Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

yok canım mesela en son gittiğimde ödedim ücret, adet olursan 5. günü gel yada olmazsan da kontrol için gel o zaman ücret almayacam dedi. sanırım 2 kontrolden birinde alcak
senin nasıl? sürekli ödüyomusun canım?

abooo kız esinle sen beni iyice psikolojik çöküntüye uğrattınız, eşin gelince sen hiç pijamalı eşofmanlı durmazmısın bacımmm anaaa bende tam tersi valla işten eve kendimi attığım anda en rahat eşofmanları giyiveririm , ben pek bi kokoşun tersi ne , ondan ondum , türkçeyi unutuyorum hee

ay bende ööleyim walla, işten gelir gelmez hemen pijamalarımı giyiveririm, malum sabahtan beri zaten makyajlı, topuklu derken yoruluom, anında pijama moduna geçerim eve gelince
fakat sevdenin yaptığı çok güzel birşey erkekler ister bakımlı görmeyi ama napayım halim olmuyo eve gelince :26::26:

GUYMATLI senin çocugun varmı hanı logusalıkta pijamayla dolaşmış olabilirim falan demişsin de merak ettım
yanı kusura bakma yanlış bişeyde sormak ıstemem

al benden de o kadar canım , eve gelince en rahat kıyafetlerimi giyiyorum tabi sevdeninki doğru olan ama :26: ben gün içinde hafif makyaj ve hafif yüksek yada düz ayakkabıları tercih ettiğim halde :26:

al benden de o kadar canım , eve gelince en rahat kıyafetlerimi giyiyorum tabi sevdeninki doğru olan ama :26: ben gün içinde hafif makyaj ve hafif yüksek yada düz ayakkabıları tercih ettiğim halde :26:

bende toplantım olmazsa eğer mümkün olduğunca rahat şeyler giymeye çalışıorum, ama toplantı varsa mecburen rahat giyinemiyorum.
birde evimiz anadolu yakasının bi ucunda, ofis de avrupa yakasının bi ucunda maalesef.
sabah karanlıkta uyanıp evden çıkıoruz, akşam karanlığında dönüyoruz. ee tabi bütün gün o şekilde olmak bile yoruyo insanı

Ayy canım tabi siizn mesafe daha uzun olunca sabah erkenden çıkıyorsundur, Tabi toplantı ya da ziyaretler olursa daha özenli oluyor insna

bende eve gidince üzerimi değiştiririm direk eşofman giyerim hiççç süslenemem kocişimde direk eşofmanlarını takar üzerine zaten dışarıda kasılıyon kibar giyincem diye ama Sevdecim ev hanımı olduğu için özen göstermesi gayet normal çalışan bayan olsaydı eminimki bıkabilirdi habire süslenmekten

ay sorma kuşum yaaa bu tv dizileri ve reklamlar bitirdi zaten biri ilk geceden hamile kalır biri istemez aldırır amannnn
valla bacılar pek hızlı ben de yetişemiyorum hızlarına bende hiç sevmem huzursuzluğu narcım durumun gidişatına bakıp karar alırız avukatım benim ilk işim bu gözüm burda açıldı birde
evet canım sen bak keyfine bişey olursa avukatlımla görüşün dersin
sorma şekerim az mı bekledim az mı uğraştım erdim sonunda muradıma.meeemur oldum
hahahaha tamam şekerim pazarteside anlaşalım
mesela benim de sene başında gittiğim bir doktor vardı 3 ay falan g,ittim. o da hep çağırırdı çatlayıp çatlamadığına bakmaya ama şimdiki çağırmıyor e çatlamadığı da olmadı bugüne kadar şükür
ayyy siz hepiniz ev hanımı olursanız muhabbetin dibine vurursunuz.biz halev ve pozerle böööle bakarız arkanızdann

arkidişler iyi akşamlar iyi haftasonları kendinize iyi bakın

evet canım aynen öyle nasıl güzel olur bebişlerimizi büyütmek
sağol canım a.s ayy yok canım severim ben öyle kokoş kokoş kuaföre gitmeden gittiğimi bilmemşaşırılırım beğenilirim ve örnek aınmaya çalışılırım ama taklitler aslını yaşatır diymi ama

merhaba kızlar..gecmısı okuyamadım..yenı haberler varmı bu topıkte..herkes ıyıdır ınşallah..ben hala buralardayım...

bende ilk gitmemde ödedim . 2. gitmemde almadı. bi daha 11 ocakta çağırdı. o zaman alırmı bilmiyorum canım :26:

ayy canım niye çöküntüye uğruyorsun ki sen gün içinde hep süslü ve bakımlısın zaten.. sonuçta eşin seni o halinle görüyordur değil mi eve gidince.. eşofmanlarında farklı ve çekici birşeylerdir herhalde :26:
ben biraz takıntılıyım bu konuda. hep güzel görünmek isterim o yüzden alımlı şeyler giymeyi seviyorum evde.. rahat edecek şeyler giymek istediğimde de defacto gibi markaların pantolonlarını tercih ediyorum onlarıun kesimleri hem rahat hem şık... hele ki hamile pantolonlarını mutlaka tavsiye edeim canım.. ben bile şu anda özellikle yumuo zamanlarında ondan giyiyorum ki karnım sıkışmasın diye
canım eve gelincede hem rahat hem şık giysiler giymek daha güzel. hem kendini güzel gördüğün zaman psiklojinde daha olumlu olur.. bi ata sözü var bilirsiniz kızlar.. "bir kıyafet bir yürüyüş öğretir".. yani kendini güzel görmek haline hareketine yansır güzelim..
makyajı eşim sevmiyor o yüzden sadec gözlerime sürüp sürüştürüyorum ben
GUYMATLI senin çocugun varmı hanı logusalıkta pijamayla dolaşmış olabilirim falan demişsin de merak ettım
yanı kusura bakma yanlış bişeyde sormak ıstemem
evet benim bir kızım oldu canım

