Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

bunların bütün garezi bana adacım sabahtan beri yap yap yaphakketen bak şimdi olmadı sanda böyle psikolojik baskı uygulamalıymışız siz görürsünüz kız ocak ayında size psikolojik savaş açacam hıım buarada anlaştık canlar pazartesiye kadar gelen olmazsa idrada bakıyoruz

narcım tabikide içim rahat etmiyor ama kendimi tutmaya çalışıyorum. yavrum bir oraya bir buraya para dayanmıyor inanki.. şimdi eşime dicek olsam bişey demek ama özele 100 tl vermişim, o zman niye verdim.. aslında drun kendi çağırması lazımdı dimi.. acaba ben panik yapmiyimde stres olmasın diye mi çağırmadı ki :26: iyice kafam karışık ne zor işler yaa :44:

adacım ev hanımlığı çok güzel şekerim.. canın hiç iş yapmak istemiyor bööyle bilgisayar başında pinekliyorsun. hiç zorlanmıcaksın eminim.. hatta akşama ne yemek yapsak diye topik açarız.. bugünneyiyek. com

esin şekerim tamam seni azad ettik sıkıştırmıyoruz pazartesiye kadar bacım

aminn canım inşaallah......
o ilacı banada ilk gittiğim dr vermişti temmuz ayında.. adet olursan o gün başla 5 gün iç dedi.. artık hangi akla hizmet öyle dedi ama ben kullanmadım dolapta duruyor... antibiyotiğe karşı bi antipatim var da
sana ne zaman kullanman için verdi?

evet canım yaa bizmi çok pimpirikliyiz acaba.. merak etmeden nasıl durucaz insan ne var ne yok öğrenmek istiyor.. ya acaba gideyim mi bugün doktora hiçte havamda değilim. öğrensem ne değişecek ki.. ya kist olduysa diye korkuyorum Allahımmm

he şöööle

hakkaten bunların garezi sana bacım bende öyle baskı neyim yoktu dimi kızlar ben bile şaştım yani 3 gün nasıl beklemişim tamam pazar günü yapsan bile bize yazamayacagın için sen pazartesi yap kuzum , orta yolu bulduk sanırsam

pozercim sevdecim valla benim drlarım da hiç yumoş çatlamışmı bakalım dimediler şekerle, bi rahat olun çağıran varmı bilmiyorum ama beni hiç çağırmadılar öyle olunca bende mecbur beklemiştim.
ayy güzeldir eminim şekerim günler pastalar börekler ohh kafa rahat, öğleye kadar uyu ohhh
bugunneyedik.com haa pek güldüm canım iyi fikir aslında ama bizde maşallah bu kadar laf oldukça o topiğe nasıl zaman ayırcez kızzz

ay ne biliyim güzelim ya, ama insan haklı olarak merak ediyo, ya varsa içimde ya bişi olursa die endişeleniyo. kist konusunda niye endişeleniyosun, bişey mi dedi doktorun ?
kontrolünde mutlaka çıkardı canım, sen kontrol oldun değil mi?

evet canım en iyisi stres yapmadan beklemek .. mevlam ne istediyse o olacak ben gitsem bişey mi değişecek sankim :97:

ben pek gün neyin bilmem şekerim. burda beraber yaparız günümüzü olmaz mı .. eşim öle şeylere pek izin vermiyor.. nazar değiyormuş bana

ayrıca sitenin ismini karıştırmışsın gülüm. ... bugünneyiyek. com olucak... evet dediğin gibi bide ona bulaşırsak pijamalarımızı çıkarmadan akşam olurr gıı

canımcım o ilacı bende kullanmıştım 2 ay önce, benim drum da demiştiki bunu tüp bebek aşamasında kullanmalarını istiyoruz, sebebi de eşlerden bulaşan bi rahatsızlık bi iltihap olmasın diyeymiş, o arada benim yaram vardı drum eşinden dolayıda olmuş olabilirsin demişti, eşim ve ben 1 er kutu kullanmıştık.

