Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

canlar yengem aşure yaptı yasin okutacak ben şimdi oraya gidiyorum hepimizede dua edecem gelince görüşürüz öpüldünüz
Allah kabul etsin cnaımm, ahh bana da gönder yaa acım çekti
evet narcım son aylarda patlama yaşadık ,inşallah böyle de devam edecek, demirbaş zinciride kırıldı zaten bsbirkinin erkek bebeği olacak demek hayırlısıyla kucağına alsın inşallah. Maşallah senin koçişin açıldı iyice, baksana burç hesabına bile başlamış.
kız zaten en iyi ürün 2 yıl garantili oluyo, o dönemde geçti bizden
şaka bi yana Allah başımızdan eksik etmesin

Allha başımızdan eksik etmesin canım, senin evliliğin kaç yıl oldu ?

evet kızlar tabikide mevla başımızdan eksik etmesin eşlerimizi... her güzelliği beraber yaşamamızı nasip etsin güzel Allahım...

totalde 10 yıl, evlilikte 2,5 yıl canım :93:

uyyyy ne uzunmuş ayol 7,5 yıl maşallah. .biz 3,5 evlilik 1 yıl sevgililik 1 yıl da sürünceme ne olduğumuz belli olmayan çalkantılar

uyyyy ne uzunmuş ayol 7,5 yıl maşallah. .biz 3,5 evlilik 1 yıl sevgililik 1 yıl da sürünceme ne olduğumuz belli olmayan çalkantılar

dimi maşallahh kaç yaşında tanıştılar acaba onu merak ettim bende, bizimde 5 yıl sonra evlilik oldu ama 7 yıl pek bi uzun geldi banada

kızlar dr bize çarşamba ve cumaya ödev vermişti. acaba bu akşamda dersimize çalışsak mı. bugün 14. günüm. yarında 15. günüm...
adetimden geriye sayınca yarın çatlama günü görünüyor :26:

dimi maşallahh kaç yaşında tanıştılar acaba onu merak ettim bende, bizimde 5 yıl sonra evlilik oldu ama 7 yıl pek bi uzun geldi banada

2011 de 10. senemiz olacak. gözümü açtım eşimi buldum gibi bişi oldu benimki şekerim.
17 yaşından beri birlikteyiz. Allahım daha uzun seneler nasip etsin inşallah hepiciğimize

2011 de 10. senemiz olacak. gözümü açtım eşimi buldum gibi bişi oldu benimki şekerim.
17 yaşından beri birlikteyiz. Allahım daha uzun seneler nasip etsin inşallah hepiciğimize

aminn canım ne kadar güzel rabbim hiç ayırmasın birbirinizden :81:

canım benm doktorum bana 13. ile 15. günler yumurtlama zamanların. 12-14-16-18 inde günaşırı birlikte ol demişti. ama ben ovulasyonla tepit ettiğimde, öğrendiğim gün ve ertesi günü üst üste birlikte oldum.
hoş sonuç ortada bende bebek yok ama eğer yumurtlama gününden eminsen üst üste dene derim ben. ama doktorda 1 er gün arayla yapsanızda olur. spermler 24-36 saat canlı kalır, kaçırma şansınız yok demişti.

aynen öyle canım, ömrüm beklemekle geçti adamcaazımı wallaha
baya beklemişsin ama canım
enn kritik soru sevdeden geldi vallahi:18: canım eğer yarında çalışabiliriz diyorsanız bugün çalışın yarında çalışın , ama hergün olmaz diyorsan mutlaka yarın çalışın.

Allah mutluluğunuzu bozmasın canım maşallah, hakketen gözünü açtığında koçişini bulmuşsun.İnşallah Rabbim birde bebiş nasip ederde mutluluğunuz iyice katlanır.

ya bak şimdi aklım karıştı sevdecim. yarın çatlama gününse yarın mı yapsan acaba :26::26:
çünkü dün birlikte olduysanız, bugünde olursan ve yarın çatlama gününse yarını kaçırmaman da iyi olur canım. 3 gün üst üste de olursa sperm kalitesi düşer diye biliyorum. Cuma ve Cumartesi olsa daha mı garanti olur acaba?? :44::44::44: (çünkü bi yerde okumuştum, çatlama zamanınızı biliyorsanız o gün ve ertesi gün üst üste ilişkiye girebilirsiniz diyodu)

walla beklemek zorunda kaldık be canım, okul iş derken seneler geçti.
ayy ağzından bal damlıyo wallahi, inşallah bebişimizde gelirse çook daha mutlu bir aile olacağız. hamilelerin duaları kabul olurmuş derler, inşallah senin ettiklerinde bütün kızlar için tutar.
zaten bebek konusunu bu kadar istememin sebebi de, evet evleneli 2,5 sene oldu çok da uzun değil ama birbirimizi tanıyalı 10 sene olduğundan artık i bebişimiz olsun istiyoruz hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…