ev ve iş ne kadar ayrı noktalarda canım ya... muhakkak sizde düşünmüşsünüzdür ama bunun hiç olur tarafı yok mu, evinizi taşısanız :26: acaba eşine mi yakın .. genelde bi taraftan dolayı fedakarlık etmek zorunda kalınır ya..:26:
evet ev hanımı olmaktan kaynaklanıyordur halevcim.. sonuçta bende gün içinde rahatım ...
bide eşlerimizin etrafında bayanlar çalışıyor ve akşama kadar bakımlı insanlar görüyorlar.. o sebepten eve geldiğinde beni bakımsız görmesini istemiyorum..
ooooo sen de az kokoş çıkmadın heee şanslı adammış goncan
bilmem artık şanslı adam mı.... genelde insanlar içinde bulunduğu nimetin farkında olmazlar... ben gece wc ye kalktığımda bile aynada bakarım bi nasıl görünüyorum diye... düzeltmem gereken bi yer varsa hallederim. göz kalemim filan akmışsa tazelerim ama bu benim içimden geliyor yaa.. ruhumda var
arkidişler iyi akşamlar iyi haftasonları kendinize iyi bakın
hepimize iyi haftasonları canım.. inşaallah denk gelirizde arada yazarız :81:
iyi tatiller kızlar, yarın doktor sonuçlarını paylaşırım sizlerle, öpüldünüz:79:
inşallah güzel haberler getirirsin arkadaşım.. yumoşların tomurcuklamnaya başlamışlardır bile
ayrıca sende kendine takma bi isim bulurmusun sana öyle hitap edelim canım..
sende az değilsin hee esincim.. kuaförsüz çıkmam diyorsun yani yakışır bacıma :81:
evet canım ev hanımlığının artı yönlerinden biride bu olsa gerek .. goncalarımızın geleceği saati iple çekiyoruz hazırlanıyoruz...
diğer arkadaşlarımızda kendilerine göre haklılar.. akşama kadar bunalıyorlar...

inşaallah gelen giden olmamıştır henüz.. galiba sende hamilesin yaa.. adacımda senin gibi pek rahattı öğreneceği günlerde... bu günü atlatırsak gazamız mübarek olsun dicez.. hadi inşaallah....
merhaba kızlar..gecmısı okuyamadım..yenı haberler varmı bu topıkte..herkes ıyıdır ınşallah..ben hala buralardayım...

canım hepimiz iyiyi çok şükür.. blueavcı arkadaşımızın bugün son günü.. heyecanla onun hayırlı haberini bekliyoruz...
small arkadaşımızda Allaha şükür kesesini gördü.. kalp atışını bekliyoruz..
halev arkadaşımızın tüp bebek raporu çıktı.. önümüzdeki günlerde işlem başlayacak hayırlısıyla..
şu anki gelişmelerimiz bunlar...

sende doğumunu bekliyorsun canım.. inşallah seninde müjdeni duyarız hayırlısıyla... :79:

canlarımm nasılsınız bakalım,ya ben dün bişey duydum canım sıkıldı yine size danışayım dedim. Şimdi dün dra gittik ya eşim orda arkadaşını görmüş 2 si de bizim aşılama olduğunu öğrenmiş. Dün eşime öylemi deyince eşimde " evet eşimin kadın hastalığı vardı o yüzden o ayı bekleyecektik, drumuzda nede olsa bu ayı boş geçecektik yapalım dedi, bizde kabul ettik " demiş ayyy nasıl canıum sıkıldı ya ben aileme bile söylemezken onların haberi oldu, onlarda eşine söyler kulaktan kulağa duyulur artıkayy ne diycem öyle bi durumda eşleri mutlaka sorar. Eşimde çok şaşırmış hayır normal oldu diyememiş haklı adamcağız ama nasıl nerden öğrendiler bilmiyoruz, sinirlerim çok bozuldu tüm gün aklımdaydı , bilmiyorum benmi çok taktım bu durumu , ama bize özel bi durum başkasının bilmesini hiç istemiyordum

herkese merhabalar.topikte yeniyim.2.5 yıllık evliyim ve 32 yaşındayım.Bende 3 gün öncesi doktor takibine başladım.henüz çocuğum yok.9 ay önce miyom ameliyatı olmuştum.Hem kontrol amaçlı hemde bebek için doktora gittm.Alttan muayene etti ve çok şükür temiz bişey yok dedi.adetin 3.günü gel dedi ve eşim içinde spermiyogram testi istedi.Anlayacağınız yolun başındayım.Adetin 3. veya 4 .günü çağırmasının sebebi ne acaba nelere bakılıyo o dönemde yardımcı olursanız sevinirim.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…