açıyorsam konuyu:27::27:

ayy canım düşüncem adaysı ama seni yazmışım tamamen dalgınlık heralde allah söyletti canım şuan o kadar yorgunumki anlatamam zaten ordan yorgun geldim sevgili kaynım ve eltiminde yıldönümüydü yemeğe gideceklerdi ne kadar yorgunuz dediysekte bırakmadılar bide gittik yemek felan derken eve zor attık valla kendimizi

canım niye o kadar yoruldun ki :26: hem yemeği yeyip gelmişsiniz ne güzel. yoksa bide evde telaşın olacaktı. şimdi çay demleyip keyif yaparsınız :73:
ruhen mi kötü hissediyorsun arkadaşım ne oldu sana :58:

kaçıncı yıllarıydı canım ? çok uzun yıl mı oldu da sizi de götürdüler hani özel bi gün ya:26:
yaa gerçekmi ya o olumsuz haberi yarın almaya hazır hissetmiyodum ama kendimi bir gün daha hamilelik hayaliyle yaşamak istiyodum çok kötüsünüz:5:

başka belirtim varmı canım neler hissediyorsun.

Sevdecim sen deneyimlisin kuzum ben pek uykucu oldum çıktım , hamilelikte olur derler ama benimki erken değil mi ? acaba ilaçlarmı yapıyor sende kullandın ya sende de öylemiydi, ya da geceleri güzel uyuyamıyorum ondan mı bu uyku .
Birde kızlar banada bebek isimleri bulurmuyuz hepiciğimiz :52:

yaa gerçekmi ya o olumsuz haberi yarın almaya hazır hissetmiyodum ama kendimi bir gün daha hamilelik hayaliyle yaşamak istiyodum çok kötüsünüz:5:
sende bi haller var ama hayıdır inşaallah... kız yavrum yarın hamilelik haberini alıcaz aslında ama sen bi gün daha şüphelerle yaşamak istiyorsun.. iyi barim ne diyim sen bilen :63::63:
evet esin karıştırdı bizi , :52: sevdem yazık kıza baya bi baskı uyguladık bacım hadi gel izin verelim ne zaman hazır hissediyorsa o zaman yapsın hem bikaç gün daha geçerse kesinleşmiş olur, belkim erken yaparsa varsa da çıkmaz:52:Kız siz niye baskı yapmadınız bu kadar aboooo üvey evlatmıyım bennn:52: he benimki de olan olmuş ne diye açıyorsam konuyu:27::27:

hehe alındığın şeye bak... canımcım senin durumun farklıydı aşılaman geç yapıldı bizde o günler bi geçsin dediydik. yoksa gırtlağına çökmeyi bilmezmiydik.. ama cahilliğimize geldi :52:

canım niye o kadar yoruldun ki :26: hem yemeği yeyip gelmişsiniz ne güzel. yoksa bide evde telaşın olacaktı. şimdi çay demleyip keyif yaparsınız :73:
ruhen mi kötü hissediyorsun arkadaşım ne oldu sana :58:

yok canım ruhen iyiym neyseki korkulacak bişe olmadı hatta iyiide gitmişiz en azından hafta sonu kendimi yiyeceğime orda oyalandım aklıma getirmemeye çalıştım ama 1,5saatlik yol sabah erken kalkma bide ben gittimmi hep gezeriz yengelere halalara bugün sabah bi kapı gezme yaptık öğleden sonrada iki kapı ordan ne zaman gelsek eşimde bende hış oluruz banyo yapar dinlenmeye çekiliriz havasından heralde orda çok dinçiz buaraya gelince yorulduğumuzu hissediyoz bide eşim gribe yakalandıya:50:

Back