ayyy adacım valla ev hanımlığı gerçekten güzelmiş yani yıllarca okudm hep dışardaydım başta korktum hatta herkes çok sıkılacaksın dedi ama ben sevdim hıı tabi bi kaç iş görüşmem oldu kimisi bana yatmadı kimisi beni almadı hatta en son gittiğim bebk düşünüyorum diye olmadı yanii ne yse kpss olursa olur yoksa zaten eşimde istemiyor ama şu yemek topiği süper olur valla ne yapacğımı şaşırıyorum inanınki

evet ben muayene oldum da yumoşlar epey büyük o yüzden çatlamazlar diye korkuyorum canım yaa... temmuz ayındada öyle olmuştu benim yumoşlar ccoştu ve çatlamayanlar kist kaldı.. şu anda ağrım oluyor daha nereye kadar büyücekler çatlamış olması gerekmezmiydi.. yada bu sancılar ne :26:
ben bugun adetimin 7 günü
sabah gıttım kontrole bana eşinle beraber başla dedi yarın 1 hafta kullan dedi özellikle sordum yanı
doktora. oyle dedi ayy kafam karıştı..

ömadem öyle dedi kullan istersen arkadaşım.. bende bu ay adet olursam kullanıcam bakalım hikmeti neymiş. inşallah olmam tabiii

canlar be çıkıyorum kuaföre gidicem malum yarın gesmelere gidiyorumm ordanda anneme geçecem akşam okurum yazdıklarınızı dualarınızı benden eksik etmeyin haftasonu için kayınvaldemle eltim birlkte oturuyolar altlı üstlü kazasız belasız lafsız sözsüz geçirim haftasonunu öpüyorum hepiciğinizi

amanin hiç söylemedin kız. deseydin bende kullanırdım şimdiye kadar. yazık dolapta boşa duruyormuş desene

esin demi canım adayıda alalım biz aramıza böyle çan çan konuşuruz stres atarız bebelerimizi büyütürüz

haydi güle güle git uğurlar olsun şekerim... ayy hatun bakımını yaptırmadanda gitmiyor kokoş seni bol enerjiyle yolluyoruz öylede geri bekliyoruz şekercim. sakın bişeyi takma.. duymamazlıktan gel ağzı olan konuşuyor. annenede selam söyle gız bacım. seni özlicezzzzz

dur bakalım tatlım şimdiden panik yapıp germe kendini hemen, hassas bi dönemdeyiz unutma
bir süre geçsin tekrar git doktoruna, hatta o 14 tl dediğin varya ona git bence önce, boşuna 100 tl verme. sonuçta ikisinde de doktor bakacak. hiç olumsuzluklara da takılma şimdiden. kimbilir belkide biz bööle konuşurken çoktan çatladılar ve sancın da bu yüzden olabilir

evet canım aynen stres yapmadak beklemek en iyisi. Aman ben biliyorum sanki şimdiye kadar gittinmi güne diye sorsana eşin eşindemi nazara pek inanır, benimkide öyledir , bende derim neyimi nazar deyecek çikinliğime mi nas felak okudukmu bişey olmaz canım
peki bugünneyiyek olsun aynen pijamalarımızla akşam ederiz artık

inşallah öyledir çatlamşılardır kendiliğinden.. bide çatlama iğnesi olmadım ya o karıştırdı kafamı.. çünkü temmuzda çat iğneside olmama rağmen kimisi çatlamamıştı
sen her gitmende mi ücret ödüyorsun arkadaşım?

yok gülüm biz yinede bakarız kendimize.. ben hiç hatırlamıyorum eşim geldiğinde hala pijamalı olduğumu... bilakis şimşek hızıyla giyinir süslenirim beyefendi geleceği vakit....:92:
ama lohusalığımda bi süre pijamalı dolaşmış olabilirim bak :44:

bende hep dışardaydım okuldan itibaren staj derken burda kaldım , haftasonu da hemencik bitiyor evde olsam sıkılmam diyorum bende.

Ayy bacımm sen kayınvalidene giderken önce kuaför e mi uğruyosun kızzzz, az kokoş değilmişsin o zaman hee şuna bakın hele aylar oldu kuaför yüzü görmedim bu ay olmazsa saçıma değişiklik yaptırayım kendime geleyim didiysim ama bebişim geldi :26 bizde seni öpüyoruz canım özletme kendini, laf falan olursa da hiç dinleme bile üzme tatlı canını.

kız demem mi , ismini yazmamıştım ama söylemiştim ne için verdiğini, bacım o kadar çok şey konuşuyoruz ki unutuyoruz kimini . Drum bana öyle dediydi yaram varken . Başkada kullanmadık.
OHH nede güzel olur sevdem ,hemen huzursuz oldum ya işte ev moduna girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…